Konumuz Nazar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yoo öyle şeyler basıma pek gelmez nazara inanırımda bu kadar da değil hayatımı bunun üstüne kuramam

O söz bir hadis arkadaşım

işte komşunun kök inancında o konuda kaygı ve endişe yok. Sürekli paylaşım yaptığı için olaya konsantre hep görenler, çocuğu dikkatli incelemiyorlardır ve kaygı ve endişe duymadığı içinde o konuda olumsuz enerjiyi üzerine çekmiyordur.
Siz kırk yılda bir paylaşım yaptığınızda, demek ki merak uyandırıp dikkat çekiyordur bence.

Öyle olacağına inanmakla alakalı bir durum bence.
Dediğiniz şeyleri yaşasamda aklıma nazar gelmiyor benim.
Eşimin kız kardeşininde benimde küçük çocuklarımız var. Geçen hafta dışarı çıktık beraber. Hava güneşliydi, çocuklar epeyce yoruldu. İkimizinki de o gece uyumamış huzursuz olmuş. Ben güneş çarptı, çok yoruldu, rutini değişti o yüzden öyle oldu dedim, görümcem direkt nazara bağlamış. Olayları nasıl yorumladığımız önemli.

Bu arada enerji düşmesi bas ağrısı vs sadece nazardan olmaz ki...biri arkanızdan konuşurken veya kötü düşünürken bile eğer hassas bir insansanız o enerjinizin nasıl çekildiğini hissediyordunuz
Çünkü sizin enerjinizle ilgilenip kendine aktarıyor
Geçenlerde bunu nasıl durduracağımı öğrendim karşılığını alarak hemde yani oyle bedaveye enerjimi çalmak yok
Ama ne olur sormayın çünkü bunu kimseye anlatmaya niyetim yok

Yoo öyle şeyler basıma pek gelmez nazara inanırımda bu kadar da değil hayatımı bunun üstüne kuramam
E tabi olaması gereken.
Yapılması gereken; aklına geliyorsa tedbirini alırsın, aklına gelmiyorsa ve nazar olduğunu anladığında neye inanıyorsan onu yaparsın.

İmgeleme ile ilgili bir şey sanırım

Nazar boncuğu için iyi değil diyorlar benimde elimde 5e bölündü cay tabağı kadardi cok güzel göründü Avmde elime bir aldım parçalandı korkar oldum sonra
tabii ki de nazar boncuğunun koruduğunu düşünmüyorum, koruyan belli yani siz de biliyorsunuz :)
bunu duymamıştım ama.
şu an evde sadece 1 tane nazar boncuklu magnet var buzdolabı üzerinde. evimize gelen giden olmaz zaten pandemi vs
ne bileyim öyle halk arasında vardır ya bi nazar boncuğu olsun gibisinden
ne önerebilirsiniz peki onun yerine?

Peki kötü kalpli birini sürekli düşünüp yaptıklarına üzüntü duyunca onun enerjisini kendimize mi çekmiş oluyoruZ?

Ama nasıl güzeliz nasıl alımlıyız. Para bizde herşey bizde. Hem yemek yapıyoruz salçayla bir yandan da göbek atıyoruz kalçayla. E tabi nazar bu kime değecek hop diye değiyor.

vallahi komedi...
Hakkaten ya tamam nazar diye bişey var da, başı normal bi sebepten ağrımayanlar var, beni bi okusana deyip duranlar. Çok güzel çok becerikli olunca öyle oluyor çünkü napacan.

bu hiç benim başıma gelmedi mesela, ketum biri olduğum için olabilir.
ama bunları başkalarına söylemiyor olmamın bu konuyla ilgisi var.
tabii kesin olmadıkları için de söylemem.
hayat sonuçta.
mesela bir ev alma meselemiz var hatta burada konu bile açmıştım, anneme sıkı sıkı tembih ettim bak kimseye bahsetme diye.
akrabalara sakın söyleme alsak bile asla söyleme dedim.
yani bu gerçekten annemin çok istediği bir şey ve %50 alabilir %50 alamayız.
tabii o esnaf olduğu için arada millete çıtlatıyor kızıyorum söyleme diye.
gidiyor bazen millete dükkanın cirosunu falan söylüyor ona da kızıyorum.
onun işiyle alakam yok ama etrafında kötü insan çok, söyleme diyorum.
söylemeye devam ediyor

Başkalarının içini, bakışlarını kötü addederken aslında kendini başkalarından üstün ve muhteşem görme sanrisi bence çoğunlukla bu düşünceler. Herkes beni kıskanıyor kafasını bir kenara bırakınca azalacağına eminim..bir yerde kendini gerçekleştiren bir kehanet oluyor.

Peki kötü kalpli birini sürekli düşünüp yaptıklarına üzüntü duyunca onun enerjisini kendimize mi çekmiş oluyoruZ?
Ona benzer enerjiler yani olaylar veya kişiler çekersin hayatına en kötü ihtimalle
ve gereğinden çok düşününce bütün bereketin (yani maddi manevi guzellikler) o kişiye gidiyor yani senden eksilip ona doluyor
Ama tabi ki bunlar olana kadar bir şekilde sende onun enerjisiyle beslenmiş oluyorsun onun iyi veya kötü biri olması fark etmiyor burda,matem yani üzüntü ile devam eden bir enerjisi akışı var her türlü zararı sana

Cidden zirt pirt paylasim yapanlarin paylasimlarini millet dogru durust incelemiyordur bile.
Bende de vardi cocugunu sabahtan gece yatana kadar her an stori koyuyorlardi. Bakmiyordum bile hizli hizli geciyordum en son sessize almiştim hesaplarini.

Kirk yilda bir atinca daha çok dikkat cekiyor bence de, ben de zirt pirt foto atmam. Bir de inaninca oluyor sanirim. Ben negatif enerjiye inanirim, nazara da inanirim ama oyle her foto attigimda nazarlanma gibi bisey yaşamiyorum.

Bugun salonun perdesi koptu mesela kim nazar degdirdiyse ( Kedim kopartti)

Banada çok deger .Yıldızım o kadar düşükki .Bence çaresi dua .Ben ozel taşlardanda sldım .Bı fayda gıremedım.Hemde burcuma gore olanı aldım.Benım alerjım var .Alerjı yaptı vucudumda belkı bır dure sonra

Sosyal medya paylaşımları en büyük nazar sebebi...ben artık paylaşım yapmıyorum bu ilk yöntem birde sık sık Ayet-el kürsü felak nas oku...taşlara falan pek inanmıyorum açıkçası

Millet sürekli paylaşıyor ben ne zaman paylaşsam birşey oluyor hele kızımı paylaşınca artık paylaşmıyorum korkuyorum
Nazardan ziyade naçizane tavsiyem (Ne zaman) paylaşsam yada nezman şöyle olsa diye baslayan her cumleniz neyse onu ceker cekeriz okadar inananarak supesiz soyleneriz ki olurlar cekim yasasıni devreye sokariz. Demem o ki böyle sozler soylediginiz de olumsuz dusuncelerimi iptal ediyorum sadece guzel seyler beni bizi bulur vsyre diyebilir bu sekilde olumlu enerjileri cekin kendinize olumsuzların yolunu acmayin derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…