• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu üvey annem

Çocuklara ki burada öksüz çocuklara şiddet söz konusu. Bunun orta şiddetli az şiddetli gibi ölçülecek şiddeti olamaz. Evlenmeseymis 2 çocuklu adamla eğer tahammül edemeyecekse.

Zaten bile isteye çocuklu adamla evlenip sonra o çocuğu istemeyen eziyet eden kim varsa Allah a havale ediyorum. Burada da çok konu açıldı, eşimin çocuğunu istemiyorum diye. Bu kadınlar gözümde insan bile değil.

Daha fazla anlatamayacağım..
Benim anlattığım sizin anladığınız kadar çünkü...
Konuyu daha fazla sabote etmek istemiyorum
Çözüm odaklı değilsiniz ki
Bayan orda ne yapayım diyor
Siz burda ders veriyorsunuz bize
Akademisyenmişsiniz ondan heralde:)
Kimse kimseye şiddet uygulayamaz evet eeee?sonuç ?
Gerçekten komik

Konu sahibine yazıyorum
Çok yanlış anlaşılıp linç yedim konuda
Biraz mesafe koy sert konuş gerekirse
Herseye koşturamam artık benimde bir ailem var
İnsanın öz annesi bile olsa zaten bıkar bu kadarına
İstersen tamamen at hayatından
Senin kararın

Çözüm odaklı değilsiniz ki
Bayan orda ne yapayım diyor
Siz burda ders veriyorsunuz bize
Akademisyenmişsiniz ondan heralde:)
Kimse kimseye şiddet uygulayamaz evet eeee?sonuç ?
Gerçekten komik

Baştan beri çözüm yazmıyorum dedim. Hala çözüm diyorsunuz. Napalım? Sizin gibi anadır döver, önemli olan şiddetin miktarı mı diyelim ;)

Baştan beri çözüm yazmıyorum dedim. Hala çözüm diyorsunuz. Napalım? Sizin gibi anadır döver, önemli olan şiddetin miktarı mı diyelim :KK66:
Ders vermeye çalışmayın bana mesela
Ben ne dediğimi biliyorum
Çözüm odaklı olup konuya yazın lütfen

Peki çözümün ne
Annelerimizi inkar etmek mi?
2 tane annesi ölmüş çocuğa bakmış büyütmüş bir kadın var ortada
Hiç mi emeği olmamış
İnsan bazen kendi çocuğuna tahammül edemiyor
Yani sizin için ben normalleştiriyorum
Kusura bakmayın ama sizde boş konuşuyorsunuz

Evlenmeseymiş ?? Çocuklu adamla evlen diye başına silah mı dayamışlar? 2 annesiz çocuğu bile bile evlen, sonra 5 yaşındaki çocuğa dayak at böyle bir şeyin açıklaması olabilir mi??

Başında anne olmayan savunmasız 2 küçük çocuğa eziyeti açıklayacak hiçbir şey yok. Yok yani gerçekten. Yazdıklarınız da baştan aşağı saçmalık, bu üvey anne de berbat bir insan.

Son düzenleme:
Gerçek annesi olsa bu tepkiyi verir miydi ona göre karar versin

İnsanlar gerçek annelerini zor affediyor, yıllarca terapi alıyor. kaldı ki burdaki kadın el kadını, 2 çocuğun başına göre göre evlenip geliyor sonra da dayak atıyor. Bu kadın bir ruh hastası. Bu kız çocuk haliyle eziyet eden elkadınını affetmek zorunda mı?
Adam gibi çocuklara sahip çıkmayacaksanız evlenmeyin kardeşim şu çocuklu adamlarla çocukları telef etmeyin.

ne yaptı ?
Onu soruyorlar aslında
Saçını mı tutup çekti , akşam sıra dayağına mı çekiyordu, yemek mi vermiyordu , tekme tokat mı dövüyordu şiddetten kastınız ne ?
Bunu soruyorlar aslında ya da devamlı size kötü mü davranıyordu ?
Öyleyse neden bu zamana kadar silip atmadınız ?
Biraz açıklayıcı olsanız çok sınırlı şeyler yazmışsınız.
Kötü davranıyordu evet,sürekli psikolojik şiddet vardı.fiziksel şiddet de.çok bencil ve kurnaz biri.bu gün söylediği şeyle seni derinden yaralar ama yarın sanki söylediği normal bir şeymiş gibi ve ya hiç yaşanmamış gibi devam eder hayatına.şuan fiziksel şiddet uygulayamaz ama küçükken hep vardı.şimdi de psikolojik şiddet var.uzakta olsam mesela aramazdım bile,ama burda dip dibeyiz.Bu yüzden hayatımdan çıkaramıyorum.bazen de nilay arkadaşın dediği gibi düşünüyordum arkadaşlarımı da anneleri vurduğu zaman.annedir vurar sanıyordum.şimdi farkındayım tabi ki yanlış olduğunun.

Kötü davranıyordu evet,sürekli psikolojik şiddet vardı.fiziksel şiddet de.çok bencil ve kurnaz biri.bu gün söylediği şeyle seni derinden yaralar ama yarın sanki söylediği normal bir şeymiş gibi ve ya hiç yaşanmamış gibi devam eder hayatına.şuan fiziksel şiddet uygulayamaz ama küçükken hep vardı.şimdi de psikolojik şiddet var.uzakta olsam mesela aramazdım bile,ama burda dip dibeyiz.Bu yüzden hayatımdan çıkaramıyorum.bazen de nilay arkadaşın dediği gibi düşünüyordum arkadaşlarımı da anneleri vurduğu zaman.annedir vurar sanıyordum.şimdi farkındayım tabi ki yanlış olduğunun.
halkında böyle düşündüğünüz yani fizikse ve psikolojik şiddet uygulayan , kurnaz bencil ve kötü biri diyorsunuz niye irtibatı kesmediniz bu zamana kadar?
Değil babanız ölünce büyüyünce silip atabilirdiniz.

ama şimdi bi yaptığı iyilikler diyorsunuz
Bir de bana şiddet uyguluyordu diyorsunuz
Karar verin bence iyilik mi yaptı , şiddet mi uyguladı ?
Emeği de geçti tabi ki onu inkar edemem.belli bir yaşa gelmiş olsam da silip atamıyorum işte.sonuçta 24 yıldır hayatımızda.

Evlenmeseymiş ?? Çocuklu adamla evlen diye başına silah mı dayamışlar? 2 annesiz çocuğu bile bile evlen, sonra 5 yaşındaki çocuğa dayak at böyle bir şeyin açıklaması olabilir mi??

Başında anne olmayan savunmasız 2 küçük çocuğa eziyeti açıklayacak hiçbir şey yok. Yok yani gerçekten. Yazdıklarınız da baştan aşağı saçmalık, bu üvey anne de berbat bir insan.
Çok doğru değil mi.çocuklu adamla evlenip sonra da senin çocuklarını ben büyüttüm diye hep babamı sindirmeye çalışırdı.ona her zaman minnet duymamızı isterdi.belki de bu yüzden hep alttan aldık biz.çünkü babam da öyle isterdi.arada babam vardı hep o yüzden bazı şeyleri görmezden geldik.şimdi babanız yok diyorsunuz ama daha kendimi toparlayamadım ki ben.babam yok evet ama ben daha alışamadım.belki de ondan silip atamıyorum.babam da hep bize sizi o büyüttü diye diye taviz vermemizi istedi.

Evet buna katılıyorum bu yüzden silip atamıyorum.ama bazen nasıl baş edeceğimi bilmiyorum.üzerimde hakkı var tabi ki bu yüzden sırtımı dönemem.ben de tahammülsüzleşdim artık bu yüzden yaşattıklarını unutamıyorum.ona da üzülüyorum yalnız kaldı.ne yapacağımı bilmiyorum. bazen çok kızıyorum kavga edesim var bazen haline üzülüyorum.🤷‍♀️
Sen vicdanlı davran bence
Gerçek annen olsa batmazdı işte
Adil ol o yüzden
Fazla taviz verme.
Ama silipte atma buradakilerin dediği gibi

Çok doğru değil mi.çocuklu adamla evlenip sonra da senin çocuklarını ben büyüttüm diye hep babamı sindirmeye çalışırdı.ona her zaman minnet duymamızı isterdi.belki de bu yüzden hep alttan aldık biz.çünkü babam da öyle isterdi.arada babam vardı hep o yüzden bazı şeyleri görmezden geldik.şimdi babanız yok diyorsunuz ama daha kendimi toparlayamadım ki ben.babam yok evet ama ben daha alışamadım.belki de ondan silip atamıyorum.babam da hep bize sizi o büyüttü diye diye taviz vermemizi istedi.
Küçücük çocuklara hakim olmak kolay tabi. Size bakmissa da goturusu cok olmuş. sattığı arabada sizin de hakkınız var mesela onun hakkında size bilgi vermeliydi. Yeğenleri falan var mı sizden başka birileri onunla ilgilenebilecek?

Arkadaşlar merhaba.konu üvey annem biraz uzun ola bilir çünkü çok doluyum.annemi küçükken kayb ettim 5.5 yaşımda.1.5 sene sonra da babam evlendi.her şey o zaman başladı.hep psikolojik ve fiziksel şiddet gördük abimle.büyüdük kendi hayatımızı kurduk bazı şeyleri geride bırakmaya çalışıyoruz ama yok olmuyor.10 ay önce babamı kayb ettik.yalnız kaldığı için iyice bize sarmış durumda.abim başka ülkede ben onun yanındayım.sürekli ilgi bekliyor,ben onunla uğraşmaktan kendi çocuklarıma zaman ayıramıyorum.sürekli insanı manipule ediyor,mağduru oynuyor hep.evine misafir gelir beni arar,biraz tansiyonu yükselir beni arar,evinde tadilat yaptırır beni arar.sürekli buraya gel durumu var yani.o kadar şey yaparsın bi kere yapmassan senden kötüsü,hayırsızı yok.o kadar yoruldum ki.şu an bile onunla konuşuyorum telde.araya mesafe koymak mümkün değil.gitmessin arar gel der,işim var diyorum ne işin var diyor anlamıyor.eşime ağlar.kaç gündür evinde tadilat var o işine gitti ben uğradım yemek falan yaptım.dün akşam bu gün gelemeyeceğimi söyledim hemen mağdur rolüne geçti.eşim de yanındaydı ona oynuyor eve gelince eşim beni ikna etmeye çalışıyor.ne söylemişse artık eşim abin neden yardımcı olmuyor tadilat masraflarına diyor.oysa ki babamdan neredeyse 8 bin dolar kaldı.arabasını sattı onun parasını naptı bilmiyorum.ama millete borc bıraktı bana onu emekli maaşımla ödüyorum diyor.ben de arabasını sattın ya onunla öde madem borcu var dedim.o kadar şey var ki hangisini anlatsam bilmiyorum.ne yapacağımı da bilmiyorum.tükendim artık bu ne kadar devam edecek böyle.bana biraz akıl verin nolur.şimdiden teşekkürler.
Bizene

İnsanlar gerçek annelerini zor affediyor, yıllarca terapi alıyor. kaldı ki burdaki kadın el kadını, 2 çocuğun başına göre göre evlenip geliyor sonra da dayak atıyor. Bu kadın bir ruh hastası. Bu kız çocuk haliyle eziyet eden elkadınını affetmek zorunda mı?
Adam gibi çocuklara sahip çıkmayacaksanız evlenmeyin kardeşim şu çocuklu adamlarla çocukları telef etmeyin.
Ay ben hiç terapi almıyorum valla canım annem iki tane vurdu diye bende delirtmişim kadını demek ki
Annemi niye zor affedeyim
Canımı istese veririm
Evlenmeseymiş bencede ama evlenmiş belki başka seçeceği yoktu
Zaten konu sahibi emeği var diyor üstümde

Küçücük çocuklara hakim olmak kolay tabi. Size bakmissa da goturusu cok olmuş. sattığı arabada sizin de hakkınız var mesela onun hakkında size bilgi vermeliydi. Yeğenleri falan var mı sizden başka birileri onunla ilgilenebilecek?
Üvey kardeşleri var ama onlarla pek gprüşmez.bizden başka ilgilenecek kimsesi yok.bu yüzden sırtımı dönemiyorum.😔

Back
X