Konuşamıyorum

redpinkyellow

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
328
187
103
36
Topluluk içinde konuşurken heyecanlanıyorum beynim duruyor konuşacaklarimi unutuyorum saçmalıyorum. En basit konularda bile böyle. Topluluk içinde konuşmam gereken durumlar oluyor ve artık yaşamak azap gibi gelmeye başladı. Psikiyatriste iki kere gittim ama ilaç tedavileri fayda etmedi. Bugün yine saçmaladım artık iyice kötü olmaya başladım çok mutsuzum
Not: bire bir iliskilerde çok rahatım ortamda insan sayısı arttıkça kaygı seviyem de artıyor.

biz buradan bir şey yapamayız ki profesyonel yardım lazım sanki

Özgüven geliştirmeniz gerekiyor bunun üzerine gidin sürekli kendinizi diksiyonunuzu geliştirin takıntı yaptıkca malesef hep olduğunuz yerde sayarsınız ne insanlar var şakır şakır konuşuyor sizin neyiniz eksik o şekil de düşünün özgüven geliştirici video ve kitaplara bir göz atın işe yarıcaktır diye düşünüyorum.

biz buradan bir şey yapamayız ki profesyonel yardım lazım sanki
Gittim ama fayda etmiyor
Aslında hep bu tarz video makale yazı okuyorum daha çok okumam gerek

Sosyal fobi olabilir, ilaçtan ziyade terapi daha iyi gelir.

Bugün ne oldu, nasıl saçmaladınız?

Sosyal fobi olabilir. Bir ilac var ismini burdan yazmam dogru olmaz da doktorunuza sorabilirsiniz. Antidepresan degil sadece boyle sunum, konusma vs oncesi iciyorsunuz kalp carpintisi yuzde kizariklik gibi heyecan belirtilerini engelliyor. Bedeniniz heyecan reaksiyonu gostermeyince de daha rahat oluyorsunuz.

Popüler olan ilacı mi diyorsunuz. D......L mi onun hiç faydasını goremiyorum

ilk işe başladığımda gerçek anlamda kekeliyordum heyecandan. sonra evde provalar yaptım kağıt hazırlayıp sanki gerçek hayattaki gibi konuştum ağzıma kalem koydum. şuan iyiyim bazen arada yine oluyor ama eskisi gibi değilim

Bol bol sesli kitap okuyun.
Sunum yaparken ortamda olan birilerine odaklanın.
sunuma hazırlanırken içinize sinen bir ürün ortaya çıkarmaya bakın. İşinize güvenirseniz daha rahat hissedersiniz.

Bende ayni dertten muzdaripim. Artik söyle düsünmeye calisiyorum: Herkes kendi derdinde. Rezil olsak bile bir iki saat sonra herkes unutur kendi derdine düser. Hata yapmaktan korkmamak lazim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…