- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Kullanmadım siemens alın içiniz rahat etsin.
Öyle istiyordum ama evimiz baya küçük diye eşim istemiş bunu ya iade edicem galibaKurutma ve yikama bir arada pek ise yaramiyor keske ayri ayri alsaydiniz
Komşum da siemens kullaniyo uzak dur dedi neye inanacagini şaşırirhor insanKullanmadım siemens alın içiniz rahat etsin.
Aynısından arkadaşım aldi o memnun kurutma tamamen kupkuru olmuyor çok az nemli kalıyor ama yarim saat asinca oda geçiyor diyorIyi akşamlar konum bikaç saat silinmesin lütfen ilgili bölümde yeterli cevap gelmiyor çamaşır makinesi bakıyodum magazadan gidip baktım karar vermmemiştim eşim kasım indirimi varken dün sipariş vermiş kargoda şuan foto ekliycem 6 bine almış memnun kalan varmi bu makineden yorumlara baktım memnun olan hic yok gibi az parada değil iade yapicam ona göre yardımci olursaniz sevinirim
Bikaç saat lütfen silinmesin konu
Normal kurutma makinesi gibi olmuyo yani teşekkür ederimMakina nasıl bilmiyorum benim başka marka fakat çamaşır makinası ile kurutma aynı anda kullanışlı değil .
kurutmayı hiç kullanmıyorum mesela . Çünkü tam manasıyla kurutmuyor . 3 saate yakın çalışıyor , hala nemli çıkıyor çamaşırlar .
inşallah sizinki öyle değildir .
güle güle kullanın
Kurutmasi tam yapmiyormu a ikisi bir olanlar pekiBeyaz esyacı da calısmıstım. Hem kurutma hem camasır ikisi bir olanları genelde önermiyoduk cünkü kurutma bozulursa camasır da bozuluyor camasır bozulsa kurutması da bozuluyor. B..o da calısmıstım
Yıkamayı büyük diye 9 10 kiloluklara bakıyodum da ikisi bir ara olanlar sanırım iyi olmuyor eşim ben mağazada beğendim diye istemiş bunu ama yorumlar iyi değil pek1400 devir çok gereksiz, yerinizde olsam 1000 devirli alırım, ben makineyi kullanırken sıkma programını 800 e getiriyorum. Çamaşır 800 de de rahatça kuruyor, çok buruşuk çıkmıyor ve elektrik faturası biraz rahatlıyor.
Siz ne marka kullaniyorsunuz hangi modeliBenim başka bir markanin hem yıkama hem kurutma var. Iyiki kurutmali almışım. Kendime teşekkür ederim.
Bu makinenin aynısını arkadaşım aldi. Ilk 2 tanesi ilk yikamada ariza verdi. Yetkili servis gelip baktı . Makineyi alip gittiler.
3.sefer gelen sorunsuzdu . Halen daha kullaniyor.
Kurutmali camasir makinesi candır. ❤
Evimiz küçük ayrı istiyodum ama eşim bana sormadan istemiş bu modeliAyri ayri alin bence
Ust uste koydurabilirsiniz canim makineyi koydugunuz yerin tavani alçak degilseEvimiz küçük ayrı istiyodum ama eşim bana sormadan istemiş bu modeli
Kırk yılda bir ona denk gelmiştir.İnternetten araştır en sağlamı siemenstir.Komşum da siemens kullaniyo uzak dur dedi neye inanacagini şaşırirhor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?