- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence abi ya kumar oynuyo, ya pavyonda orda burda yiyo parayi, benim kocamin ne sucu var, mecbur mu onun pisliginim sikintisina ortak olmaya, anne secimlerinin sonucunu tek basina omuzlayacagini bilmeli, herkes onun oglu uğruna yasamiyobende konu sahibine bunu dedim bu adam annesini de eve alırsa bi süre sonra ya aldatır ya da boşanır abisi yüzünden evlilğinden olacak çalışırken aldığını ailsine veriyordu adam bunların beş binlira maaşıyla fatralarını ödüyordu bi yerd epatlıyacak evi de kızlar almış
ben evi vermeyecek annem dediği zaman ona dedim verecek diye hiç birimiz kahin değiliz görülüyor işte bu kadın bu kız çalışırken evliymiş o zman da kızının yolladığı parayı biriktirip oğluna göndermişti kadın kızlarını kullanıyor yazıkbu kızlar manipülasyondan acıyorlar diğer ablanın kocası uyanık çıkmış kesmiş te konu sahibinin eşi konu sahibi gibi vericiEğer gercekten evi verirse konu sahibi artik ni secim yapmali hayatiyla ilgili, kendi evladi ve esi mi, abisi ve annesi mi?
şimdi sıradaki seneryo anne kendini acındırıp hamile kızının evine yerleşecek buna ayrı bir konu açılır herhalde o konuda görüşürüz artık
konularda gördüğüm kadarıyla bi 400 bin e yakın para yedi şimdi de ev var 300 bin onu yiyecek sonra rahatlarBence abi ya kumar oynuyo, ya pavyonda orda burda yiyo parayi, benim kocamin ne sucu var, mecbur mu onun pisliginim sikintisina ortak olmaya, anne secimlerinin sonucunu tek basina omuzlayacagini bilmeli, herkes onun oglu uğruna yasamiyo
Yok o tipler rahatlamaz, onu da yer, sonra birine kredi cektirir, otekine borc aldirir, o paralar bi yere gidiyo, oraya hep gidecek, birileri hep kaynak olacak o parayakonularda gördüğüm kadarıyla bi 400 bin e yakın para yedi şimdi de ev var 300 bin onu yiyecek sonra rahatlar
Demin annem ebi vermiycem dedi babama diye msj atti yaben evi vermeyecek annem dediği zaman ona dedim verecek diye hiç birimiz kahin değiliz görülüyor işte bu kadın bu kız çalışırken evliymiş o zman da kızının yolladığı parayı biriktirip oğluna göndermişti kadın kızlarını kullanıyor yazıkbu kızlar manipülasyondan acıyorlar diğer ablanın kocası uyanık çıkmış kesmiş te konu sahibinin eşi konu sahibi gibi verici
Annesinin yeni taktiği çocuğa bakıyım bakıcıya para verme kızda burda kalsın bizim evdeşu yok bu yok eve yerleşecek çocuğunu da büyütemez sevgisiz ananenin elinde büyüyeen bir çocuk olurDemin annem ebi vermiycem dedi babama diye msj atti ya![]()
Annem aradı zaten ne senden ne ablandan para istemiyorum beni çok kirdiniz ne yapayım evladım işte dayanamıyorum falan dedi ağlıyordu
Duzeltme: Annenizle konuşun sinirini cizmemesinin en basta abinize sonra sizlere zarar vereceğini söyleyinBunun sınırını siz belirlersiniz. Yetiskin olamamis ve etrafindan simartilan bagimli karakterde bir adamin ceremesini neden kac aile cekiyor ?
Anneniz de o bagimliliga katki sunmaya devam etmek istiyorsa sonuclari onun sorumlulugunda. Bunu net sekilde onunla konuşun.
Anladigim kadari ile okul cagindaki cocuga verilmesi gereken sefkat ,ebeveynlik yetiskin yasta birine fazlaca verilince cocuklar ortada kaliyor boyle maalesef. Hatta siz de size zarar veren bu zararlari baglari koparmazsaniz cocugunuza bile yansır.
Yetiskin birine ebeveynlik yapilmaz , kendinizden çalarsanız. Yiter gider hayatlar.
Annenizle konuşun sinirini cizmemesinin en basta abinize sonra sizlere söyleyin. Evlatlarina iyilik yapmak istiyorsa da o güçlü durusu sergilemesi gerekir.
Kimse dinlemedi mi sizi ? Artik onlarin karari , siz de o noktada baskalarina ebeveynlik yapmayi birakirsiniz, kendi cocugunuza yaparsiniz.
lütfen bebek olunca annen bakıcılık yapıp sen işe gitme çocuğa bakma bahanesiyle seini çalıştırıp eve konacak çocuk annesiz büyüyecek lütfen buna izin vermeKızlar hepinize tek tek yazamadım herkes aynı şeyi söylüyor ve haklısınız zaten. Tavsiyelerinize uydum bu güne kadar tekrar uyacagim bu saatten sonra benim kendi ailem ön planda olacak önceliğim kendi eşim ve bebeğim dusunuyorum da benim de mutlu olmaya eşimi mutlu etmeye hakkım var. Yeni bir kriz çıkmaz umarım herkese minnettarım
Kızlar herkese teşekkürler annem parayı vermeyi kabul etti. Amaçlarına ulaştılar. Bu saatten sonra ne benim ne ablamın yapacağı birşey yok artık anneme de söyledik bizden sana bir TL yardım olmaz haberin olsun diye. Sizleri de çok meşgul ettim hakkınızı helal edin bana lütfen
Bence burda ki adam da kumar oynuyoKızlar geçenlerde eşim anlattı, arkadaşının abisi 200.000 tefeciden almış yurtdışına kumar oynamaya gitmiş (2-3 sene önce herhalde) adama teminat olarak da kardeşlerinin adreslerini vs vermiş (biri doktor diğeri devlet dairesinde kurum amiri). Zamanında zaten esnafmış batmış iş yeri (kumardan). Bu tefeci geçen ay devlet dairesindekinin kurumuna gitmiş rezillik çıkmasın diye çocuk kredi çekip 350.000 ödemiş. Meğer daha önce de doktor abi İstanbul’daki bi evini satıp bu adama vermiş (kumar borçlarını kapatsın diye). Çocuk evlenecekti evlenemiyor şimdi. Hata biraz da kardeşlerde hep kapatmışlar, öldüreceğim kendimi blöflerine inanmışlar. Bir de 2 kardeş de işi gücü iyi çevrede sevilen insanlar, rezil olmaktan korkmuşlar.Ben anlam veremedim dinleyince boşversinler öldürsün kendini dedim, Allah kimseye böyle kardeş vermesin. Konu sahibi kendinizi kurtarın, görüşmeyin konuşmayın. Yok sayın.
Evi anne almamiş üstelik evi kızları calişip almıslar iyilik olsun diyede annenin üstüne yapmışlarAyy yok ,evi veriyormuş. Konu sahibine de sen ve ablan beni çok üzdü minvalinde konuşmuş. Ne yapayım oğlum o demiş