- 20 Ocak 2010
- 48.816
- 188.724
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Facelesswitch
-
Yoo öyle şeyler basıma pek gelmez nazara inanırımda bu kadar da değil hayatımı bunun üstüne kuramamMisal gelecekte yapmak istediğiniz bir şeyi anlattınız, hiç sekteye uğramıyor mu yapmak istedikleriniz?.
Ya da olmasını çok istediğiniz bir işinizi paylaştınız, olamadık aksilikler sizi bulmuyor mu?
Halbuki o hayali paylaşmayıp, yaşasanız ve iş bittiğinde söylemiş olsanız, o iş tıkır tıkır sorunsuz hal oluyor.
O söz bir hadis arkadaşımNazar boncuğunun koruduğuna inanılırsa gizli şirk olur.
Mavi renk bakışı üzerine çeker, ilk etaptaki yüklü enerjiyi etkileyebiliyor diye okumuştum.
Yine de ben de kullanmam, çok dikkat çekiyor.
“Nazar, haktır ve deveyi kazana, insanı mezara koyar", derler halk arasında.
işte komşunun kök inancında o konuda kaygı ve endişe yok. Sürekli paylaşım yaptığı için olaya konsantre hep görenler, çocuğu dikkatli incelemiyorlardır ve kaygı ve endişe duymadığı içinde o konuda olumsuz enerjiyi üzerine çekmiyordur.Geçen yaz tatilinden kızımla eşimin resmini paylaştım daha dönerken kızımın parmağı çok tuhaf bir şekilde arabada sıkıştı daha o gece ateşlendi tesadüf mü hiç sanmıyorum ne zaman resmini paylaşsam korkar oldum artık komşumuza sordum sürekli paylaşım yapıyor kızının fotoğraflarını yok birşey olmuyor dedi
Öyle olacağına inanmakla alakalı bir durum bence.Doğru.
Zaten nazar demeniz için olağan dışı bir şey olmalı.
Her zaman yaptığın bir şeydir hep aynı sonuç alıyorsundur, nazar olursa birden farklı sonuç alırsın.
Hiçbir fiziksel sebep yokken bir şeyler kırılır.
Yada hiçbir sebep yokken her zaman yapılan eylemlerle günü geçirmiştir evladınız, dedesi sosyal medyadan pat diye ona bir hafta önce yolladığımız bir resmi paylaşır, ertesi gün çocuk hastanelik olur misal, o zaman acaba nazar mı dersiniz. Çünkü ben resmini hiç paylaşmıyorumdur ve nazar olacağına inanıyorumdur.
E tabi olaması gereken.Yoo öyle şeyler basıma pek gelmez nazara inanırımda bu kadar da değil hayatımı bunun üstüne kuramam
“Göz değmesi (nazar) gerçektir. Eğer kaderin önüne geçecek bir şey olsaydı nazar onun önüne geçerdi...” sözü hadis.O söz bir hadis arkadaşım
İmgeleme ile ilgili bir şey sanırımBu arada enerji düşmesi bas ağrısı vs sadece nazardan olmaz ki...biri arkanızdan konuşurken veya kötü düşünürken bile eğer hassas bir insansanız o enerjinizin nasıl çekildiğini hissediyordunuz
Çünkü sizin enerjinizle ilgilenip kendine aktarıyor
Geçenlerde bunu nasıl durduracağımı öğrendim karşılığını alarak hemde yani oyle bedaveye enerjimi çalmak yok
Ama ne olur sormayın çünkü bunu kimseye anlatmaya niyetim yok
Yokİmgeleme ile ilgili bir şey sanırım
Ben çok konuşmuş oldum. Konu sahibi merak ve ısrar edip öğrenir herhalde.
Nazar boncuğunun koruduğuna inanılırsa gizli şirk olur.
Mavi renk bakışı üzerine çeker, ilk etaptaki yüklü enerjiyi etkileyebiliyor diye okumuştum.
Yine de ben de kullanmam, çok dikkat çekiyor.
“Nazar, haktır ve deveyi kazana, insanı mezara koyar", derler halk arasında.
tabii ki de nazar boncuğunun koruduğunu düşünmüyorum, koruyan belli yani siz de biliyorsunuz :)Nazar boncuğu için iyi değil diyorlar benimde elimde 5e bölündü cay tabağı kadardi cok güzel göründü Avmde elime bir aldım parçalandı korkar oldum sonra
Peki kötü kalpli birini sürekli düşünüp yaptıklarına üzüntü duyunca onun enerjisini kendimize mi çekmiş oluyoruZ?Bu arada enerji düşmesi bas ağrısı vs sadece nazardan olmaz ki...biri arkanızdan konuşurken veya kötü düşünürken bile eğer hassas bir insansanız o enerjinizin nasıl çekildiğini hissediyordunuz
Çünkü sizin enerjinizle ilgilenip kendine aktarıyor
Geçenlerde bunu nasıl durduracağımı öğrendim karşılığını alarak hemde yani oyle bedaveye enerjimi çalmak yok
Ama ne olur sormayın çünkü bunu kimseye anlatmaya niyetim yok
Hakkaten ya tamam nazar diye bişey var da, başı normal bi sebepten ağrımayanlar var, beni bi okusana deyip duranlar. Çok güzel çok becerikli olunca öyle oluyor çünkü napacan.Ama nasıl güzeliz nasıl alımlıyız. Para bizde herşey bizde. Hem yemek yapıyoruz salçayla bir yandan da göbek atıyoruz kalçayla. E tabi nazar bu kime değecek hop diye değiyor.
vallahi komedi...
bu hiç benim başıma gelmedi mesela, ketum biri olduğum için olabilir.Misal gelecekte yapmak istediğiniz bir şeyi anlattınız, hiç sekteye uğramıyor mu yapmak istedikleriniz?.
Ya da olmasını çok istediğiniz bir işinizi paylaştınız, olamadık aksilikler sizi bulmuyor mu?
Halbuki o hayali paylaşmayıp, yaşasanız ve iş bittiğinde söylemiş olsanız, o iş tıkır tıkır sorunsuz hal oluyor.
Ona benzer enerjiler yani olaylar veya kişiler çekersin hayatına en kötü ihtimallePeki kötü kalpli birini sürekli düşünüp yaptıklarına üzüntü duyunca onun enerjisini kendimize mi çekmiş oluyoruZ?
işte komşunun kök inancında o konuda kaygı ve endişe yok. Sürekli paylaşım yaptığı için olaya konsantre hep görenler, çocuğu dikkatli incelemiyorlardır ve kaygı ve endişe duymadığı içinde o konuda olumsuz enerjiyi üzerine çekmiyordur.
Siz kırk yılda bir paylaşım yaptığınızda, demek ki merak uyandırıp dikkat çekiyordur bence.
Sosyal medya paylaşımları en büyük nazar sebebi...ben artık paylaşım yapmıyorum bu ilk yöntem birde sık sık Ayet-el kürsü felak nas oku...taşlara falan pek inanmıyorum açıkçasıKadınlar kulübünün tatlış kadınları merhaba sizden oneri isteyeceğim yıldızı düşük bir insanım hemen hemen her dışarı çıkışımda veya sosyal medyada fotoğraf paylaşımında enerjim düşüyor başıma ağrı giriyor vs. sizden öneri istiyorum bunun için neler yapıyorsunuz doğal taş filan kullanan var mı aranızda veya başka yöntem deneyen var ise paylaşabilir mi? Dua dahil :)
Nazardan ziyade naçizane tavsiyem (Ne zaman) paylaşsam yada nezman şöyle olsa diye baslayan her cumleniz neyse onu ceker cekeriz okadar inananarak supesiz soyleneriz ki olurlar cekim yasasıni devreye sokariz. Demem o ki böyle sozler soylediginiz de olumsuz dusuncelerimi iptal ediyorum sadece guzel seyler beni bizi bulur vsyre diyebilir bu sekilde olumlu enerjileri cekin kendinize olumsuzların yolunu acmayin derim.Millet sürekli paylaşıyor ben ne zaman paylaşsam birşey oluyor hele kızımı paylaşınca artık paylaşmıyorum korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?