Herkese merhaba, içimi dökmek istiyorum ağlamaktan mahvolmuş durumdayım.
Eski konumu bilenler bilir abimin yüklü miktar borcu var neye kime olduğunu bilmiyoruz para isteyip duruyor. Yarım saat kadar önce annem aradı sesi bir garipti dün meğer babam ve büyük amcam aramış annemi evini ipotek et 60 bin oğluna ver çok kötü durumda diye. Annem de ben evi vereyim sokakta mı kalayım demiş.
Bu arada annem şu an çocuk bakıcılığı yapmaya başladı iki çocuk için 1700 TL para alıyor sigorta falan da yok tabi sırf kardeşim ve kendini geçindirmek için

ben yeni bir işe başlayıp onlara yardımcı olacaktım fakat hamileyim malesef bu halde kimse beni ise almıyor. Eşimden aldığım harçlıklarla faturalarını ödüyorum halen. Bu geliyor elimden sadece.
Şimdi ablamla konuştum o da dün babamla konuşmuş ve çok fena tartışmış ağzına geleni söylemiş ben hamileyim diye bana söylemişler bugün annem dayanamadı söyledi.
Bende amcami arayıp annemi de bizi de artık rahat bırakmalarını söyleyeceğim cümlelerimi nasıl seçmeliyim sert mi konuşayım güzellikle mi hanımlar? Tabi ağlamadan konuşmayı başarabilirsem