- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Nazar duası taşıyorum. Enerjim çok düştüğü zamanlarda baş ucuma küçük bir kasede sirkeli su koyuyorum. Evi sirkeli su ile siliyorumKadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
Korkma ya ne korkcan niye enerjiyi büyütüyorsunMillet sürekli paylaşıyor ben ne zaman paylaşsam birşey oluyor hele kızımı paylaşınca artık paylaşmıyorum korkuyorum
Doğru.Olabilir.
Başkasının nazar dediğine ben kaza, dikkatsizlik, halsizlik deyip hiç üzerinde durmuyorum muhtemelen. Ama herşeye nazar gözüyle bakarsak epey birşey bulabiliriz.
Yaa küçüklere cok üzülüyorum masallahsiz sevmiyorlar mi bide nasil kızıyorumBen de bu konuda önerileri takip ederim ne kızımın resmini paylaşabiliyorum ne eşimle kendimin ne zaman koysam birşeyler oluyor
Yok artık paylaşmıyorum milletin çatır çatır paylaştıklarına bakıyorum korkuyorum çünküKorkma ya ne korkcan niye enerjiyi büyütüyorsun
Ciks yanlış yapıyorsunYok artık paylaşmıyorum milletin çatır çatır paylaştıklarına bakıyorum korkuyorum çünkü
Geçen yaz tatilinden kızımla eşimin resmini paylaştım daha dönerken kızımın parmağı çok tuhaf bir şekilde arabada sıkıştı daha o gece ateşlendi tesadüf mü hiç sanmıyorum ne zaman resmini paylaşsam korkar oldum artık komşumuza sordum sürekli paylaşım yapıyor kızının fotoğraflarını yok birşey olmuyor dediDoğru.
Zaten nazar demeniz için olağan dışı bir şey olmalı.
Her zaman yaptığın bir şeydir hep aynı sonuç alıyorsundur, nazar olursa birden farklı sonuç alırsın.
Hiçbir fiziksel sebep yokken bir şeyler kırılır.
Yada hiçbir sebep yokken her zaman yapılan eylemlerle günü geçirmiştir evladınız, dedesi sosyal medyadan pat diye ona bir hafta önce yolladığımız bir resmi paylaşır, ertesi gün çocuk hastanelik olur misal, o zaman acaba nazar mı dersiniz. Çünkü ben resmini hiç paylaşmıyorumdur ve nazar olacağına inanıyorumdur.
Öyle bir seviyorum ki kendimi anlatamam sanaBunlar hep kendinizi çok sevmenizden oluyor olmasın. Sjsjsjsh
Enerjiler midir yıldız mıdır bilmem ama birşeyler var yani ben buna inanıyorumCiks yanlış yapıyorsun
Evet nazar enerjisi var ama
dua imgeleme veya çeşitli ugulamalar ile koruma sağlanır gayet
Bu nazar enerjisnin girdabına girme bence
Size demedim ki. Bana ne sizin kendinizi sevmenizden.Öyle bir seviyorum ki kendimi anlatamam sanauçan kuştan sivri sinekten
Sonuçta konu sahibi de nazara inanan biri kendisini sevmesi ile bir ilgisi yok ki bununSize demedim ki. Bana ne sizin kendinizi sevmenizden.
İşte onlar o enerjiyi üzerine çekmiyor.Millet sürekli paylaşıyor ben ne zaman paylaşsam birşey oluyor hele kızımı paylaşınca artık paylaşmıyorum korkuyorum
Ben bi daha fotoğraf atarsam ne olayım diyorum. Sosyal medyaların hepsini kapadım. Mutluyum.Kadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
Evet o kadar paylaşım yapanları ben de takip etmiyorum ama güzel bir yerde çekinilmiş bir fotoğrafı paylaşmak sadece istediğimİşte onlar o enerjiyi üzerine çekmiyor.
Nazardan ziyade çocuğum kendi hür irade ve isteğiyle paylaşım yapmak isteyip istemediğine karar veremediği için paylaşmıyorum.
Kimin ne niyetle yaklaştığını bilmiyorsun, resmin her ayrıntısını inceleyip, her şeyi eleştirebiliyorlar.
Paylaşılınca yorum yapma hakkı vermiş oluyorsun, herkesin bakış açısı farklı. Her eleştiriyi de göğüslemek gerekiyor.
Ben çocuklarını sürekli paylaşan, her hareketini paylaşan influencerleri takipten çıkarıyorum bir süre sonra.
Faydalı bilgi paylaşanların ki gerçekten işe yarıyor ama yok çocuğum şunu yedi, yok çocuğum yeni uyandı, herşeyi paylaşmaları çok yorucu.
Aslında biraz sorgularsanız, yaşadıklarınızın nazarla alakası olmadığını anlarsınız. Baş ağrısının birçok sebebi olabilir. Enerjimiz stabil değildir, bazen yükselir bazen düşer.Kadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
Misal gelecekte yapmak istediğiniz bir şeyi anlattınız, hiç sekteye uğramıyor mu yapmak istedikleriniz?.Bana hiç nazar değmiyor neden acaba çok cirkinim demek
Ben sosyal medya kullanmıyorum. Tek nedeni nazar değil ama %70 sebebi nazar.Kadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?