- 10 Mart 2013
- 1.862
- 1.491
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim, insallah kimler cikmasin birtane Allah sevgisi tasiyan adam gibi adam ciksin yeter... Insallah cikar.Senin adına kurtulduğun için çok sevindim canım. Arkana bile bakma bir daha. Önüne ohoo kimler çıkar.![]()
Insallah benimde oyle olur,once aklimdan o cikar sonra bir baskasiyla mutlu olurum. Insallah insallah insallah.ilk başta insan başkasıyla yapamayacağını sanıyor,
ama öyle bir yapıyorsun ki, eskisi aklına dahi gelmiyor..
olur, gerçekten olur.. inan, pozitif ol.. ve böyle insanlara asla prim verme, uğraşma... ne diye hayatını zehrediyorsun ...Insallah benimde oyle olur,once aklimdan o cikar sonra bir baskasiyla mutlu olurum. Insallah insallah insallah.
Ne deseniz haklisiniz guya cok seviyordum sans verdim devam ettim iliskime, ama edeyim boyle aska dedim ..sonunda bi kavga ile tum cemaat ogrendi..herkes karsi.ben bu siddetten sonra 1 yil daha devam ettim seviyorum diye.ask azima tukurdu ve uzuluyrm suan sadece..haketmeim diye. Sorsaniz kendisine "kendi hakli ben delirttim"Yazıın sonundaki en son sordugun soruya malesef evet diyprum.. Sevgili iken biri bana bunları yapıcak ... Onu yolun ortasında yatırı agzına kerpetei dayayıp acar geleni gideni agzına ettirirdim..
Siz kendinize eziyet cektiren erkklere asık olmayı ne cok seviyosunuz..
Yawrum bu adamla görüşmeye dewam edeceksen herşeyi göze al.. Kk yida îyi gez dolas özellikle burayı.. İlerde cok lazım olcak..
Hayy Allahım ya
amin teşekkür ederim.Senin adına sevindim... Evli olmadın için o pislikle cok sanslısın.. Kou baslgını okuyunca evlı sandım üzülmştüm..
Ama sevgiliykwn bunları yasamana ayrı bi üzüldüm.. Kendi degerini ilk kmdin bileceksin...
Ah gönlüne göre versin ....
malesef öyle. sonra birde utanmadan sarıldı orda insanların içinde...millet yemek yerken ,biz film çevirdik orada resmen izlediler yani.. ben o kadar aptalimki 1 sene daha ilişki yürüttüm onunla affedip...pismanım.üzülüyorumNe demek bogazini sikmak?herkrsin icinde bide.gücü sana mi yetiyormus..pislik herif..
Zararin neresinden dönersen kar demisler...bosver yeni hayatina bak..kimse bunu haketmez...malesef öyle. sonra birde utanmadan sarıldı orda insanların içinde...millet yemek yerken ,biz film çevirdik orada resmen izlediler yani.. ben o kadar aptalimki 1 sene daha ilişki yürüttüm onunla affedip...pismanım.üzülüyorum
aldatsam belki haklı derdim ama haketmemiştim evet ne şiddeti nede sonrasında yaptıklarını. teşekkürler ilignize.Zararin neresinden dönersen kar demisler...bosver yeni hayatina bak..kimse bunu haketmez...
Zararın neresinden dönersen kardır....malesef öyle. sonra birde utanmadan sarıldı orda insanların içinde...millet yemek yerken ,biz film çevirdik orada resmen izlediler yani.. ben o kadar aptalimki 1 sene daha ilişki yürüttüm onunla affedip...pismanım.üzülüyorum
Ablacım çok haklısın, bilmiyorum ama sürekli aklıma geliyor. Ben ona çok alışmışım, herşeyim o olmuş. Başkasına böyle alışabilir miyim diyorum aklıma gelip duruyor...
Allah bozmasin nmasallah abla...insallah darisi basima zamani gelince. :)alışırsın canım.unutursun.bende senin gibi diyordum,asla başkasını sevemem,başkasına alışamam diyordum ama çok şükür unuttum.iyi ki de ayrılmışım.şimdi 3 aylık evliyim ve eşim üzerime titriyor,mutluyum çok şükür.eşime o kadar alıştım ki eski lüzumsuz aklıma bile hiç gelmiyor . kurtulduğuna sevin yavrum,boşver o gereksizi de hayatına bak![]()
Ask gozumu kor ettiki o kadar siddete en ufak birseyde darp'i affedip baristim.sonra ayrildim tab,bana kalan suan keske boyle olmasaydi ben bunlari haketmedim dusuncesinin verdigi aci.yedigim kaziklar.yani bir tehlike ancak bu kadar bağırarak gelir kaç kaçabildiğin kadar...... aşk bitince yüzleşeceğin karakterini erkenden görmüşsün ne diyelim çok şanslısın....tabi aşk gözünü kör etmediyse