• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu yine abim

Zeynepp20 Zeynepp20 açtığın konulara baktım bence sen evlenmediğin için kıskanıyorsun bence biran önce evlenmelisin yazık

Bence bu mesaj biraz ağır oldu.Herkes evlenmek zorunda değil ki.Evlenince insan birden evliya mı oluyor ? Evli yada bekar farketmez, genelde gelin-görümce arasında hep bir negatif elektrik olur...

Burada konu sahibinin yapacağı,olaylara dolaylı olarakta olsa müdahil olmamak, abisine gelin hakkında olumsuz konuşmamak ve olabildiğince objektif davranmaya çalışmak olmalı.

Hımmm değişik bi Bakış açısı, abim nişanlısının gelinlik alışverişine niye gidiyor, arkadaşı ve onun kocası ile gitmesi daha mantıklı geliyor size demek, bizim burda aileden 1 veya 2 kişi alınır öyle gidilir elbette gelin olacak kişi seçer ama onlarla gidilir. Biz gelinlik olayını dramatik bi yöne çekmedik, kalabalık oluyor siz gidin( zaten gelinlik de hemen alınıp gelinmiyor, provası oluyor, bilmem nesi oluyor bizde o zaman görürüz diye söyledim) bu bi dram mı sizce :KK48:
Siz de gorumcemi gördüm.
Gelinlik bakmaya ben annem arkadaşım , arkadaşımın ablası ve eşim gitmiştik.
Onları cagitmadim diye carlamistilar arkamdan valla umrumda bile olmadı yani demem o ki gelinin de umrunda olmicak .
Siz sadece duygu somurunuzle abinizi etkileyebileceksiniz:rapci:
Hayallerinizi yüksek tutmayın o da sadece düğüne kadar , düğünden sonra dış kapı Mandal ikilisyle bütünlük kurcaksiniz.
Üzgünüm. :KK48:

Zeynepp20 Zeynepp20 açtığın konulara baktım bence sen evlenmediğin için kıskanıyorsun bence biran önce evlenmelisin yazık

Siz söyleyince baktım ben de.Okudukça hatırladım kim olduğunu.İstemsizce kibarlığımdan sıyrılıp abovvv derken buldum kendimi.Konu sahibesi gelin için biz yapıyoruz diye her şeyin en iyisi en lüksünü istiyor heralde demiş.Kızcağız nikah şekeri bile istemiyor oysa.Tek salon.O da dert olmuş zaten.Kv deseniz nişanı bozsalar göbek atıcam gibi şeyler söylemiş.Acıdım geline yahu

Siz söyleyince baktım ben de.Okudukça hatırladım kim olduğunu.İstemsizce kibarlığımdan sıyrılıp abovvv derken buldum kendimi.Konu sahibesi gelin için biz yapıyoruz diye her şeyin en iyisi en lüksünü istiyor heralde demiş.Kızcağız nikah şekeri bile istemiyor oysa.Tek salon.O da dert olmuş zaten.Kv deseniz nişanı bozsalar göbek atıcam gibi şeyler söylemiş.Acıdım geline yahu
Bencede

bir de kadınlara laf atarlar madem bu kadar şikayetçisin evlilik aşamasına gelene kadar gözün neredeydi bu kız çok çeker bunlardan yaziikk
aynen benım abım yengemle napıyosa yapsın banane der gecerım. hattaa yengem hakkında olumsuz konussun direk cephe alırız abıme yengemı savunuruz. asla abımıde tutmam. ama gel görkı benım sansımada seytan gıbı görümceler denk geldi

Baslamadan bitmis bir evlilik. Hersey zorlama...rezil olma korkusuyla vazgecememe...ayrilsinlar

Haksız değilim değil mi bence bariz kıskanıyor
ya bırak allasen tabı kıskanclık. valla laf yerıne geldi söyliyim. abımde yengeme bı ara oyle takılıyodu hanı bakımsızlıkla ılgılı. resmen abımle ben kavga ettım kadının uc cocugu var evın tertemız donların bıle utulu bizim kurmadıgımız sofraları kuruyo kadın sana ! ama bı maskarası yok bı parfum sıkmıyo diyede soylenme hakkın yok. valla topa tutmustum adamı. iyi gorumcelık boyle olmaz net :işsiz:

ya bırak allasen tabı kıskanclık. valla laf yerıne geldi söyliyim. abımde yengeme bı ara oyle takılıyodu hanı bakımsızlıkla ılgılı. resmen abımle ben kavga ettım kadının uc cocugu var evın tertemız donların bıle utulu bizim kurmadıgımız sofraları kuruyo kadın sana ! ama bı maskarası yok bı parfum sıkmıyo diyede soylenme hakkın yok. valla topa tutmustum adamı. iyi gorumcelık boyle olmaz net :işsiz:
Kesinlikle canım bizde 3 görümceyiz hiç karışmayız bana ne herkesin kendi hayatı yanlız gerçekten konu sahibi kafayı takmış bu bir gerçek

Kızlar bir önceki konumu biliyorsunuz o konuyu çözdük bu defa başka sorunlar çıkıyor bende size anlatıyorum napayım :KK15: tabi olaya ben hiç müdahale etmiyorum kötü görümce durumuna düşmemek için :olamaz: sizden aldığım tavsiyeyle.
Bizim gelin hanımı anlayamıyorum bi türlü, akşam abim çağırdı beni ve konuşuyoruz biraz canı sıkılmış noldu dedim, anlattı biraz benimde canım sıkıldı olayı anlatayım.
3 ay sonra abim evleniyor( Allah nasip ederse) ev şimdiden ayarlandı eşyalar alındı ( ötv indirimi varmış galiba) daha eve gelmedi eşyalar ama indirim dolayısı ile erken alındı. Gelinlik bakacaktık salı günü. Gelinimiz, annesi, abim, annem ve ben gidecektik ama şimdi bi duyduk ki arkadaşı ve eşi de geliyormuş onlar niye geliyor ki dedim, arkadaşı gelinliği görmek istiyormuş, eşinin de tanıdık gelinlikci arkadaşları varmış, o zaman biz gelmeyelim çok kalabalık oluyoruz, sonra bizde görürüz dedim. Abim o kadar sinirlenmis ki onları da taktı pesimize diye sinir olmuş. Neyse ya biz sonra da görsek olur dedim, ya sadece bu değil sinir ediyor beni dedi noldu dedim " paspal paspal geziyor, üstüne başına bişeyler al sen gelin olacaksın, biraz giyimine kuşamına dikkat et" diyorum "öncelikli olarak alacağımız şeyler var ona para harcayamam şimdi" diyor." Tamam ben alayım " diyorum yok diyor almıyor öyle kılıksız kılıksız geziyor sinir ediyor beni. Israr et alayım diye dedim yahu kaç defa söyledim yok diyo almıyor yada tamam alalım diyor ertesi gün vazgeciyor ben almıyorum diyor.( bu arada gelinimiz gerçekten çok paspal geziyor, tabi burda abiminde suçu var flört ederken biliyordun öyle giyindiğini) Nikah kıyafeti alacaktık ben nikah kıyafeti almayacağım var benim dedi "kuzeni evlendiği zaman beyaz bi elbise almış giymiş, daha nerde giyeceğim onu gerek yok almaya diyor. Kıyafette açık söylemek gerekirse çok kötü ve havalar soğuduğu için mevsime uygun değil Israrla abim alalım diyorum yok, ben almayacağım" diyor. Kızın akrabaları falan gelecek nikaha ve erkek tarafı olarak biz kötü bir duruma düşeceğiz "kıza bi elbise almamislar, o' da napsin eski kiyafetini giymiş" diye. Bazı konularda benle (abimle) zıtlaşıyor tv bakıyoruz ben(abim) gösterdim şunu almayi düşünüyorum diye " ben şunu beğendim bu olsun" diyor " ne özelliğini begendin diyorum hiç diyor. Sırf bana inat onu beğendim diyor beni sinir ediyor ya dedi . Nişan bohçası yapıyorlarmış alışverişe çıkmışlar 3 gün önce röpteşambır alıyor ben kullanmam bunu almayalım dedim yok bu illa alınacak diyor, az bi para da değil 150 TL verdi ben hiç giymem dememe rağmen aldı, bana inat eder gibi davranıyor sinirlerim bozuluyor dedi . Kızlar Allah sonunu Hayır etsin biraz içimi dökeyim dedim napayım benim de sizden başka anlatacak kimsem yok :KK51:şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim :KK15:
Fazla fazla kiyafet istese bu sefer de ne gerek vardi dugun zamani dersiniz.Abiniz de utanmadan mustakbel esinin giybetini kardesine iyi yapmis.Zavalli kiz kocasina yaranamamis ki gorumcesine yaransin

Allah sen gibi görümce düşman başına vermesin. O kadında senden ve abinden bi an önce kurtulur inşallah :işsiz: oturup abinle kızın dedikodusunu yapıyorsunz abin çok karaktersizmiş.
Bunlar evlenincede mi herşeye burnunu sokcan? Yok inadıma başka beğeniyor ne demek? Kendini fazla önemsemişsin. Herkes senin istediğini beğenecek die bi kaide Yok.

Abin ne kadar gereksiz ve boş konuşmuş kız en başından beri öyle giyiniyormuş şimdi mi gözüne batar olmuş, bir de dedikodusunu yaptığı kişi eşi olacak insan eziklemiş durmuş.
Gelinlik olayına karışmayın bile kız tabi ki yakın arkadaşını çağıracak oldu olacak gelinliğede karışırsınız.

Ben evlenemedim diye abimin eşini yani gelinimiz olacak kızı kıskandım öyle mi? Ben eğer kıskandıysam, sırf ben evlenemedim diye onun hayallerini yıkmak istiyorsam RABBİM GİYEMEDİĞIM O GELİNLİĞİ TABUTUMUN ÜSTÜNE SERSİN... Benim başka diyecek hiç bir lafım yok ağlıyorum niye biliyor musunuz? İnsanlar sizin gibi kötü kalpli çünkü, çevredekiler de demek ki öyle algilayacak beni,kendi evlenemedi diye gelini kıskanıyor diyecekler. Benim en büyük hayalimdi evlenmek evet olmadı yazmadı Allah kaderime, uzun zamandır bu konu (evlilik konusu için Ağlamıyordum umursamaz davranıyordum hepinizin eline sağlık aglattiniz beni....

Allah sen gibi görümce düşman başına vermesin. O kadında senden ve abinden bi an önce kurtulur inşallah :işsiz: oturup abinle kızın dedikodusunu yapıyorsunz abin çok karaktersizmiş.
Bunlar evlenincede mi herşeye burnunu sokcan? Yok inadıma başka beğeniyor ne demek? Kendini fazla önemsemişsin. Herkes senin istediğini beğenecek die bi kaide Yok.
Abisi diyor inadima başka beğeniyor diye konu sahibi direk abisinin agizindan yazdığı için böyle anlam.cikmis olabilir..
Ama hatali varsa abi sonuçta bu kizi öyle gördü beğendi bunun lafını yapmaya gerek yok

Back
X