- 29 Ocak 2020
- 2.201
- 3.408
- 133
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Ben de ağrıdan çok aşırı esneme ağır bir uyku çöküyorKadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
Ben genelde nazar ayetlerini suya okuyup içerim veya eşimden beni okumasını isterim iyi geliyor bu şekilde yapıncaKadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
Doğal taşlar çok faydalı, enerjini yükseltmek istiyorsan olumsuz insanlardan uzaklaş ve sadeleş bi de dua et bol bol..Kadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
Vallahi hastalıktan bıktım bende oku oku gecmiyorda tahliller temiz en iyisi kem gözlülerden uzak adaya yerleşmekBen de ağrıdan çok aşırı esneme ağır bir uyku çöküyorFelak nas inşirah okuyup okuyup çaktırmadan kendime üflüyorum
A evet su iyi fikirmişBen genelde nazar ayetlerini suya okuyup içerim veya eşimden beni okumasını isterim iyi geliyor bu şekilde yapınca
Dini konular yasak enerji yukseltcek doğal taş filan oneri istedim farkındaysanız muska yazın demedimBu tarz konular yasak değil mi?Mune
Bana etmesin artık amaSana etki etmeyeceğini imgele cok işe yarıyor,ama bu sefer cevrendekileri etkiliyor haberin olsun
Ayetel kursi okumadan cikma hep oku dualar hep etkili foto paylasmayi biraktim bu yuzden kvdeme ne zaman gitsem pert olmus sekilde eve donuyorum yada kavga cikiyor buna cok inaniyorumKadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
İmgele derken?Sana etki etmeyeceğini imgele cok işe yarıyor,ama bu sefer cevrendekileri etkiliyor haberin olsun
Doğru, muavvizeteyn sureleri ve ayetel kürsi. Normalde her gece felak ve nas surelerini okumak İslam peygamberinin yaptığı güzel bir uygulama. Genelede benim çocuklardan övgüyle bahsettiğimde tökezlerler, öyle aklıma gelir.Felak ,nas , ayetel kürsi okurum kalabalık ortamlara girdiğimde.
hayal et demek istiyor sanırsam.İmgele derken?
Yani hisset o nazardan daha güçlü olduğunu ve hic bir şekilde sana değmeyeceğiniİmgele derken?
Benimkininde evinde beni kasvet basıyorAyetel kursi okumadan cikma hep oku dualar hep etkili foto paylasmayi biraktim bu yuzden kvdeme ne zaman gitsem pert olmus sekilde eve donuyorum yada kavga cikiyor buna cok inaniyorum
Çevrendekiler de önemli ama...Bana etmesin artık ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?