- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizim geline abim almak istiyormuş, gelinimiz almıyormuş. Israrla sen gelin olacaksın giyimine kuşamına dikkat et sana bişeyler alalım diyorum yok diyor öyle paspal paspal geziyor, sinir ediyor yahu al guzel güzel giyin diyorum yok diyormuş
Bırakın şu iyi gorumce ayaklarını.
Yazinizdan bile kıskançlık akıyor.
Bırakın şu iyi gorumce ayaklarını.
Yazinizdan bile kıskançlık akıyor.
Farkında olmadigimizi zannediyoElinden gelse bir kaşık suda boğacak
![]()
Vallahi ben de gelinlik alışverişine görümcemle değil arkadaşımla gitmek isterim giyinmeye yardım eder fikrini söylerse kirilmam alinmamHımmm değişik bi Bakış açısı, abim nişanlısının gelinlik alışverişine niye gidiyor, arkadaşı ve onun kocası ile gitmesi daha mantıklı geliyor size demek, bizim burda aileden 1 veya 2 kişi alınır öyle gidilir elbette gelin olacak kişi seçer ama onlarla gidilir. Biz gelinlik olayını dramatik bi yöne çekmedik, kalabalık oluyor siz gidin( zaten gelinlik de hemen alınıp gelinmiyor, provası oluyor, bilmem nesi oluyor bizde o zaman görürüz diye söyledim) bu bi dram mı sizce![]()
yaaa miyaaaaavvvv
sen gel bide benım kaynatamı gör:))) Allah meraklı dedıkodu mahalle kadını gıbı takılan erkek görünümlü ucubelerden korusun hepımızı.abiniz mi ablaniz mi bir erkeğin de bu kadar dedikodu yaptığını ortalığı karıştırdığını ilk defa gordum
bir de kadınlara laf atarlar madem bu kadar şikayetçisin evlilik aşamasına gelene kadar gözün neredeydi bu kız çok çeker bunlardan yaziikksen gel bide benım kaynatamı gör:))) Allah meraklı dedıkodu mahalle kadını gıbı takılan erkek görünümlü ucubelerden korusun hepımızı.