Merhaba hanımlar ben Gülçin. Ben 7 yıldır evliyim ben evlliğimin ilk 6 ayı cok güzel geçti. Sonrasında kaynanam yakınımıza taşındı. Temizliğimi eleştirmeler laf sokmalar müdahalelerin kıskançlıkları ardı arkası kesilmedi daha sonra bana laf söylenince sessiz kaldım önce sonra aradan zaman geçti. Gittim konuştum huyları gene aynı sonra gittim tartıştım daha sonra psikoloğa gittim onun cesaretiyle bir daha konuştum yıllar içinde özetle bu evlilik eşimle aramız iyi bile olsa beni soğutmaya başladı. Sorun şu ki bana geçmişte yapılan haksızlıkları unutamıyorum. Onlardan bahsedilince konuları uzatıyorum.... Bu arada bu 7 yıl içinde hiç odaklanamadım hayata ne iş bulabildim nede cocuk oldu zaten tüp bebek işi bitmedi. Eşimle aramızda hiç sorun yokken onlar yüzünden tartışıyoruz biliyorum onun suçu yok. Eşim onları savunmuyor ama sessiz kaldığı için sinir oluyorum. Bana niye böyle dediler onların huyu niye böyle diye konular uzuyor. Artı üzerinden zaman geçiyor gene başka ir durumda aklımdan çıkmıyor gene uzuyor. Özetle olay yaşansa bile ailesiyle etkisi yıllarca sürüyor bende içim affetmiyor... Bir zaman sonra aklıma geliyor ve konuyu açıyorum ve uzatıyorum.... Tüp bebek den dolayı işe de girmedim.. Medeni nedir bu evlilik 6 ayından beri neden beni sıkıyor ve konular gözümde cok büyüyor.