Konumuz Nazar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben güzel şeyleri pek paylaşmam insanlarla. buna öyle bir çare buldum mesela. özellikle de başka insanların sahip olmak isteyip olamadığı, fazla özendirici (bilhassa sağlık, manevi konular) şeyleri göze sokmam, pek anlatmam, ballandırmam. misal veriyorum işimden çok memnunumdur ama bunu pek söylemem milyonlarca işsiz var çünkü. mutlaka daima şükrederim ve her gece uyumadan önce fatiha, nas ve genel duamı ederim. onları hiç ihmal etmem ve daima şükrederim. eve nazar boncuğu aldım hatta kedime de nazar boncuklu bi tasma almak istiyorum. genelde benim için çok önemli şeyler iyi ise diğer insanların gözüne batırmam. sosyal medyada falan paylaşım yapmıyorum.

Nazar boncuğu için iyi değil diyorlar benimde elimde 5e bölündü cay tabağı kadardi cok güzel göründü Avmde elime bir aldım parçalandı korkar oldum sonra

Nazar boncuğu için iyi değil diyorlar benimde elimde 5e bölündü cay tabağı kadardi cok güzel göründü Avmde elime bir aldım parçalandı korkar oldum sonra
Nazar boncuğunun koruduğuna inanılırsa gizli şirk olur.
Mavi renk bakışı üzerine çeker, ilk etaptaki yüklü enerjiyi etkileyebiliyor diye okumuştum.
Yine de ben de kullanmam, çok dikkat çekiyor.
Nazar, haktır ve deveyi kazana, insanı mezara koyar", derler halk arasında.

Ben dün YouTube da bir video izledim suya 3\1 oranında sirke karıştırıp üzerine 7 şer tane ayetel kürsü Felak nas ihlas kafirün okuyup içtim sadece nazar için değil her anlamda yapmak gerekiyor bazen. Hatta bu sirkeli su ile duş almak enerjiyi yükseltiyor.

Sıradanlıktan ziyade, İnanmakla alakalı galiba.
Bir şeyin zarar vermeyeceğini düşünürseniz çekmezseniz enerjiyi de üzerinize.
Ama şüphe duyarsanız kendini gerçekleştiren kehaneti yaşıyorsunuz sanki.
Yetiştirilme tarzı, çevre çok etkiliyor. Kök inançlarınız varsa kolay kolay değiştiremiyorsunuz.

Olabilir.

Başkasının nazar dediğine ben kaza, dikkatsizlik, halsizlik deyip hiç üzerinde durmuyorum muhtemelen. Ama herşeye nazar gözüyle bakarsak epey birşey bulabiliriz.

Ben de bu konuda önerileri takip ederim ne kızımın resmini paylaşabiliyorum ne eşimle kendimin ne zaman koysam birşeyler oluyor

Bende kalabalık ortamlara girince başım çok kötü ağrıyor ve esnemeye başlıyorum , yıldızım düşüktür . Genelde eşime beni okumasını söylerim çok iyi geliyor ama bu sefer onun enerjisi düşüyor bende ki ona geçiyor :)

Tesekkur ederim :)

Millet sürekli paylaşıyor ben ne zaman paylaşsam birşey oluyor hele kızımı paylaşınca artık paylaşmıyorum korkuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…