- 17 Şubat 2020
- 10.722
- 28.210
- 598
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Kvdemin huyu su esimle iyi olsak resmen gozuyle yiyor ev enerjisi de cidden yorucuBenimkininde evinde beni kasvet basıyorev enerjiside çok önemli maalesef
Fitne fucur geldi kacin kızlarHerkes ne kadar mühim şahsiyetmiş yahu
Öyleyiz vallahaHerkes ne kadar mühim şahsiyetmiş yahu
Nazar boncuğu için iyi değil diyorlar benimde elimde 5e bölündü cay tabağı kadardi cok güzel göründü Avmde elime bir aldım parçalandı korkar oldum sonraben güzel şeyleri pek paylaşmam insanlarla. buna öyle bir çare buldum mesela. özellikle de başka insanların sahip olmak isteyip olamadığı, fazla özendirici (bilhassa sağlık, manevi konular) şeyleri göze sokmam, pek anlatmam, ballandırmam. misal veriyorum işimden çok memnunumdur ama bunu pek söylemem milyonlarca işsiz var çünkü. mutlaka daima şükrederim ve her gece uyumadan önce fatiha, nas ve genel duamı ederim. onları hiç ihmal etmem ve daima şükrederim. eve nazar boncuğu aldım hatta kedime de nazar boncuklu bi tasma almak istiyorum. genelde benim için çok önemli şeyler iyi ise diğer insanların gözüne batırmam. sosyal medyada falan paylaşım yapmıyorum.
Nazar boncuğunun koruduğuna inanılırsa gizli şirk olur.Nazar boncuğu için iyi değil diyorlar benimde elimde 5e bölündü cay tabağı kadardi cok güzel göründü Avmde elime bir aldım parçalandı korkar oldum sonra
Dua dahil demişsiniz?Dini konular yasak enerji yukseltcek doğal taş filan oneri istedim farkındaysanız muska yazın demedim
Sıradanlıktan ziyade, İnanmakla alakalı galiba.Özünde nazara inansamda her dışarı çıktığınızda, fotoğraf paylaştığınızda nazar değdini ya da enerjinizin düştüğünü hissetmeniz bana biraz fazla geldi açıkçası.
Ben çok sıradan bir insan olduğum için bu kadarını yaşamıyorsam demek.
Olabilir.Sıradanlıktan ziyade, İnanmakla alakalı galiba.
Bir şeyin zarar vermeyeceğini düşünürseniz çekmezseniz enerjiyi de üzerinize.
Ama şüphe duyarsanız kendini gerçekleştiren kehaneti yaşıyorsunuz sanki.
Yetiştirilme tarzı, çevre çok etkiliyor. Kök inançlarınız varsa kolay kolay değiştiremiyorsunuz.
Bende kalabalık ortamlara girince başım çok kötü ağrıyor ve esnemeye başlıyorum , yıldızım düşüktür . Genelde eşime beni okumasını söylerim çok iyi geliyor ama bu sefer onun enerjisi düşüyor bende ki ona geçiyor :)Kadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
Dua topikleri de var.Dua dahil demişsiniz?
Tesekkur ederim :)Ben dün YouTube da bir video izledim suya 3\1 oranında sirke karıştırıp üzerine 7 şer tane ayetel kürsü Felak nas ihlas kafirün okuyup içtim sadece nazar için değil her anlamda yapmak gerekiyor bazen. Hatta bu sirkeli su ile duş almak enerjiyi yükseltiyor.
Millet sürekli paylaşıyor ben ne zaman paylaşsam birşey oluyor hele kızımı paylaşınca artık paylaşmıyorum korkuyorumDoğru, muavvizeteyn sureleri ve ayetel kürsi. Normalde her gece felak ve nas surelerini okumak İslam peygamberinin yaptığı güzel bir uygulama. Genelede benim çocuklardan övgüyle bahsettiğimde tökezlerler, öyle aklıma gelir.
Sosyal medyadan ailemi paylaşmayarak korumaya çalışıyorum ayrıyeten.
Çirkinlikle alakalı birşey değil yıldız falan diyorlar ya o tarz birşey sanırımBana hiç nazar değmiyor neden acaba çok cirkinim demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?