- 11 Aralık 2017
- 328
- 187
- 103
- 36
- Konu Sahibi redpinkyellow
-
Boşver. Konuşma sende oza
Konuşmak zorunda kalıyorum toplum içinde sunum vb konuşmalarBoşver. Konuşma sende ozaman
Gittim ama fayda etmiyorbiz buradan bir şey yapamayız ki profesyonel yardım lazım sanki
Aslında hep bu tarz video makale yazı okuyorum daha çok okumam gerekÖzgüven geliştirmeniz gerekiyor bunun üzerine gidin sürekli kendinizi diksiyonunuzu geliştirin takıntı yaptıkca malesef hep olduğunuz yerde sayarsınız ne insanlar var şakır şakır konuşuyor sizin neyiniz eksik o şekil de düşünün özgüven geliştirici video ve kitaplara bir göz atın işe yarıcaktır diye düşünüyorum.
Sosyal fobi olabilir, ilaçtan ziyade terapi daha iyi gelir.Topluluk içinde konuşurken heyecanlanıyorum beynim duruyor konuşacaklarimi unutuyorum saçmalıyorum. En basit konularda bile böyle. Topluluk içinde konuşmam gereken durumlar oluyor ve artık yaşamak azap gibi gelmeye başladı. Psikiyatriste iki kere gittim ama ilaç tedavileri fayda etmedi. Bugün yine saçmaladım artık iyice kötü olmaya başladımçok mutsuzum
Not: bire bir iliskilerde çok rahatım ortamda insan sayısı arttıkça kaygı seviyem de artıyor.
psikiyatrist değil de terapi deneyebilirsinGittim ama fayda etmiyor
İnşallah bende öyle olurumöğretmenliğe başladığımda bir hafta sizin gibi hissettim.
kendimi telkinledim. bu geçici bir durum ve aşacağım dedim. sorun olarak görmemeye büyütmemeye çalıştım.
şu an halka serzenişe bile çıkarım sanırım
Bugün ne oldu, nasıl saçmaladınız?Topluluk içinde konuşurken heyecanlanıyorum beynim duruyor konuşacaklarimi unutuyorum saçmalıyorum. En basit konularda bile böyle. Topluluk içinde konuşmam gereken durumlar oluyor ve artık yaşamak azap gibi gelmeye başladı. Psikiyatriste iki kere gittim ama ilaç tedavileri fayda etmedi. Bugün yine saçmaladım artık iyice kötü olmaya başladımçok mutsuzum
Not: bire bir iliskilerde çok rahatım ortamda insan sayısı arttıkça kaygı seviyem de artıyor.
Popüler olan ilacı mi diyorsunuz. D......L miSosyal fobi olabilir. Bir ilac var ismini burdan yazmam dogru olmaz da doktorunuza sorabilirsiniz. Antidepresan degil sadece boyle sunum, konusma vs oncesi iciyorsunuz kalp carpintisi yuzde kizariklik gibi heyecan belirtilerini engelliyor. Bedeniniz heyecan reaksiyonu gostermeyince de daha rahat oluyorsunuz.
Aynen o. Etkisi kisiden kisiye gore degisir tabiki. Psikolog iyi gelebilir belki. Bi yandan da bunlar mizaç ya cok da degismiyor bence. Sadece sizi rahatsiz etmeyecek boyuta inebilir.Popüler olan ilacı mi diyorsunuz. D......L mionun hiç faydasını goremiyorum
HaklsnZAynen o. Etkisi kisiden kisiye gore degisir tabiki. Psikolog iyi gelebilir belki. Bi yandan da bunlar mizaç ya cok da degismiyor bence. Sadece sizi rahatsiz etmeyecek boyuta inebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?