- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.826
- 798
- Konu Sahibi Simsekdunya
-
Biliyorum bunu cnm yaa:) takiliyorum benAlakası yok tabii ki de.
Aslında amaç kadın üyelerin oraya konu açması, yorum yapması.
Çünkü erkek üyeler gelip açarsa zıvanadan çıkabilir konu.
Ama burda da sıkıntı şu ki üyelik hediye edilen üyeler olabiliyor o üyenin cinsiyetini bilmeden üyelik hediye ederseniz ve eğer o kişi de erkekse aynı sıkıntılı duruma düşülüyor. Bkz: Nisankraliçesi :)
Siz biliyorsunuz zaten de aslında ben ilk üyeye yazmak istedim o gayet bilmiyor gibi yöneticiyi etiketleyerek sormuş bir de ehehe :)Biliyorum bunu cnm yaa:) takiliyorum ben
Haha dun hatta bazi pro uyelerle oyle geyik yapmistik baska bi cinsellik iceren konuda:) pro uye olunurda bi tadi kalmaz herhlde:) hahaha.. burda konu tasinmadan hemen yazayim diye ugrasiyosun mesela bi adrenalin var.. :) konu oraya tasininca kimse yazmiyoki :)) muhim olan BDV da kalmasi bence:)))Siz biliyorsunuz zaten de aslında ben ilk üyeye yazmak istedim o gayet bilmiyor gibi yöneticiyi etiketleyerek sormuş bir de ehehe :)
Siz biliyorsunuz zaten de aslında ben ilk üyeye yazmak istedim o gayet bilmiyor gibi yöneticiyi etiketleyerek sormuş bir de ehehe :)
Siz fakirlerle aynı fikirde değilim dermişimHaha dun hatta bazi pro uyelerle oyle geyik yapmistik baska bi cinsellik iceren konuda:) pro uye olunurda bi tadi kalmaz herhlde:) hahaha.. burda konu tasinmadan hemen yazayim diye ugrasiyosun mesela bi adrenalin var.. :) konu oraya tasininca kimse yazmiyoki :)) muhim olan BDV da kalmasi bence:)))
Niye sorun olsun geldim açıkladım.Evet, bilmiyorum ve yoneticiye soruyorum. Sorun?
Ahh biz fakirler :) peki kimlik bilgisi filan vermen gerekmiyodur dimi pro uyelik icin? Yani burasi bir forum... diger turlude erkek uyede pro olabilir yoksaSiz fakirlerle aynı fikirde değilim dermişimerkekler de var şekerim burda fink atıyorlar bari oraya ulaşıp saçma sapan şeyler yazmasınlar :)
Bu pro üyelikle bir nebze kadın olduğunu ispatlayabiliyorsun işte :)
Niye sorun olsun geldim açıkladım.
Bu kadar sert yapmanıza gerek yok.
Bir gün pro üye olursunuz habire konu açar orda yorum yaparsınız istediğiniz gibi.
Ahh biz fakirler :) peki kimlik bilgisi filan vermen gerekmiyodur dimi pro uyelik icin? Yani burasi bir forum... diger turlude erkek uyede pro olabilir yoksa
Bi kerelik odeme galiba :) ona gore parayi biriktirmeye basliycam :)))https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/pro-uyeler.1041756/page-2#post-53493728
Bakın Müne'nin açıklaması var linkler de var orda. En güncel açıklaması bu sanırım Müne'nin.
Evet bir kerelik ödeme :)Bi kerelik odeme galiba :) ona gore parayi biriktirmeye basliycam :)))
Erkek üyeliklerin konu açmasını ve yorum yapmasını engellemek için, detaylarını isterseniz özel mesajla daha net konuşuruz.Cinsellik bolumu ile pro uyelik arasindaki iliskiyiMune Hanim'a sormak istiyorum. Pro uyelik niye? Aydinlanmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?