- 30 Ağustos 2019
- 27
- 26
- 3
- 30
- Konu Sahibi Angelicasinensis
-
kızlı erkekli
Usenmedim baktim,2 defa kizli erkekli ortam demissiniz. O ortamlara girmek istemezseniz siz de haremlik selamlik takilan gruplara dahil olursunuz. O tarz yasayan da cok insan var. Kadin erkek ayri oturup dini sohbetler ediyorlar mesela. Secim sizin.kızlı erkekli
Usenmedim baktim,2 defa kizli erkekli ortam demissiniz. O ortamlara girmek istemezseniz siz de haremlik selamlik takilan gruplara dahil olursunuz. O tarz yasayan da cok insan var. Kadin erkek ayri oturup dini sohbetler ediyorlar mesela. Secim sizin.
Ben kizli erkekli ortamlari seviyorum. Evliyim cocuk sahibiyim, kimse yanasmaya calismiyor. Cok cirkinim sanirim
Konu dine doğru kaymaz inşallah
Kusura bakmayın ben gece gezmelerini sevmiyorum evde dinlenmek istiyorum diyebilirsiniz.Herkese merhaba arkadaşlar. Fikirleriniz benim için önemli dert değil ama gerçekten merak ediyorum.
Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum şehir biraz kapalı bir şehir. Aile yapım da muhafazakar. Ben de yapı olarak ciddi, durgun, boş sohbet etmeyi çok sevmeyen Bi insanım. Az ama öz arkadaşlarım vardır. Tanımadığım insanlarla mecburiyet dışında muhabbet etmeyi sevmem.
Birkaç aydır çalışmak için daha rahat, hareketli bir şehre geldim ve iş yerim de bu yönde. Ama gelin görün ki ortama asla uyum sağlayamıyorum. İnsanlarla arama mesafe koymak istiyorum. Kadın çalışma arkadaşlarımla muhabbet kurduğumda hemen aaa şuraya gidelim bunu yapalım diyip kızlı erkekli bir ortama davet ediyorlar, gece geç saatlerde aktivite planı yapılıyor. Reddedince de karşı taraf direkt başlamayan arkadaşlığı bitiriyor. Haklı mı evet haklı. Ama ben böyle ortamlarda olmak istemiyorum. Nişanlıyım parmağımda yüzük var, erkekler ilgi göstermeye çalışıyor. (asla kendimi övmek için söylemedim.lütfen yanlış anlamayın) İlgi göstermese bile bir erkeğin bir kadınla olan muhabbetini bana göre aşan konuşmalar başlıyor ve ben bunla karşılaşmak istemiyorum. Arkadaşlık kurmak için illa gece eğlenip kızlı erkekli gezip tozup sabahlamak mı gerekiyor? Hadi Burda kafama göre birini bulamam diyip arkadaşlık kurmaktan vazgeçtim. Bu mesafe koyma işi benim çalışmamı da engelliyor. İş için yapmam gereken konuşmaları yapamıyorum, dışlanıyorum.
Sormak istediğim aranızda bu dengeyi kurabilen var mı? İşinizi aksatmayacak şekilde çalışma arkadaşlarınızla nasıl iletişim kuruyorsunuz?
Kaba bir insan olsam secim sizin demezdim. Tekrar soyleyeyimNe kadar kabasınız. Haremlik selamlıkla ne ilgisi var açtığım konunun? Yanlış anlaşılmamayı ümit ederek yazdım ama konuyu güzellik çirkinliğe getirmişsiniz. Ben bir erkekle gece geç saatte içkili bir ortamda olmayı tercih etmem. Siz edebilirsiniz. Elbette kadın erkek normal Bi ortamda oturabilir. Çay, kahve, yemek VS. Bunların hepsini yaptım ama defalarca böyle ortamlarda olmak istemediğimi belirttiğim için iş yerindeki çay, kahve muhabbetleri de bitti ve şikayetim bu yönde.
Aynen öyle cevapladım. Gayet kibar bir şekilde ben gece çıkmıyorum dedim. Bu bir iki defa olunca maalesef iş yerindeki muhabbet de bitti.Kusura bakmayın ben gece gezmelerini sevmiyorum evde dinlenmek istiyorum diyebilirsiniz.
Merhaba, ben sizin anlatmak istediğinizi anladım, maalesef iş ortamı bazen bize çok uzak insanlardan oluşabiliyor ve özellikle bir yerde yeni olunca hemen etiketleme ile karşılaşabiliyor insan. Şahsi fikrim iş arkadaşlığı ile özel hayatı ayrı tutmaktan yana, mümkünse herkesle belli bir mesafede, günlük muhabbetlere katılıp iş sonrası organizasyonlara dahil olmamak daha mantıklı. Siz gece hayatını seven biri olsaydınız bile çok samimi olmamanız uzun vadede daha mantıklı bir seçim olurdu bence, tecrübelerim bu yönde en azından.Ne kadar kabasınız. Haremlik selamlıkla ne ilgisi var açtığım konunun? Yanlış anlaşılmamayı ümit ederek yazdım ama konuyu güzellik çirkinliğe getirmişsiniz. Ben bir erkekle gece geç saatte içkili bir ortamda olmayı tercih etmem. Siz edebilirsiniz. Elbette kadın erkek normal Bi ortamda oturabilir. Çay, kahve, yemek VS. Bunların hepsini yaptım ama defalarca böyle ortamlarda olmak istemediğimi belirttiğim için iş yerindeki çay, kahve muhabbetleri de bitti ve şikayetim bu yönde.
Malesef böyle konular çok tartışmalı oluyoOlacak olan oÇünkü çoğu kişinin canını sıkacak kelimeler var.
Teşekkür ederim. İş yerinde normal arkadaşlık kurmaya çalışıp aktiviteleri reddedince insanlar yanlış anlıyor.Merhaba, ben sizin anlatmak istediğinizi anladım, maalesef iş ortamı bazen bize çok uzak insanlardan oluşabiliyor ve özellikle bir yerde yeni olunca hemen etiketleme ile karşılaşabiliyor insan. Şahsi fikrim iş arkadaşlığı ile özel hayatı ayrı tutmaktan yana, mümkünse herkesle belli bir mesafede, günlük muhabbetlere katılıp iş sonrası organizasyonlara dahil olmamak daha mantıklı. Siz gece hayatını seven biri olsaydınız bile çok samimi olmamanız uzun vadede daha mantıklı bir seçim olurdu bence, tecrübelerim bu yönde en azından.
Yanlış anlatmış, eksik anlatmış yada anlatamamış olabilirim. Kızlı erkekli demek belki doğru kelime değil ama anlatmak istediğim az çok belli. Bu denli sizi sinirlendirmişse konum cevap vermemeyi tercih edebilirsiniz. Sanki iş arkadaşlarımla yakın olamamaktan dert yanmışım gibi yorum yapmışsınız. Sosyal aktivitelere katılmayınca bir anda neden iş yeri muhabbeti de bitiyor neden bu iş hayatına yansıyor diye sormak istemişim burdaki kadınlara. İstediğim ortamda bulunurum seçim zaten benim. Seçim sizin demek ne zamandan beri kibarlık oldu?Kaba bir insan olsam secim sizin demezdim. Tekrar soyleyeyim
Secim sizin. Ya onlarla arkadaslik edersiniz ya da baskalariyla edersiniz. İstemediginiz tarzda yasiyorlarsa siz size gore yasayanlari bulursunuz. Haremlik selamlik onermemin sebebi de kizli erkekli kizli erkekli diye uzerine basarak soylemeniz. Kizli erkeklinin zit anlamlisi haremlik selamlik cunku
İnsanlar onların yaşam ve arkadaşlık biçimlerine ön yargılı ve olumsuz baktığınızı hissettikleri için soğuk ve dışlayıcı davranıyor olabilirler mi?Herkese merhaba arkadaşlar. Fikirleriniz benim için önemli dert değil ama gerçekten merak ediyorum.
Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum şehir biraz kapalı bir şehir. Aile yapım da muhafazakar. Ben de yapı olarak ciddi, durgun, boş sohbet etmeyi çok sevmeyen Bi insanım. Az ama öz arkadaşlarım vardır. Tanımadığım insanlarla mecburiyet dışında muhabbet etmeyi sevmem.
Birkaç aydır çalışmak için daha rahat, hareketli bir şehre geldim ve iş yerim de bu yönde. Ama gelin görün ki ortama asla uyum sağlayamıyorum. İnsanlarla arama mesafe koymak istiyorum. Kadın çalışma arkadaşlarımla muhabbet kurduğumda hemen aaa şuraya gidelim bunu yapalım diyip kızlı erkekli bir ortama davet ediyorlar, gece geç saatlerde aktivite planı yapılıyor. Reddedince de karşı taraf direkt başlamayan arkadaşlığı bitiriyor. Haklı mı evet haklı. Ama ben böyle ortamlarda olmak istemiyorum. Nişanlıyım parmağımda yüzük var, erkekler ilgi göstermeye çalışıyor. (asla kendimi övmek için söylemedim.lütfen yanlış anlamayın) İlgi göstermese bile bir erkeğin bir kadınla olan muhabbetini bana göre aşan konuşmalar başlıyor ve ben bunla karşılaşmak istemiyorum. Arkadaşlık kurmak için illa gece eğlenip kızlı erkekli gezip tozup sabahlamak mı gerekiyor? Hadi Burda kafama göre birini bulamam diyip arkadaşlık kurmaktan vazgeçtim. Bu mesafe koyma işi benim çalışmamı da engelliyor. İş için yapmam gereken konuşmaları yapamıyorum, dışlanıyorum.
Sormak istediğim aranızda bu dengeyi kurabilen var mı? İşinizi aksatmayacak şekilde çalışma arkadaşlarınızla nasıl iletişim kuruyorsunuz?
Kibarliktir elbette, zira size herhangi bir seyi dayatmamis oluyorum secim sizin diyerek. İs arkadaslarinizla yakin olma zorunlulugunuz yok ki,is disinda gorusme zorunlulugunuz zaten yok. Onlar sizi bir yere davet ettiklerinde gitme zorunlulugunuz yok. Ama muhabbet neden bitiyor dediginiz zaman iste bu sebeplerden bitiyor. Neden bitmesin ki? Ayni zevke sahip olmayan insanlarsiniz,ayni fikirlere sahip degilsiniz,demek ki is arkadasliginiz sadece is konularinda olmali. İnsanlar sizin icin tarzlarini degistirmezler,siz de onlar icin degismezsiniz ama arkadaslik da yapamazsiniz elbette. Herkes kendisine en cok benzeyenle arkadas olur.Yanlış anlatmış, eksik anlatmış yada anlatamamış olabilirim. Kızlı erkekli demek belki doğru kelime değil ama anlatmak istediğim az çok belli. Bu denli sizi sinirlendirmişse konum cevap vermemeyi tercih edebilirsiniz. Sanki iş arkadaşlarımla yakın olamamaktan dert yanmışım gibi yorum yapmışsınız. Sosyal aktivitelere katılmayınca bir anda neden iş yeri muhabbeti de bitiyor neden bu iş hayatına yansıyor diye sormak istemişim burdaki kadınlara. İstediğim ortamda bulunurum seçim zaten benim. Seçim sizin demek ne zamandan beri kibarlık oldu?
Konusmak, gorusmek istemediginiz icin muhabbet de bitmis. Ben su an sorun nedir anlayamadim. Istediginiz olmus gibi daha ne icin mesafe koyacaksiniz?Aynen öyle cevapladım. Gayet kibar bir şekilde ben gece çıkmıyorum dedim. Bu bir iki defa olunca maalesef iş yerindeki muhabbet de bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?