Eski konunu okuyorum
Sanırım sevgilinle bir cinsel hayatın yok.
Hatta sanırım sevgilinin kimseyle bir cinsel hayatı yok. '30 dakika onu 15 dakika bunu 20 dakika da öbürü ile yaparım' falan dese yine iğrenç ama hadi bı mantığı var diyelim. Adam bunların üstüne bir birliktelik kurup anca bosalacagini söylüyor
Cidden çok komik ya :) hayallerinde kendini böyle görüyor demek ki, belki de erken boşalma problemi var , fantezi dunyasinda bu eksikligini bu tarz cümlelerle bastırıyor...
Her neyse konu sahibi asil yorumuma geçeyim;
Eğer bir insanın aklına 'ya bu kişi ile mutluyum ama acaba başka biri beni daha mutlu eder mi?' sorusu düştüyse o ilişki evliliğe de gitse cidden bir cacık olmaz.
Bu dediğim hem cinsel anlamda hem gönül ilişkisi olarak geçerli.
O his böyle fare gibi insanın içini kemirir. Kendimden biliyorum . Ben de teeee 2012de, 21 yaşındayken -allahim ne gencmisim- ilk defa birisine aşık olmuştum. Her şey harika, karşımda romantik balık erkeği,işini gücünü kurmuş,evlilik hayalleri kurmak için mezuniyetimi hesaplıyor... Onunla çok mutluydum ama içimde o kadar güçlü bir ses vardı ki ' ama yengenc, yolun en basindasin' diye. Bu sesi duymamak imkansız... Sonrasında biz çeşitli sebeplerle ayrıldık, ama devam etsek hatta bir yuva kursak da benim aklımda hep bir gitme düşüncesi olacaktı, buna eminim.
Sevgilinin de kafasında gençliğini yaşayacağı - daldan Dala konacağı bir hayal var. Seninle evlense bile bu düşünce aklının bir köşesinde olacak. Hatta çok bunaldgi anlarda kavgaları fırsat sayıp boşanmaya bile heveslenecek...
Nereden tutsan elinde kalıyor :/
Bence yol ver gitsin. O da hayatına baksın sen de