konuşacak birilerine ihtiyacimm var

• Konu Sahibi Konu Sahibi fts7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fts7

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2014
7
0
6
35
Adana
Herkese mrb. Benm sıkıntılarm sorunlarım farkli ben adanada oturan beni anlayabileck birilerini arıyorum konuşacak dertlesecek kimsem yok. Kisacasi dert ortağı arkadaş arıyorum. . Anlayisiniza siginiyorum..

Adana' da oturanlar daha iyi anlar mı diyorsunuz?

Adana' da oturanlar daha iyi anlar mı diyorsunuz?
hayir öyle birsey demk istemedim burda okuyorum az çok derdini anlatinca yardimci olanda var yerin dibne sokanda. Ben gerçekten kötü günler geçiriyorm anlatmaya çalıştığım burda tanışıp konuşup yüz yuze oturup dertleseblmk dost olabilmek herşeyden herkesten soyutladm kendimi. Anlatmaya çalıştıklarm farklı anlaşılmasın lütfen

Dalga mi geçiyor sunuz yanlış mı anladım

Canım dalga falan geçmedim, herhangi bir ima da yapmadım sorumu sorarken.
Olabilir belki o yöre insanının daha iyi anlayabileceği bir şey soracaksındır dedim sadece :)
bana cevap olarak birileriyle yüzyüze görüşmek istediğini söyledin.ben de cevabımı aldım.
Allah yardım etsin sıkıntıların için

o zaman başlığı yanlış açmıssınız, Adana dan arkadaşlar aranıyor olsaydı iyiydi

buradan güvenipte kimse pat diye reelden arkadaş olmaz
hele ki derdim sıkıntım var diyen biriyle
anlatsaydınız yardımcı olurduk en azından

buradan güvenipte kimse pat diye reelden arkadaş olmaz
hele ki derdim sıkıntım var diyen biriyle
anlatsaydınız yardımcı olurduk en azından

Anlayisiniza tesekkurler.. anlatayım biraz fark şeyler düşünülmesin. Ben 4 sene görüştüğüm bi insanla nişanlandm 7 ay kadr nişanlı kaldik sonra çok anlasamdk ve ayrıldık nisan bittikten sonra tekrar görüşmeye başladık ailemin reddedecegini bile bile. Başlarda o kadar ii dawraniyordu ki bu o insan mi die şaştım biraz zaman gecti ailm öğrendi görüştüğümüzü cok kötü günler gecirdim tabiki neyse aulem 2-3ay sonra kabullendi herseyi babam istiyisan vericem dedi. Bi öğrendim ki adam beni 4 aydir başkasıyla aldatiyomus. Sonra konustk ettk affettm tek gecelj bi dusuncedir dedim zor oldu ama yuttum hazmettim bu sefer tavirlari degisti aramamalar sormamalr twldn numarami engellmler.. ailem onlardan haber beklerkn o nelr pesinde. Çarşamba günü doğum günü ben hediyesini erk gönderdim farklı şehirlerdeyz bi öğrendim ki bu seferdw baska bi kizla berabeer. Aradum ağzıma geleni saydim seni istemiyorum sevmiyorum dedi. Ölsem iyiydi. Ailm benden haber beklerkn onlari bi kez daha ezmisken nasil anlatrim olnlari yardim edin lutfn

Ewet gercekten komik birşey yapmışım sizde cok zekice bi yorum yaptiniz..

Üzüntünüze veriyorum, ille de birebir görüşme gibi bir şey yazınca böyle deme gereği duydum, bir fikir verdim size işaretleri çok severim ve sık sık kullanırım, alındığınız bu işaret ise.
Daha sıkıntınızın ne olduğunu anlatmadınız ne gibi bir yorum bekliyordunuz, anlamadım doğrusu.
kendinizi bana kötü yorum yapacaklar, beni alaşağıya edicekler diye korkmana gerek yok, eleştirilere açık değilsen zaten konu açma. Ben de her hür insan gibi düşüncelerimi yazabilirim her halükarda, neyse size yüklenmek gibi bir niyetim yok, Umarım sıkıntılarınızı halledersiniz

ailene karşı seni mahçup ettiğini düşünüyorsun sanırım.aile bu ya.ne kadar kızsa da evladının yanında olur.önce annene anlat istersen.annen babana uygun bi şekilde açıklayabilir sanırım.eski nişanlına gelince at gitsin yak gitsin.kendi yoluna bak.sakın ama eski anı8lara gömülüp kalma.sana hayatı sevdiren kim varsa ne varsa onlara sarıl.Allah yardımcın olsun

Sizde kusura bakmayın

Aileni karsina al.yumusak mahcup bir dille konusmak istedini söyle..durumu anlat..her insanin hata yapabilcegini üzgün oldugunu dile getir.üstüne gelceklerini sanmiyorum üzgünlügunu gorduklerinde..zaman gecer bisiler duzelir deme hata yaparsin

4 aydir birisiyle aldatiyormus ama tek gecelik diye affettiniz. Benim zaman algimda mi sikinti var acaba?

Allahım yaaa bu nasıl bir karakterdir böyle emin ol ki evlendikten sonra seni aldatır ve hakaretler yağdırırdı neler duyuyoruz ya rabbim...o senınle gönlünü eğlendirmiş malesef senın duygularını önemsememiş şimdi ne desem ne yapsam ki ailene de yazık sana da...Allah alsın onu

Mesaj kutuma tlf bırakırsan ararım.Aynı şehirdeyiz..

kuzum sen ne yaptın ?

cidden kötü olmuş
açıkcası adamı affetmiş olmanndaki saygını kaybeettirmiş
bu adam evlenmek derdinde değil seninle
keşke ailene bu kadar mahçup olmasaydın
ancak şuda var
aileme mahçup oldum diyede sineye çekilcek bişey değil bu

aranızda saygı yok sevgi olduğunuda düşünmüyorum
bu işin sonu çok berbaty olur
üstelik seni destekleyecek bir aile de bulamayabilirsin arkanda
sen rest çekmen gerekirken
adam rest çekmiş
sakın ama sakın fikrini değiştirmeye çalışma
üzülüp de durma
kişilksiz ve karaktersiz bir adammış
aile baştan görmüş olmalı ki istememiş
kendini yakmak için ekstra çaba harcama artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…