Konuşmak anlatmak istiyorum size

Hayir bebekte sorun yok . Ben de internetten agu aguu aaaguu seklinde bebekler izlerdim benim kizim da belirgin bi agu dememisti. Yani bebekler gercekten agu diyordu ama bizim kizda bi degisik ses hece vardi. Ama bence o da agulamaydi..
Ben kafama pek takmadim. Gozuyle parmagimi takip ediyodu bisey yapip onu guldurebiliyordum. Agladignda memeyi burnuna degdrnce susuyordu beni ozellikle istyordu mesela. Yani sagliklidir dedim. Su an 19aylik oldu kizim ve oyle tuhafliklari vs yok . 4ay nedir bebek daha gozunu yeni araliyor gozbebegine yeni yeni isik giriyor yapmayin ya.. tepki vermeye daha yeni baslamistir zaten. Bence sorun yok.
Yorum için teşekkür ederim. Çok yeni yaşıyoruz bir şeyleri ve beni gerçekten her defasonda korkutuyorlar ben normal dedikçe kusurlar buluyorlar görümcem hiç bir şey demese havuç kafa diyor ters bakıyorum bebeğimi alıp çıkıyorum anlamıyor havuç kafa ne demek ya yanş nesi havuç bebeğimin kafasının bebeğimde sürekli ay ay gelişimini takip ediyorum kv nin dediği gibi konuşunca aaauuu uuu demiyor ama kendince sesler çıkarıyor komşuya gidecek kadar çığlık atıyor mesela yapma annem canın acır diyorum yüzüne bakıp daha çok bağırıyor mesela ben arkamı dönünce çığlık atıyor yanına gidiyorum susuyor artık düşündüğüm tek şey şu ki ben yeni bir anneyim v bu güzel zamanlarımı kafalarının içi gibi zehir etmek istiyorlar artık netim bu konu da

Eğer bile isteye böyle bişey yapıyorlarsa cidden korkunç insanlarmıs,insan küçücük bebekle vurulmaz sırf huzursuz etmek için çocuğa olumsuz şeyler söylemelerine izin vermeyin bence onlar lafa karışmadan siz övün Doktoru çok akıllı diyor gittiğimizde gülücük atıyor sevdiği kişileri ayırt edip bakarmıs falan diyo die siz laf sokun çocuklar hisseder sevene bakar falan diyin sinsilere bakıp kendinizi üzmeyin

Benımkılerde aynı ben doktor boyle soyledı dedığımde doktorlar herseyı bılmez demıstı kb. Ne diyeyım şimdi ben bu adama hee deyıp gecıyorum.
Sen de dekı aslında cok aguluyor ama sanıeım halası senı sevemedı senın yanında içine kaçıyo cocugum de bırde gul geç

Eğer bile isteye böyle bişey yapıyorlarsa cidden korkunç insanlarmıs,insan küçücük bebekle vurulmaz sırf huzursuz etmek için çocuğa olumsuz şeyler söylemelerine izin vermeyin bence onlar lafa karışmadan siz övün Doktoru çok akıllı diyor gittiğimizde gülücük atıyor sevdiği kişileri ayırt edip bakarmıs falan diyo die siz laf sokun çocuklar hisseder sevene bakar falan diyin sinsilere bakıp kendinizi üzmeyin
Şöyle bir durum var ne kadar inanırsın bilmiyorum ama ne zaman kızım şunu yapıyor desem yanlarında onu yapmayı bırakıyor bebeğim mesela kahkaha atıyor dedim demez olsaydım o günden sonra kahkaha atmadı bir daha artık iyi bir şey demem kötü demelerine de izin vermem bittiler gözümde kiminle konuşsam kendine zarar veriyorsun diyor gereksiz yere üzüyorum kendimi

Benımkılerde aynı ben doktor boyle soyledı dedığımde doktorlar herseyı bılmez demıstı kb. Ne diyeyım şimdi ben bu adama hee deyıp gecıyorum.
Sen de dekı aslında cok aguluyor ama sanıeım halası senı sevemedı senın yanında içine kaçıyo cocugum de bırde gul geç
Çok iyiymiş ya:-) bizimkiler doktorumuz uygun bir fiyat alıyor onun için bile hıııı iyi bakıyor mu diyorlar ki adam civarın en iyi doktoru hiç inandırıcı gelmiyor onlara ki ben memnunum belki de ondan yapıyorlar artık yıldım valla yıldım

Back
X