- 9 Mart 2016
- 835
- 384
- 18
- 45
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
10 EYLÜL 2016 GÜNELLEME
DEĞERLİ ARKADAŞLAR
KENDİME ÇOK ÇOK KIZIYORUM.TOPLANTIMIZ OLDU E BEN 100 DE 100 HAKLI OLDUĞUM KONULARDA BİLE KENDİİ SAUNAMIYORU.KONUŞMAYA BAŞLASAM HEYEANLANIYORUM SESİM TİTRİYOR KALBİM ÇARPIYOR.KENDİME ÇOK ÇOK KIZIYORUM.VALLAHİ SONRADAN KENDİME ÇOK KIZIYORUM.
İNSANLARI KIRMADAN KENDİMİ SAVUNMAYI NASIL ÖĞRENEEĞİM BEN
............................................
sevgili arkadaşlar bir derdim var evet ...
bana yardımcı olursanız ne kadar sevinirim..
benim derdim iyi bir işimgüzel bir eğitimim olmasına ragmen TOPLUMİÇİNDE KO NU ŞA MA MAM.
arkadaşlar konuşamıyorum topluluk içinde herkes gayet rahat fikirlerii belirtiyor konuşma sırası bana gelince önce vücudumu ateş basıyor sonra kalbim hızla çarpıyor yüzüm kızarıyor.SAÇ MA LI YO RUM
halbuki öyle güzel fikirlerim var ki ama kendimi ifade edemiyorum.kendimi savunamıyorum haklı bile olsam yüzde yüz kendimi haksız duruma düşürüyorum.
bu durum benim kaderimi bile etkileyecek diye korkuyorum
var mı benim gibi olanınız
ya çok afedersiniz saçma bir şey yazıcam ama düşüncemi belirtmeliyim.
ben konuşacağım zaman şöyledüşünüyorum:" ben kaka yapan gaz yapan bir varlığım dünyayı kirletiyorum ve kimse benim konuşmalarımı saçmalamalarımı dinlemek zorunda değil "
ne olur yardım.
DEĞERLİ ARKADAŞLAR
KENDİME ÇOK ÇOK KIZIYORUM.TOPLANTIMIZ OLDU E BEN 100 DE 100 HAKLI OLDUĞUM KONULARDA BİLE KENDİİ SAUNAMIYORU.KONUŞMAYA BAŞLASAM HEYEANLANIYORUM SESİM TİTRİYOR KALBİM ÇARPIYOR.KENDİME ÇOK ÇOK KIZIYORUM.VALLAHİ SONRADAN KENDİME ÇOK KIZIYORUM.
İNSANLARI KIRMADAN KENDİMİ SAVUNMAYI NASIL ÖĞRENEEĞİM BEN

............................................
sevgili arkadaşlar bir derdim var evet ...
bana yardımcı olursanız ne kadar sevinirim..
benim derdim iyi bir işimgüzel bir eğitimim olmasına ragmen TOPLUMİÇİNDE KO NU ŞA MA MAM.
arkadaşlar konuşamıyorum topluluk içinde herkes gayet rahat fikirlerii belirtiyor konuşma sırası bana gelince önce vücudumu ateş basıyor sonra kalbim hızla çarpıyor yüzüm kızarıyor.SAÇ MA LI YO RUM
halbuki öyle güzel fikirlerim var ki ama kendimi ifade edemiyorum.kendimi savunamıyorum haklı bile olsam yüzde yüz kendimi haksız duruma düşürüyorum.
bu durum benim kaderimi bile etkileyecek diye korkuyorum

var mı benim gibi olanınız

ya çok afedersiniz saçma bir şey yazıcam ama düşüncemi belirtmeliyim.
ben konuşacağım zaman şöyledüşünüyorum:" ben kaka yapan gaz yapan bir varlığım dünyayı kirletiyorum ve kimse benim konuşmalarımı saçmalamalarımı dinlemek zorunda değil "

ne olur yardım.
Son düzenleyen: Moderatör: