Konuşmak anlatmak istiyorum size

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.517
173
kızlar söylemek istediklerim var. Konu eşimin ailesinin beni üzmesi. Durum şu görümcem geçen cumartesi bebeğimin kafasının büyük olduğunu söyleyerek beni tedirgin etmişti. Aslında büyüklüğü değil bir arkadaşının bebeğinden örnek vererek tümör olabilir yolunu göstermesiydi ki çok şükür bebeğimin bir sorunu yok doktorda hemşire de normal diyor başı için. Ayrıca dün bebeğim için aaaa bu bana bakıyor gibi yapıyor ama bana değil başka yere bakıyor ya nereye bakıyor bu dedi. Kayınvalidem sürekli agulamıyor bari sen konuşunca sana tepki veriyor mu dedi bende hayır dedim vermiyor neden acaba tepki vermesi lazım diyor. 4 aylık şuanda çığlık atıyor sürekli mesela bazı sesleri çıkarıyor kendince ama onlar konuşsun istiyor sanırım ama ben yeni anneydim ben bu kişiler 3 er çocuk büyütmüşler bende korkuyorum tecrübeleri herhalde diyorum sürekli bebeğim için ay çok sinirli olacak bak kendisini nasıl kasıyor ya oturtmayacak hiç diyerek ahhh ah çok çekeceksin diyorlar ki bu umrumda değil ama tedirgin etmeye çalışıyorlar gibi ayrıca eşimle birkaç kez tartışmıştık eşim ablasına kızgındım Şenaya bağırdım üzüldüm ama bağırdım demiş. Bana görümcem erkekler bak cinsellik azaldıysa da ya da yoksa da sinirli olurlar bana sürekli aramız bozuk dedi dedi. Ve şok oldum eşime dedim sen ne dedin diye ablasıyla konuşacağını söyledi böyle bir şey demedim seninle gerilmiştik bende sonra üzüldüğümü söyledim dedi ama durum bana farklı anlatıldı. Çok üzgünüm sürekli bebeğimde bir hastalık varmış gibi davranıyorlar beni tedirgin ve mutsuz ediyorlar kızımı beni ve eşimi görmesinler istiyorum çok üzgünüm paylaşmak istedim. Ayrıca agusunu birkaç kez duydum bu bir problem mi ? Ya da dengede dururken arada denge kuramaması normal mi mesela doktorumuz normal bir şeyi yok diyor ama ben çok korkuyorum bu insanlar yüzünden. Bu kişilere nasıl davranayım. Benzer duru lar yaşadığınız oldu mu?

Olumsuzu çağıra çağıra Olumsuzu doğuracaklar. Aldırma, mümkünse çok az görüş. Ver cevaplarını ya ağzın var dilin var. Böyle konuşacaksanız konuşmayın, doktordan iyi mi biliyorsunuz yeter beeeee !! de mesela.

Ay daha 4 aylık ya 4 !
Kimseyi duymayın , dinlemeyin lütfen.
Tedirgin de olmayın.
Eşiniz , bebeğiniz ve siz ;
çekirdek ailenizle mutlu olun.
Diğerleri uzak olsun.
Dimi daha çok küçük bebeğimle bu güzel günleri endişe içinde geçirmemi istiyorlar sanki. Eşimle konuşup onlarla görüşmek istemediğimi söyleyeceğim yanlış mu bilmiyorum ama eşime kötülük mü yaparım bilmiyorum böyle

Hiç takmayin aynen biraz mesafeli olun daha 4 aylık bebeğiniz doktor da sıkinti yok demiş siz doktordan iyi mi bileceksiniz diye ağizlarinin payini verin..
Yanş kaç tane doktorumuz var onların yüzünden hepsi gayet normal bir bebek diyorlar. En iyisi mesafe bizim için ama peki bu eşime kötülük mü olur yani görüşmek istemediğimi söylesem eşime kötülük yapmış olur muyum

Bizim insanımız kadar çok şey bildiğini sanan ama hiç bir şey bilmeyen bir topluluk daha yoktur heralde. Sen doktoruna güven gerisini boşver. Doktor normal dedi siz ondan daha iyi bilecek değilsiniz de geç. Bana sanki biraz sessiz kalıyorsun gibi geldi. Bir iki kere sert çık bak bakalim bi daha yapabiliyorlarmi ?

Olumsuzu çağıra çağıra Olumsuzu doğuracaklar. Aldırma, mümkünse çok az görüş. Ver cevaplarını ya ağzın var dilin var. Böyle konuşacaksanız konuşmayın, doktordan iyi mi biliyorsunuz yeter beeeee !! de mesela.
Çok seviyesiz davranabilirler ters yaparsam. Kesinlikle olumsuz diye diye Allahım sen koru. En iyisi görüşmeyi reddetmek sanırım

Ah canım yaa nasıl psilik insan bunlar yenı anneye bu yapılır mı ..
Tedirgin olmakta çok haklıısn ama elınden geldıgınce takmamaya ve doktor ne dıyosa ona ınan..
Allah yardımcın olsun.
Birde biliyor musun sanki normal bir durummuş gibi yapıyorlar yani beni üzüyorlar ama onlar bebeğimde böyle bir sorun olsa mutlu olacaklar gibi yaaa bak ben haklıydım diyecekler sanki bu onları tatmin edecek.

Çok seviyesiz davranabilirler ters yaparsam. Kesinlikle olumsuz diye diye Allahım sen koru. En iyisi görüşmeyi reddetmek sanırım
Seviyesiz davranana sen daha çok seviyesiz davran ki, seviyene inmeye utansınlar. Yoksa böyle sürer gider haberin olsun, kafayı yersin.

Ay ben daraldim valla bı müddet uzak dursalar bı zahmet. Daha ufak ya ufak. Normal öyle olması. Siz telaş etmeyin dinlemeyin. Depresyona girer bebekle ilgilenemezsiniz. Yine esinize söylesin saçma sapan yorumlar yapmasinlar. Gerekirse sizde söyleyin

4 aylık bebek sürekli agu mu der yahu. Ayrıca her bebek bir değildir. Misal ilk bebeğim 7 aylıkken bastı ayakları üzerine, ikincisi daha kırkliyken basiyordu.

Doktorunuz ne diyorsa ona kulak verin cahil insanlara değil. Mesafe koyun ve de..
Kesinlikle her bebek aynı değil ben daha yeni bir durumun içindeyken bunu farkındayım ama onlar bana bir baskı yapıyor ki sormayın

Birde biliyor musun sanki normal bir durummuş gibi yapıyorlar yani beni üzüyorlar ama onlar bebeğimde böyle bir sorun olsa mutlu olacaklar gibi yaaa bak ben haklıydım diyecekler sanki bu onları tatmin edecek.
sen ufak bir sinir krizi geçirmeye ihtiyacın var :)
Bence o bu sorunları çözecek ve bir daha çıt edemeyecekler.

Yanş kaç tane doktorumuz var onların yüzünden hepsi gayet normal bir bebek diyorlar. En iyisi mesafe bizim için ama peki bu eşime kötülük mü olur yani görüşmek istemediğimi söylesem eşime kötülük yapmış olur muyum
Canım tamamen gorusmemek bence doğru bir davranış olmaz. Ama mesafe şart. 2 3 haftada bir 2 3 saat goruseceksin. Ne onlara fırsat vereceksin nede kendi başını agritacaksin. Ayrıca esine söyle bir daha asla seninle olan bi problemi anlatmasın kimseye. Görümcene mi kaldı sizin yatak odanizi konuşmak ? Sen esine sert çık biraz.

Özellikle görümce size kafayı takmış durumda. sürekli bir beğenmeme ve eksik görme içinde. sakın ona yaaa öylemii ayyy cidden mi dur araştırayım falan demeyin. aklına fitne tohumları ekmeye çalışıyor. bidahaki sefere sor bakalım abla sen tıp fakültesini nerede okudun de. kendi çocukları süper zeka mı acaba ? uzay bilimi mi okuyorlar.

kızlar söylemek istediklerim var. Konu eşimin ailesinin beni üzmesi. Durum şu görümcem geçen cumartesi bebeğimin kafasının büyük olduğunu söyleyerek beni tedirgin etmişti. Aslında büyüklüğü değil bir arkadaşının bebeğinden örnek vererek tümör olabilir yolunu göstermesiydi ki çok şükür bebeğimin bir sorunu yok doktorda hemşire de normal diyor başı için. Ayrıca dün bebeğim için aaaa bu bana bakıyor gibi yapıyor ama bana değil başka yere bakıyor ya nereye bakıyor bu dedi. Kayınvalidem sürekli agulamıyor bari sen konuşunca sana tepki veriyor mu dedi bende hayır dedim vermiyor neden acaba tepki vermesi lazım diyor. 4 aylık şuanda çığlık atıyor sürekli mesela bazı sesleri çıkarıyor kendince ama onlar konuşsun istiyor sanırım ama ben yeni anneydim ben bu kişiler 3 er çocuk büyütmüşler bende korkuyorum tecrübeleri herhalde diyorum sürekli bebeğim için ay çok sinirli olacak bak kendisini nasıl kasıyor ya oturtmayacak hiç diyerek ahhh ah çok çekeceksin diyorlar ki bu umrumda değil ama tedirgin etmeye çalışıyorlar gibi ayrıca eşimle birkaç kez tartışmıştık eşim ablasına kızgındım Şenaya bağırdım üzüldüm ama bağırdım demiş. Bana görümcem erkekler bak cinsellik azaldıysa da ya da yoksa da sinirli olurlar bana sürekli aramız bozuk dedi dedi. Ve şok oldum eşime dedim sen ne dedin diye ablasıyla konuşacağını söyledi böyle bir şey demedim seninle gerilmiştik bende sonra üzüldüğümü söyledim dedi ama durum bana farklı anlatıldı. Çok üzgünüm sürekli bebeğimde bir hastalık varmış gibi davranıyorlar beni tedirgin ve mutsuz ediyorlar kızımı beni ve eşimi görmesinler istiyorum çok üzgünüm paylaşmak istedim. Ayrıca agusunu birkaç kez duydum bu bir problem mi ? Ya da dengede dururken arada denge kuramaması normal mi mesela doktorumuz normal bir şeyi yok diyor ama ben çok korkuyorum bu insanlar yüzünden. Bu kişilere nasıl davranayım. Benzer duru lar yaşadığınız oldu mu?

Tecrübe var, tecrübe var yani kişiden kişiye değişir . 4 aylık bebek at mı koşturacak? Prof gibi şakayacak mı ? Bir şey olduğunda sanırım sizin tarafınıza benziyor diyebilirsiniz cevabını ver . Allah bebeğinizi size bağışlasın. Kocanız konusunda yorum yapamıyorum..

Back
X