Canım aynı durumdayız şuan benimde eşim azosperm ilk şok anı suan moralinin bozuk olması çok normal rabbim bu imtihanı bize vermeden önce ben gitmiştim doktora pcos oldugumu öğrendim o kadar moralim bozuldu ki üç gün yemek yiyemediğimi bilirim arastırmalar maddi imkanlar hep kafama taktım sonra eşimin durumunu öğrendik.. dedim ki benim önce gitmem ve öğrenmem demekki eşimi daha iyi anlayabilmem içinmiş. Tam bir sene oldu biz öğreneli doktorun tüp bebek dediği öncelikle tese ameliyatı teseden sperm çıkmama durumuda var yani sana tavsiyem ameliyat düşünmeden önce tahlillerini tam yaptırın hormon tahlili, genetik tahlil, azosperme uygun ultrason(tıkanıklığa bakılması için) inhibin testi yani bu tarz testleri var önce onları yaptırın belki durumunuz çok daha kolaydır.. hormon düşüklüğü varsa mesela 6ayda doğal yoldan sperm çıkışı olur yada tıkanıklık varsa eşinizin annesi havale geçirmişti demiş buda azospermde etkili bi durum sıcaklar testisleri etkiliyo sıcak olmaması lazım yani sebep olabilir. Bizde suan tedavideyiz böyle olup çocuk sahini olan çok insan var en iyi destek sen olacaksın suan biz çok şükür şok kısmını atlattık suan umutla tedaviye devam ediyoruz Rabbim sizede bizede tüm isteyenlere de nasip etsin birde eşi azosperm olanlar var burda ordanda arkadaşlardan bilgi alabilirsin