• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuşamıyoruz

çok konuşmak zorunda mısınız? konuşma bitiyorsa biter, çok konuşmalıyız demek ne kadar doğru?

uzun konuşmuş olmak için takla atanlardan olmak yerine, az öz konuşursunuz, zamanla zaten bunları aşmış olursunuz.

ben de öyle diyorum zaten. bi evlenelim o telefonların hepsini yok etmeyi planlıyorum. nefret ettim 2 yıldır. nerdeyse tuvalete bile onunla giricem:(

valla bende telde bazen konusacak sey bulamıyorum bızde ayrıyız mecburen msjlasıyoruz konusmamız pek mumkun olmuyo ama normal konusamamanız bence geleckten bahsedın erken ama dogacak cocuklarınızdan yada nbılım ılerıye donuk hayallerınızden bahsedın

ohoo konuşcak şey biter mi yaa.. izlediğin şeyleri olan komik olayları sinirlendiğin şeyleri anlat. yok nette şunu gördüm yok bugün şunu yapıcam azcık biraz dedikodu biraz da o anlatsa bitmez zaten :))
telefonda gelecekten konuşmak da çok saçma bence günlük şeyleri konuş sen alışır o da başlar

ooof of o kadar iyi anlıyorum ki seniiiiii bizim de öyle hep ben anlatıorum coğu zaman gercı o benden daha sosyal bi insan bu ndnle de acaba anlattıklrım ilgisini çekmiyo mu acaba benden soğur mu die içimden geçirmio değilimmm ama bence ne kdr sacma da olsa onlar ıkınızın aranızda sizin paylastığınız seyler sonucta yanı konusmaktan korkma gec ınternetın basına komik siteler komik yazılar bul bunlardan konusun fıkra anlat ne biliim o gün basına ilgi çekici bi olay geldiyse anlt yani sçma olsun olmasın aklın gelen herşeyi anlatabilmelisin ole olmazsa zaten o iliskinin anlamı kalmaz iletisim olmaz çünkü ama çok konuşmuoruz die de kendını ypratma tlfnda çok konusmak da meziyet deil önmli olan sizin birbrnizi sevioo olmanız tatlım:1hug:

Back
X