Konum neden cinselliğe taşındı

Biliyorum bunu cnm yaa:) takiliyorum ben

Siz biliyorsunuz zaten de aslında ben ilk üyeye yazmak istedim o gayet bilmiyor gibi yöneticiyi etiketleyerek sormuş bir de ehehe :)
Haha dun hatta bazi pro uyelerle oyle geyik yapmistik baska bi cinsellik iceren konuda:) pro uye olunurda bi tadi kalmaz herhlde:) hahaha.. burda konu tasinmadan hemen yazayim diye ugrasiyosun mesela bi adrenalin var.. :) konu oraya tasininca kimse yazmiyoki :)) muhim olan BDV da kalmasi bence:)))

Siz fakirlerle aynı fikirde değilim dermişim erkekler de var şekerim burda fink atıyorlar bari oraya ulaşıp saçma sapan şeyler yazmasınlar :)
Bu pro üyelikle bir nebze kadın olduğunu ispatlayabiliyorsun işte :)

Ahh biz fakirler :) peki kimlik bilgisi filan vermen gerekmiyodur dimi pro uyelik icin? Yani burasi bir forum... diger turlude erkek uyede pro olabilir yoksa

Niye sorun olsun geldim açıkladım.
Bu kadar sert yapmanıza gerek yok.
Bir gün pro üye olursunuz habire konu açar orda yorum yaparsınız istediğiniz gibi.

Sorumu size yoneltmedigim icin yaptiginiz aciklama da hicbir anlam ifade etmiyor benim icin. Her soruya mudahil olmayin lutfen.

Eski konunu okuyorum
Sanırım sevgilinle bir cinsel hayatın yok.
Hatta sanırım sevgilinin kimseyle bir cinsel hayatı yok. '30 dakika onu 15 dakika bunu 20 dakika da öbürü ile yaparım' falan dese yine iğrenç ama hadi bı mantığı var diyelim. Adam bunların üstüne bir birliktelik kurup anca bosalacagini söylüyor
Cidden çok komik ya :) hayallerinde kendini böyle görüyor demek ki, belki de erken boşalma problemi var , fantezi dunyasinda bu eksikligini bu tarz cümlelerle bastırıyor...

Her neyse konu sahibi asil yorumuma geçeyim;
Eğer bir insanın aklına 'ya bu kişi ile mutluyum ama acaba başka biri beni daha mutlu eder mi?' sorusu düştüyse o ilişki evliliğe de gitse cidden bir cacık olmaz.
Bu dediğim hem cinsel anlamda hem gönül ilişkisi olarak geçerli.
O his böyle fare gibi insanın içini kemirir. Kendimden biliyorum . Ben de teeee 2012de, 21 yaşındayken -allahim ne gencmisim- ilk defa birisine aşık olmuştum. Her şey harika, karşımda romantik balık erkeği,işini gücünü kurmuş,evlilik hayalleri kurmak için mezuniyetimi hesaplıyor... Onunla çok mutluydum ama içimde o kadar güçlü bir ses vardı ki ' ama yengenc, yolun en basindasin' diye. Bu sesi duymamak imkansız... Sonrasında biz çeşitli sebeplerle ayrıldık, ama devam etsek hatta bir yuva kursak da benim aklımda hep bir gitme düşüncesi olacaktı, buna eminim.
Sevgilinin de kafasında gençliğini yaşayacağı - daldan Dala konacağı bir hayal var. Seninle evlense bile bu düşünce aklının bir köşesinde olacak. Hatta çok bunaldgi anlarda kavgaları fırsat sayıp boşanmaya bile heveslenecek...
Nereden tutsan elinde kalıyor :/
Bence yol ver gitsin. O da hayatına baksın sen de

Cinsellik bolumu ile pro uyelik arasindaki iliskiyi Mune Hanim'a sormak istiyorum. Pro uyelik niye? Aydinlanmak istiyorum.
Erkek üyeliklerin konu açmasını ve yorum yapmasını engellemek için, detaylarını isterseniz özel mesajla daha net konuşuruz.

Bu arada evet grup seks başlıklı konu taşındı çünkü konu içeriğinde de cinsellik vardı yorumlarda da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…