- 18 Ocak 2018
- 19
- 16
- 3
- 30
- Konu Sahibi Simsekdunya
-
Öyle olsa aldatma konuları da cinselliğe taşınmalı? Eşim başka kadınla yattı diye konu açılınca onların da taşınması gerekmiyor muydu? Konum sevgilimin grup seks le ilgili mesajlarını gördüm şöyle şöyle hissediyorum ayrılmalı mıyım içimi kemiriyor diye bi konuydu. Tam olarak bir derdim var konusu yaniGrup sex =cinsellik değil mi sonuçta konu ister istemez +18 oluyor o yüzden taşınmış taşındıysa daha gelmez.
Cinsellikle ilgili bişey sormamıştımGrup sex zaten bir hayvan adı .
Pardon .
Allaaa allaaa niden böyle yaptıkar acebaa
Ne sormustun pekı ? Konu baslığın baştan falsoydu canım grup sex . Konu içeriği +18 sex çünkü .Cinsellikle ilgili bişey sormamıştım
Anladım sağolunKonu iceriginde ki konusmalari yazmistiniz.Bosalma filan var ya icinde grup seks filan..iste o +18 oluyor.
Bencede olmamali ama oluyor iste..
Sevgilimin böyle böyle mesajlarını gördüm. Ama bi yerde benim ismim de geçmiş. Sizce ilerde aldatır mı. İçim çok daralıyor 1 haftadır kimseye soramıyorum çok üzülüyorum. Normalde böyle bi insan değil falan diye sormuştum. Başlığı düzenlerdim önceden bi uyarı falan gelseydi. Neyse olsunNe sormustun pekı ? Konu baslığın baştan falsoydu canım grup sex . Konu içeriği +18 sex çünkü .
başka kadinla yattı ayrı senin msj ayrı ve senin msjin dışında oraya yorum yapanlarda etkiliyor sonuçta seksli konuşma seksli konuşma sonuçta.Öyle olsa aldatma konuları da cinselliğe taşınmalı? Eşim başka kadınla yattı diye konu açılınca onların da taşınması gerekmiyor muydu? Konum sevgilimin grup seks le ilgili mesajlarını gördüm şöyle şöyle hissediyorum ayrılmalı mıyım içimi kemiriyor diye bi konuydu. Tam olarak bir derdim var konusu yani
İçerikte de boşalma falan vardı yıne tasınırdı .Sevgilimin böyle böyle mesajlarını gördüm. Ama bi yerde benim ismim de geçmiş. Sizce ilerde aldatır mı. İçim çok daralıyor 1 haftadır kimseye soramıyorum çok üzülüyorum. Normalde böyle bi insan değil falan diye sormuştum. Başlığı düzenlerdim önceden bi uyarı falan gelseydi. Neyse olsun
Cinsellik bolumu ile pro uyelik arasindaki iliskiyiMune Hanim'a sormak istiyorum. Pro uyelik niye? Aydinlanmak istiyorum.
Alakası yok tabii ki de.Cunku cinsellikle ilgili zengo uyeler konusup tartisabilir.. biz pis fakiriz : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?