konuşma sıklığı

yok canım sorun telefonla konuşmak istememesi ben aradığımda hep bi işi olduğunu sölüyo kapatıyo ( kahvede batak okey) benimde sinirim bozuluyo haliyle:47::47: bak yine aklıma geldi bu sinirle yarın aradığında kıyameti koparırım :47::47:

Sevgilin askerde sivil hayatta kı gunlerınde pişmanlık duymuyormuymus sana dha fazla vakt ayırmadıgı ıcın :) Şimdi ne kdr sıklıkta arıyr cnm askerde ,?

Sevgilin askerde sivil hayatta kı gunlerınde pişmanlık duymuyormuymus sana dha fazla vakt ayırmadıgı ıcın :) Şimdi ne kdr sıklıkta arıyr cnm askerde ,?

valla hiç sormadım aklıma gelmedi :1::1: paranoyak derecesinde kıskanç olduğu için başka şeyler düşünüyodur aklına gelmez öyle şeyler. 2 günde 1 arayabiliyo maalesef canım.

Arkadaşlar telefondan girdiğim için hepinize tek tek cevap yazamıyorum kusura bakmayıın ama yalnız olmadığımı hissettirdiniz en azından. Bu sorun çoğu ilişkide var sanırım :)

bu sorunun çözümünü bulan varsa bana da söylesin. 6 yıllık ilişkim var ilk zamanlarki gibi ilgi hiçbizaman olmuyor onu kabullendım ama gündüz çalışıyor akşamda arkadaşlarıyla uyumadan önce birazcık konuşuyoruz onun ıcın problem yok tabı ama benım ıcın var :19: bu konuda yalnız olduğumu düşünüyordum değilmişim

bu sorunun çözümünü bulan varsa bana da söylesin. 6 yıllık ilişkim var ilk zamanlarki gibi ilgi hiçbizaman olmuyor onu kabullendım ama gündüz çalışıyor akşamda arkadaşlarıyla uyumadan önce birazcık konuşuyoruz onun ıcın problem yok tabı ama benım ıcın var :19: bu konuda yalnız olduğumu düşünüyordum değilmişim

Kesinlikle değilsin ama madem onlar sorun etmiyor biz de etmemeliyiz bence ben artık buna karar verdim sanırım :)

Seni tatmin edecek kadar olmali. Ona anlatacagin 100 tane sey varken, onun seni arayip sormamasi, sen aradiginda da telefonu hemen kapamasi senin bi cok seyi yalniz yasamana sebep oluyorsa, iliskide iletisim sorunu var demektir.

Seni tatmin edecek kadar olmali. Ona anlatacagin 100 tane sey varken, onun seni arayip sormamasi, sen aradiginda da telefonu hemen kapamasi senin bi cok seyi yalniz yasamana sebep oluyorsa, iliskide iletisim sorunu var demektir.
O kadar abartılı değil benim durumum neyse ki :)

Merhaba hanımlar
Size bir şey danışmak istiyorum.Bir ilişkide konuşma mesajlaşma kısacası iletişim kurma sıklığı nasıl ve ne durumda olmalı. Mesela biz erkek arkadaşımla gündüzleri konuşamıyoruz benim okulum onun işi var. Akşamları kalıyor bize bi tek o sürede de biraz konuştuktan sonra arkadaşların yanına gidiyor her akşam bu böyle. Dönünce yazıyor ama geç dönüyor zaten bilmiyorum ben mi abartıyorum? Fikirlerinizi almak istedim. Sizce?

bence müsait oldugu her an konuşulur buna bi kısıtlama getirmek yada saat aralıgı vermek yanlış olur bence ikinizde müsait oldukça gece gündüz fark etmemeli bana göre...hem hergün arkadaşlarıyla buluşmak zorunda mı???görüşecekse arada görüşsün onlar arkadaşta sen nesin??sıradan arkadaşlarna bu kadar wakit ayırıpta sana sewgilisine böle yapması çok yanlış bence...konuşmalısın kendisiyle daha çok wakit ayırmalı...

bence müsait oldugu her an konuşulur buna bi kısıtlama getirmek yada saat aralıgı vermek yanlış olur bence ikinizde müsait oldukça gece gündüz fark etmemeli bana göre...hem hergün arkadaşlarıyla buluşmak zorunda mı???görüşecekse arada görüşsün onlar arkadaşta sen nesin??sıradan arkadaşlarna bu kadar wakit ayırıpta sana sewgilisine böle yapması çok yanlış bence...konuşmalısın kendisiyle daha çok wakit ayırmalı...
Haklısın ama her şeyi kısıtlayan baskıcı huysuz bir sevgili de olmak istemiyorum. Şu an için bana da sorun olmuyor gibi bu durum bakalım.. Ben de alıştum sanırım :/

Haklısın ama her şeyi kısıtlayan baskıcı huysuz bir sevgili de olmak istemiyorum. Şu an için bana da sorun olmuyor gibi bu durum bakalım.. Ben de alıştum sanırım :/

wala gerekrse olurum ben ben dururken başkasının yanında olamaz bnde kurallar bu canım:9: alıştımız için bz baştan beri böle olmasına o yüzden bir dk konuşmasak rahat edemeyz oda bende gündüz konuşurdk yanından ayrılırm 2 adım atmadan ya ben ya o arardk yani :1:bende oda çok memnunuz bu durumdan aramazsak o zaman bi sorun wardr dmek:16:

Sevgilimle hemen hemen her gün konuşuruz ta ki göreve gittiği zaman nedense aramak yerine mesaj atar buda çok sıkıcı oysa ben hergün konuşmak istiyorum poffff

wala gerekrse olurum ben ben dururken başkasının yanında olamaz bnde kurallar bu canım:9: alıştımız için bz baştan beri böle olmasına o yüzden bir dk konuşmasak rahat edemeyz oda bende gündüz konuşurdk yanından ayrılırm 2 adım atmadan ya ben ya o arardk yani :1:bende oda çok memnunuz bu durumdan aramazsak o zaman bi sorun wardr dmek:16:
Sen baştan alıştırmışsın tabii ne güzell :) masallah diyim ben de :)

Sevgilimle hemen hemen her gün konuşuruz ta ki göreve gittiği zaman nedense aramak yerine mesaj atar buda çok sıkıcı oysa ben hergün konuşmak istiyorum poffff
Biz de pek telefonda konuşmuyoruz hep mesaj ama benim işime geliyor çünkü telefonda konuşmayı pek sevmiyorum :) seninki de geçici bir durum Allah kavuştursun..

Sevgiliyle konuşma sıklığı olmaz ki...
Zaten sık sık konuşulur bana göre.
Belki ben ilişkilerimi mıç mıç yaşadığımdan mıdır nedir her müsait olduğumuz an elimiz telefonlardadır.
Eğer konuşmuyorsak bir problem vardır bizde.
Gecesi,sabahı yok bizde.

Belki ben ilişkilerimi mıç mıç yaşadığımdan mıdır nedir her müsait olduğumuz an elimiz telefonlardadır.
Gecesi,sabahı yok bizde.
Bende biz mi tuhafız diyordum ama değilmişiz :D telefon faturasından şikayetçiyiz sadece yetkililere sesleniyorum :D

Konuşmadığımız dakika var mı:53:
Dur bi düşüniyim yok ya valla bi sınav zamanları bide onun toplantıda oldugu anlar :9:
Günün her saati her dakikası haberimiz var birbirimizden böyle seviyoruz biz huyumuz bu napalım:9:
Eve bıraktıktan 5 dakika sonra bile arar içeri girdin mi hayatım der:16:

Gecesi,sabahı yok bizde.

Herkesin yapisi iliskisini yasama sekli farkli tabi ama 7/24 konusmak da bana fazla geliyor biraz ozlemeli iki taraf da birbirini bence. Ama fazla olmamak sartiyla tabi :))

Konuşmadığımız dakika var mı:53:
Dur bi düşüniyim yok ya valla bi sınav zamanları bide onun toplantıda oldugu anlar :9:
Günün her saati her dakikası haberimiz var birbirimizden böyle seviyoruz biz huyumuz bu napalım:9:
Eve bıraktıktan 5 dakika sonra bile arar içeri girdin mi hayatım der:16:
Allah bozmasin masallah :)

Back
X