- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
kızlar söylemek istediklerim var. Konu eşimin ailesinin beni üzmesi. Durum şu görümcem geçen cumartesi bebeğimin kafasının büyük olduğunu söyleyerek beni tedirgin etmişti. Aslında büyüklüğü değil bir arkadaşının bebeğinden örnek vererek tümör olabilir yolunu göstermesiydi ki çok şükür bebeğimin bir sorunu yok doktorda hemşire de normal diyor başı için. Ayrıca dün bebeğim için aaaa bu bana bakıyor gibi yapıyor ama bana değil başka yere bakıyor ya nereye bakıyor bu dedi. Kayınvalidem sürekli agulamıyor bari sen konuşunca sana tepki veriyor mu dedi bende hayır dedim vermiyor neden acaba tepki vermesi lazım diyor. 4 aylık şuanda çığlık atıyor sürekli mesela bazı sesleri çıkarıyor kendince ama onlar konuşsun istiyor sanırım ama ben yeni anneydim ben bu kişiler 3 er çocuk büyütmüşler bende korkuyorum tecrübeleri herhalde diyorum sürekli bebeğim için ay çok sinirli olacak bak kendisini nasıl kasıyor ya oturtmayacak hiç diyerek ahhh ah çok çekeceksin diyorlar ki bu umrumda değil ama tedirgin etmeye çalışıyorlar gibi ayrıca eşimle birkaç kez tartışmıştık eşim ablasına kızgındım Şenaya bağırdım üzüldüm ama bağırdım demiş. Bana görümcem erkekler bak cinsellik azaldıysa da ya da yoksa da sinirli olurlar bana sürekli aramız bozuk dedi dedi. Ve şok oldum eşime dedim sen ne dedin diye ablasıyla konuşacağını söyledi böyle bir şey demedim seninle gerilmiştik bende sonra üzüldüğümü söyledim dedi ama durum bana farklı anlatıldı. Çok üzgünüm sürekli bebeğimde bir hastalık varmış gibi davranıyorlar beni tedirgin ve mutsuz ediyorlar kızımı beni ve eşimi görmesinler istiyorum çok üzgünüm paylaşmak istedim. Ayrıca agusunu birkaç kez duydum bu bir problem mi ? Ya da dengede dururken arada denge kuramaması normal mi mesela doktorumuz normal bir şeyi yok diyor ama ben çok korkuyorum bu insanlar yüzünden. Bu kişilere nasıl davranayım. Benzer duru lar yaşadığınız oldu mu?