- 3 Şubat 2018
- 25.906
- 111.495
- 598
Bana agir gelmiyor yanlis anlasilmisim sanirim butun yorumlar bu yönde olduguna gore...ben defalarca gel benimle yasa dedim ama annem fazla alingandir esimin yaninda asla rahat edemiyor diger ablamda kalmak istiyor Allah var o da esi de iyi bakiyor ama diger ablamlar kenar da rahat olunca niye hep benim ustum de sorumluluk diyip sinirleniyor annem onlarla iyi olunca da kayis tam kopuyor iste
Kardeşlerinizin sizin kadar sorumluluk almadıkları yalnis tabi, ama bunun hesabını yapmayın. Benim de bir kardeşim her sorumluluktan kaçar. Onun huyu da öyle. Biz yinede anneme elimizden gelen yardımı yapıyoruz. Mutfağını komple yeniledik geçenlerde. Yazın hiç gitmediği bir ülkeye götüreceğiz ablamla birlikte. Ben bunu diger ablalarım yardım etmese de yaparım. Babamı kaybettik biz seneler öncesinden. Annem bize babamın emaneti. Sonuna kadar da sahip çıkabiliriz inşallah. Hayat o kadar kısa ki, yarın ne olacağı belli olmaz. Siz içinizi yinede ferah tutun ve elinizden gelen yardımı ve ilgiyi esirgemeyin