Anne sütü ve sma içiyor onun haricinde bir şey yok:/ acaba 2 gündür bulgur pilavı yedim omu fenalaştırdı
her sabh popsosunu uyariyorsaniz alismtirmissinizdir yapmayin. mama veriyorsunuz su da verin bu mevsimde tabi dr da danisin bi.Dediklerinize uyca. Şimdi rahatladı ve uyudu her sabah masajını yaparım hem karnına hem popsunuda uyarırım yağ sürerm
cnm kabizlik demek icin erken. kabizlik bi hafta on gun yapmazsa. sicaklar var madem anne sutu almiyo doktora danisip gunde bes alti çay kaşığı su ver gunde bi cay kasigi saf zeytinyagi ver rahatlar.Herkese hayırlı geceler
Bebeğim 2 ay 1 haftalık. Kabız oldu 4 gün çıkamadı doktor fitil verdi yaptı. Şimdi yine kabız bu 3. Günü ve aşırı ağladı anlatamam çığlık çığlığa. Zeytin yağı verdim poposuna da sürdüm yok yapmadı masajda fayda vermedi. Acile götürdüm bir ilaç sıktık poposuna ama yine yapmadı doktor yolladı. Sizden ricam ne yapmalıyım bana bir yok gösterin fitile alışsın istemiyorum damlaları var zinco biogai metsil vereyim mi hangisini vereyim? (Normalde metsil veriyorum ama işe yaramadı sanırım) ayrıca bebeğim mama da yiyor sma yiyo sizce aptamile geri mi döneyim çünkü ilk 1.5 ay falan aptamil içiyordunolur yardım edin o ağladıkça içim parçalanıyor kalbi duracak ağlamaktan
Canim biogai tabiki çünkü canli bakteri var onda hemen düzelir. Ben 3 ay kullandim bu damlayi cok şükür atlattik. Gecmis olsun ama fitil griselin olandansa yazik ağlamasın kullan bir kac gün yarım yarım. Zaten dedigim fitil 2 dakikada yaptiriyor ve ilac degil tamamen griselin..Herkese hayırlı geceler
Bebeğim 2 ay 1 haftalık. Kabız oldu 4 gün çıkamadı doktor fitil verdi yaptı. Şimdi yine kabız bu 3. Günü ve aşırı ağladı anlatamam çığlık çığlığa. Zeytin yağı verdim poposuna da sürdüm yok yapmadı masajda fayda vermedi. Acile götürdüm bir ilaç sıktık poposuna ama yine yapmadı doktor yolladı. Sizden ricam ne yapmalıyım bana bir yok gösterin fitile alışsın istemiyorum damlaları var zinco biogai metsil vereyim mi hangisini vereyim? (Normalde metsil veriyorum ama işe yaramadı sanırım) ayrıca bebeğim mama da yiyor sma yiyo sizce aptamile geri mi döneyim çünkü ilk 1.5 ay falan aptamil içiyordunolur yardım edin o ağladıkça içim parçalanıyor kalbi duracak ağlamaktan
EvetDamla mı?
cnm onlarla tanismak icin cok kucuk. sut cocugu bu daha 2 aylik demis midesini sutten baskasi cok yorar. sut kampina girip sutunu artırması en guzeli benceelma suyu kayisi puresi sulandirilmis ilac kadar hizli degil ama dogal cozumler.
Herkese hayırlı geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?