• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu yine abim

Kızlar bir önceki konumu biliyorsunuz o konuyu çözdük bu defa başka sorunlar çıkıyor bende size anlatıyorum napayım :KK15: tabi olaya ben hiç müdahale etmiyorum kötü görümce durumuna düşmemek için :olamaz: sizden aldığım tavsiyeyle.
Bizim gelin hanımı anlayamıyorum bi türlü, akşam abim çağırdı beni ve konuşuyoruz biraz canı sıkılmış noldu dedim, anlattı biraz benimde canım sıkıldı olayı anlatayım.
3 ay sonra abim evleniyor( Allah nasip ederse) ev şimdiden ayarlandı eşyalar alındı ( ötv indirimi varmış galiba) daha eve gelmedi eşyalar ama indirim dolayısı ile erken alındı. Gelinlik bakacaktık salı günü. Gelinimiz, annesi, abim, annem ve ben gidecektik ama şimdi bi duyduk ki arkadaşı ve eşi de geliyormuş onlar niye geliyor ki dedim, arkadaşı gelinliği görmek istiyormuş, eşinin de tanıdık gelinlikci arkadaşları varmış, o zaman biz gelmeyelim çok kalabalık oluyoruz, sonra bizde görürüz dedim. Abim o kadar sinirlenmis ki onları da taktı pesimize diye sinir olmuş. Neyse ya biz sonra da görsek olur dedim, ya sadece bu değil sinir ediyor beni dedi noldu dedim " paspal paspal geziyor, üstüne başına bişeyler al sen gelin olacaksın, biraz giyimine kuşamına dikkat et" diyorum "öncelikli olarak alacağımız şeyler var ona para harcayamam şimdi" diyor." Tamam ben alayım " diyorum yok diyor almıyor öyle kılıksız kılıksız geziyor sinir ediyor beni. Israr et alayım diye dedim yahu kaç defa söyledim yok diyo almıyor yada tamam alalım diyor ertesi gün vazgeciyor ben almıyorum diyor.( bu arada gelinimiz gerçekten çok paspal geziyor, tabi burda abiminde suçu var flört ederken biliyordun öyle giyindiğini) Nikah kıyafeti alacaktık ben nikah kıyafeti almayacağım var benim dedi "kuzeni evlendiği zaman beyaz bi elbise almış giymiş, daha nerde giyeceğim onu gerek yok almaya diyor. Kıyafette açık söylemek gerekirse çok kötü ve havalar soğuduğu için mevsime uygun değil Israrla abim alalım diyorum yok, ben almayacağım" diyor. Kızın akrabaları falan gelecek nikaha ve erkek tarafı olarak biz kötü bir duruma düşeceğiz "kıza bi elbise almamislar, o' da napsin eski kiyafetini giymiş" diye. Bazı konularda benle (abimle) zıtlaşıyor tv bakıyoruz ben(abim) gösterdim şunu almayi düşünüyorum diye " ben şunu beğendim bu olsun" diyor " ne özelliğini begendin diyorum hiç diyor. Sırf bana inat onu beğendim diyor beni sinir ediyor ya dedi . Nişan bohçası yapıyorlarmış alışverişe çıkmışlar 3 gün önce röpteşambır alıyor ben kullanmam bunu almayalım dedim yok bu illa alınacak diyor, az bi para da değil 150 TL verdi ben hiç giymem dememe rağmen aldı, bana inat eder gibi davranıyor sinirlerim bozuluyor dedi . Kızlar Allah sonunu Hayır etsin biraz içimi dökeyim dedim napayım benim de sizden başka anlatacak kimsem yok :KK51:şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim :KK15:
Kız kimle isterse onunla gitsin onun gün hiç müdahale etmeyin evine hangisini istiyorsa onu alsın ille inat diye algılamayın o içine sinmiştir belki kötü düşünmeyin ömür geçecek o kişiyle hep göreceksiniz

Cümbür cemaat gelinlik bakmaya gidilirse o da istediğini çağırır size ne oluyo ki? Masraf olmasın diye almamış bi çok şeyi. Alsa bu sefer de doyumsuz diyeceksiniz. Abiniz düzgün bi adam olsa 3 ay sonra evleneceği kadını kardeşine kötülemez üzgünüm. İnşallah kız yol yakınken ayrılır yoksa eleştirilmekten bıktım diye konu açacak buralara.

Kızlar yazımda belirttim ama Karışma, Karışma, sanane, görümcenin gelinlik alışverişinde işi ne, siz karışmayın. ....... hala bunlari yazıyorsunuz yine söylüyorum BEN KARIŞMIYORUMMMMMMMMM........
Düğün salonu konusunda abimin kızdığı şey; düğün salonu baktılar 12.000 TL olan salonu istedi gelinimiz burası olsun diye diretti, ama kına gecesine tutmak istediği salonu abim orayı tutma ö.e. diye bi salon var orayı tut dediğim halde sırf ucuz diye gidip orayı tuttu (aradaki fiyat farkı 300 tl. Tamam maddi gücün yok orayı tuttun diyelim, bize niye diretiyorsun düğüne burası olacak diye). Nikah kıyafeti almıyor, nikah şekeri almayalım diyor ama bize 12.000 tl'lik salon olacak diye diretiyor

Ben anliyorum sizi. İnsan uakininda bu tarz olaylar yasayinca daha iyi anliyor.
Kuzenimin eşi neler aldirdi neler. Kv 1 oglum var diye hevesle kiz ne isterse aldi kiyafet esya iste dusunun.
Kv nin cevresi genistir. Dugun sonrasi misafirliğe gelenlerin yaninda kiz en eski en kötü kiyafetleri giyerdi. Yazik ne kadar uzulurdu kadin. Bu boyle bi kac yil devam etti. Zaten senede 20 gun falan geliyordu. O geldiginde de kadini cevresine rezil! ettigini düşünüyor gelin hanim. Boyke eskileri giyerek. Sonra ne oldu biliyor musunuz aradan uzun zaman gecti. Biraz daha olgunlasti! itiraf ettmis. Ben o zaman bilerek giymiyordum ki diye.
Valla bazi insanlar şaka gibi. Abine soyle ya boyle kabul etsin ya ciddi bir konusma yapsin.
Kardes olarak tabiki seninle dertlesecek bunda ne var ki.

Kızlar yazımda belirttim ama Karışma, Karışma, sanane, görümcenin gelinlik alışverişinde işi ne, siz karışmayın. ....... hala bunlari yazıyorsunuz yine söylüyorum BEN KARIŞMIYORUMMMMMMMMM........
Düğün salonu konusunda abimin kızdığı şey; düğün salonu baktılar 12.000 TL olan salonu istedi gelinimiz burası olsun diye diretti, ama kına gecesine tutmak istediği salonu abim orayı tutma ö.e. diye bi salon var orayı tut dediğim halde sırf ucuz diye gidip orayı tuttu (aradaki fiyat farkı 300 tl. Tamam maddi gücün yok orayı tuttun diyelim, bize niye diretiyorsun düğüne burası olacak diye). Nikah kıyafeti almıyor, nikah şekeri almayalım diyor ama bize 12.000 tl'lik salon olacak diye diretiyor

Bir yerden kisip daha cok hevesli oldugu seyde keseyi acmak istemesi normal degil mi? Kactir ayni seyi yaziyorsunuz. Biz biktiysak kizi hic dusunemiyorum. Allah sabir versin hanimkiza.

Abiniz bikaç olumsuz birşey söyledi diye resmen gözlerinizin içi parlamış. Arkadaşı geliyor diye size gelmeyin diyen var mı? Hem siz gitmeseniz de olur. Bırakın gelin istediği gelinliği istediği kişilerle seçsin.
Ha bir de kötü görümce olmayayım demişsiniz ama zaten yeterince kötü bir görümcesiniz.

Abiniz bikaç olumsuz birşey söyledi diye resmen gözlerinizin içi parlamış. Arkadaşı geliyor diye size gelmeyin diyen var mı? Hem siz gitmeseniz de olur. Bırakın gelin istediği gelinliği istediği kişilerle seçsin.
Ha bir de kötü görümce olmayayım demişsiniz ama zaten yeterince kötü bir görümcesiniz.
Yok ben bırakmam ne demek hangi gelinliği istiyorsa alsın ya ben seçeceğim gelinliği, gelin hanım kim oluyor ki gelinliği o seçsin.KÖTÜ GÖRÜMCEYİM WVETTTTTTTTT :sinirli: ohhhhhhhh

Yok ben bırakmam ne demek hangi gelinliği istiyorsa alsın ya ben seçeceğim gelinliği, gelin hanım kim oluyor ki gelinliği o seçsin.KÖTÜ GÖRÜMCEYİM WVETTTTTTTTT :sinirli: ohhhhhhhh
Şaka gibisiniz. Yakında gelin hanım size dış kapının mandalı olduğunuzu uygun bir üslupla tebliğ edecektir:) şuan ne söylesek boş

gelininize bir iyilik yapin ve onu birakin allah askina.abinizin yaptigi cok cirkin hem kizi begenmiyo oda yetmiyor bunu sizinle paylasiyor.iyi niyeti olsaydi sizinle degil onunla paylasirdi.madem herseyi bu kadar gozune batiyo ayrilsin.kiz para gitmesin diye ugrasiyo siz bide begenmiyosunuz.k.bakmayin ama siz uzuluyosaniz abinize ayrilmasini soyleyin yazik o kiza da.

bak kizim sizin paraniz varsa zamaninda rahatca alip giymissinizdir. onun muhtemelen yoktu ve simdi yeterince masraf var diyip kendini dusunmiyor. daha dogrusu kendisini dusunmeyi bilmiyor. Abin mutlu olsun istiyorsan ondan parasini al git o kiza hediye al cok begendin sen geldin aklima vs de hediye degisim karti da koy. Hayatunin basinda kendini sıkap surekli tutumlu olan insanlar kendilerinisi dusunmen nedir nasil olur pek bilmiyorlar. Abin de oluz gibi paspal gezme diyecegine surda bisey gordum cok begendim vs deyip zorla aldirsin. saniri kiz da gruru yapiyor.
Ayrica madem begenmiyorsa o abin evlenmesin kizla kafasina silah dayiyan yok.

Kız hadi bana elbise falan al dese suçlu olur,almayalım tasarruf dese suçlu olur.
Bir kere abinizin yaptığı çok çok çirkin.Birkaç ay sonra evleneceği insan hakkında böyle konuşmak da ne demek ? Ben kıza çok üzüldüm,umarım görür bazı şeyleri.
İnşallah görür kızcağız ben bile üzüldüm kıza yazık günah

Bu gelin hanım daha önce konu açtığınız abinize yakıştıramadığınız kişi mi, merak ettim de?

Ayyyy 13 yil evveline goturdun beni
Abimin bosanmak uzere oldugu kisiyle yasadiklarimiz geldi aklima
Ayni bu tarzdi.
Zamanla tarzinin nekadar da degisik oldugunu biraz daha cozduk ve hayatimiz adaeta kabusa dondu
Evet benim kaz kafali abjmde onu boyle almisti
Aynen nikah arefesindede dirillanmaya baslamisti kavga kiyamet ediyorlardi
Velakin evlenip hayatin canini okudular beraber
Beraberindede bizi

Simdi burada sen karisma diyenlerx diyorum
Evlilik oyle iki kisilik olmuyor maleseg
Onlar o nalet hayatini tek yasamadilar bizide perisan ettiler
Ikisindende bundan dolayi nefret ettim

Back
X