Ama su sürekli veriyorum.sSusuz kalmış olabilir terlemiş su kaybetmiştir
Çocuğun ağlamadı normal
Fitile alışmasın derken ağlar terler susuz kalır
Yap fitil mamaya da dikkat et katı olup susuz bırakmasın doktora da danış
Damla mı?Bifiform da güzel.
Sütüm fazla yok bebeğim doymuyor zaten3-4 hafta erken doğdu ilk günden doktor mamaya başlattıCanim mutlaka birkac doktora daha gotur ve mama durumunu anlat. Daha iyi mamalar da vardir eminim doktorlar sana mamani degistirmeni soyleyebilir iyi bir tavsiyede bulunabilir veya ilac olarak farkli secenekler sunabilir sutun cok mu az?
Çatlağı olmaz inşallah bende ar ben acısına dayanamazken bebekler Nasıl dayanırCanim bio gaia günde 5 damla, mamasına 1 damla hakiki zeytinyağı koy, belki kabız değildir, bizimki se yapmıyor du poposun da çatlak varmışinşallah seninkinde yoktur bise su ver 1 tatlı kaşığı,anne sütü vermiyor musun? Bence alıştırma fitil , bizim dr bırak kendi yapsın dedi.
Sütüm fazla yok bebeğim doymuyor zaten3-4 hafta erken doğdu ilk günden doktor mamaya başlattı
Bu arada doktor filmini çekti baloncuk baloncu gazları var dedi kabızlık Hakkı'nda bir şey demedi sizce gaz problemimi? Mama içiyor anne sütü içiyor 4 gün yapmadı en uzun fitille yaptı sizce normal mi
Canim normal panik olma ben cook panik bi anneydim 5 gun yapmayinca elim ayagim dolasmisti resmen...Bu arada doktor filmini çekti baloncuk baloncu gazları var dedi kabızlık Hakkı'nda bir şey demedi sizce gaz problemimi? Mama içiyor anne sütü içiyor 4 gün yapmadı en uzun fitille yaptı sizce normal mi
Anne sütü ve sma içiyor onun haricinde bir şey yok:/ acaba 2 gündür bulgur pilavı yedim omu fenalaştırdıBebege farkli besinler verirken birini vermeden once digerini sindirmis olmasina da dikkat ediyor musun canim? En az yarim saat bekle bence bir digerini vermeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?