• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuşma sıklığı ?

Ya şu yoğun çalışmak bahane olamaz ya. Çalışıyorsa bana mı çalışıyor yani. Tavlamaya çalışırken nasıl vakit ayırabiliyorlar ama? İki durumu aynı anda idare edemiyorsa birinden vazgeçmeli o zaman insan. E çalışmaktan ya da her neyle meşgulse ondan geçemeyeceğine göre ilişkisinden vazgeçsin. Zaten ilgisiz insan yarı vazgeçmiştir aslında. "Ya beni böyle idare etsin, en azından boş zamanımı değerlendirdiğim biri olur ya da biterse bitsin be aman" modundadır bana kalırsa. Yani bizzat yaşadım ve buna karar verdim ben, siz nasıl ilgilenebiliyorsanız o da gayette ilgilenebilirdi. Hevesleri geçince böyle yapıyor çoğusu...
Doğru sanırım:KK43:
Ben istiyoum hevesle heyecanla arasın ama yok.Biraz konuştuktan sonra bunalıyor nedense

O dudumu yaşadım bende. Çok acı veriyo gerçekten. Sonra kadınlar dırdırcı diyolar.
Evet aynen öyle adımız dırdırcıya çıkıyor.Uzun mesafelerden ilişkiyi herkes yürütebilir mi? Biz bide uzun süredir görüşmedik

Aynı şehirde yaşıyoruz, sadece akşamları mesajlaşıyoruz, gündüz bazen , haftada 1 kere de görüşüyoruz. Ben sorun etmiyorum ama başkasına çok az gelebilir. Belki sen zaten arıyorsun diye o gerek duymuyodur, sen kes bakalım aramayı ne yapacak

bız aynı sehırde yasıyoruz.ıkımız de calısıyoruz bu aralar onun ısınden dolayı gorusemıyoruz ama gunde mutlaka en az 2 kere konusuruz. bazen o 3-4 kere arar sacma sapan konussak bıle guler kapatırız.

Eşim beni aradığında öfleye püfleye açarım çünkü hiç sevmem telefonda konuşmayı. Konuşmamızda nasılsın ne yedin ne yapıyorsun akşam görüşürüz şeklinde seyreder. Fakat bu kişi sevgilim olsa şüpheci yaklaşırdım.

Aynı şehirde yaşıyoruz, sadece akşamları mesajlaşıyoruz, gündüz bazen , haftada 1 kere de görüşüyoruz. Ben sorun etmiyorum ama başkasına çok az gelebilir. Belki sen zaten arıyorsun diye o gerek duymuyodur, sen kes bakalım aramayı ne yapacak
O zaman da bir kere arar

Ama bu her gün yapılmalı dimi
tabi ki her gün, ama bunun bir kuralı sayısı yok ki aslında. Bazen bir şey olur aklınıza bir şey gelir akşam 2 kere ararsınız, bazen çok keyifsiz halsiz olursunuz aramazsınız mesajlaşırsınız, sadece gündüz ararsınız. Yani bir kural doğrultusunda olmaz. Ama aramıyorsun diye dır dır yapmayın bence.

tabi ki her gün, ama bunun bir kuralı sayısı yok ki aslında. Bazen bir şey olur aklınıza bir şey gelir akşam 2 kere ararsınız, bazen çok keyifsiz halsiz olursunuz aramazsınız mesajlaşırsınız, sadece gündüz ararsınız. Yani bir kural doğrultusunda olmaz. Ama aramıyorsun diye dır dır yapmayın bence.
Onu yapıyorum ondan kaybediyorum belki de.

Onu yapıyorum ondan kaybediyorum belki de.
Sen aramıyorsun etmiyorsun diye söylenince, kavga edince erkekler bunu anlayıp değişmiyor ki. Benim eski erkek arkadaşım hiç buluşalım demezdi hiç ama , hep ben derdim, bunun için hep tartışırdım da ama hiç değişmedi son güne kadar, daha beter ben dırdırcı oldum bir de. Şimdi 2 aydır görüştüğüm biri var, ne görüşelim diyorum ne de az konuşuyoruz diyorum. Aynı şehirde oturmamıza rağmen, evlerimiz araba ile 3 4 dak olmasına rağmen, haftada 1 der görüşelim mi diye, hiçbir şey demiyorum, bu şekilde kabullenicem onu bu sefer. İlgi düşkünü, dırdırcı gibi olmayacağım, o zaman uzaklaşıyorlar zaten.

Sen aramıyorsun etmiyorsun diye söylenince, kavga edince erkekler bunu anlayıp değişmiyor ki. Benim eski erkek arkadaşım hiç buluşalım demezdi hiç ama , hep ben derdim, bunun için hep tartışırdım da ama hiç değişmedi son güne kadar, daha beter ben dırdırcı oldum bir de. Şimdi 2 aydır görüştüğüm biri var, ne görüşelim diyorum ne de az konuşuyoruz diyorum. Aynı şehirde oturmamıza rağmen, evlerimiz araba ile 3 4 dak olmasına rağmen, haftada 1 der görüşelim mi diye, hiçbir şey demiyorum, bu şekilde kabullenicem onu bu sefer. İlgi düşkünü, dırdırcı gibi olmayacağım, o zaman uzaklaşıyorlar zaten.
Haklısın gerçekten değişmiyorlar.Beni tüketti artık.Her zaman söylerim her zaman aynı.Ne yapacağımı şaşırdım artık.Her gün ağlamaktan hasta oldum.Bana böyle değersiz davranıyor diye tükeniyorum.

Haklısın gerçekten değişmiyorlar.Beni tüketti artık.Her zaman söylerim her zaman aynı.Ne yapacağımı şaşırdım artık.Her gün ağlamaktan hasta oldum.Bana böyle değersiz davranıyor diye tükeniyorum.
Ne kadar süredir birliktesiniz?

2 yılda zaten belli bir rutine girmiş oluyor ilişki, sevmediğini değer vermediğini hissediyorsanız, bu kadar ağlıyor yıpranıyorsanız bitirin o zaman.
Seviyor aslında da ben üstüne gittiğim için mi ters tepiyor anlamadım.Kalbimi kırıyor bazen ha durumu düzeltmek için uğraşıyor ama yok her şey karışıyor yine.Acaba bir süre özlemesi için kendiyle başbaşa mı bıraksam bişeyleri anlar mı acaba

Seviyor aslında da ben üstüne gittiğim için mi ters tepiyor anlamadım.Kalbimi kırıyor bazen ha durumu düzeltmek için uğraşıyor ama yok her şey karışıyor yine.Acaba bir süre özlemesi için kendiyle başbaşa mı bıraksam bişeyleri anlar mı acaba
Üstüne gitme bence, aramıyorsun sevmiyor musun değer vermiyor musun diye , bunalıyor erkekler bundan. Kendini de üzme, sevdiğini hissediyormuşsun. Bir süre zorlansan bile, hiç üstüne gitme, dır dır etme bakalım , nasıl bir geri dönüş olacak sana

Üstüne gitme bence, aramıyorsun sevmiyor musun değer vermiyor musun diye , bunalıyor erkekler bundan. Kendini de üzme, sevdiğini hissediyormuşsun. Bir süre zorlansan bile, hiç üstüne gitme, dır dır etme bakalım , nasıl bir geri dönüş olacak sana
Bu kendime hakim olma konusunda çok zorlanıyorum.Bunu başarabilsem belki dediğiniz gibi her şey düzelecek.

Evet aynen öyle adımız dırdırcıya çıkıyor.Uzun mesafelerden ilişkiyi herkes yürütebilir mi? Biz bide uzun süredir görüşmedik
Valla biz nişanlandıktan sonra eşim asker oldu uzağa gitti evlendik benide aldı götürdü uzaklara. Şimdi yine ayrı kalmak zorundayız kendisi sınırda şuan. Yani eşin asker olunca böyle şeyler insanın gözüne görünmüyo o iyi olsunda diyosun. Diğer arkadaslar yardımcı olurlar sana ben aykırı durumdayım şuan :)

Biz aynı şehirdeyiz sevgilim çalışıyor akşam çıkamadığım için bi pazar görüşüyoruz. Gün içinde biz de 3 4 kez anca mesajlaşıyoruz akşam ya arkadaşıyla buluşur oyun oynar ben yazsam cevap vermez ya uyuyakalır. Önemli bi olay olamdan genelde telefonda da konuşmuyoruz. Ay yazınca dedim bu nasıl ilişki böyle

Back
X