- Konu Sahibi Angelicasinensis
-
İşte olay bu zaten illa o ortamlara girmiyor diye kimse kimseyi dışlamaz çok dindar arkadaşım da var 5 vakit namazını kılar ama ortamda yaptığı espirilerle günümüze renk katar mesela kişilik anlayış çok önemli benceIlla o ortamlara girmiyorum diye dislicaklarsa önemli degil zaten. Sonucta insanlarin eglence anlayisi farkli olabilir, ben de sevmiyorm. Is yerinde de ortamlara katilmayan biri olsa is yerinde o kisiyle normal arkadasligimi yine sürdürürüm
Herkese merhaba arkadaşlar. Fikirleriniz benim için önemli dert değil ama gerçekten merak ediyorum.
Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum şehir biraz kapalı bir şehir. Aile yapım da muhafazakar. Ben de yapı olarak ciddi, durgun, boş sohbet etmeyi çok sevmeyen Bi insanım. Az ama öz arkadaşlarım vardır. Tanımadığım insanlarla mecburiyet dışında muhabbet etmeyi sevmem.
Birkaç aydır çalışmak için daha rahat, hareketli bir şehre geldim ve iş yerim de bu yönde. Ama gelin görün ki ortama asla uyum sağlayamıyorum. İnsanlarla arama mesafe koymak istiyorum. Kadın çalışma arkadaşlarımla muhabbet kurduğumda hemen aaa şuraya gidelim bunu yapalım diyip kızlı erkekli bir ortama davet ediyorlar, gece geç saatlerde aktivite planı yapılıyor. Reddedince de karşı taraf direkt başlamayan arkadaşlığı bitiriyor. Haklı mı evet haklı. Ama ben böyle ortamlarda olmak istemiyorum. Nişanlıyım parmağımda yüzük var, erkekler ilgi göstermeye çalışıyor. (asla kendimi övmek için söylemedim.lütfen yanlış anlamayın) İlgi göstermese bile bir erkeğin bir kadınla olan muhabbetini bana göre aşan konuşmalar başlıyor ve ben bunla karşılaşmak istemiyorum. Arkadaşlık kurmak için illa gece eğlenip kızlı erkekli gezip tozup sabahlamak mı gerekiyor? Hadi Burda kafama göre birini bulamam diyip arkadaşlık kurmaktan vazgeçtim. Bu mesafe koyma işi benim çalışmamı da engelliyor. İş için yapmam gereken konuşmaları yapamıyorum, dışlanıyorum.
Sormak istediğim aranızda bu dengeyi kurabilen var mı? İşinizi aksatmayacak şekilde çalışma arkadaşlarınızla nasıl iletişim kuruyorsunuz?
Katiliyorum. İnsanlar ocu degil. Abartmaya gerek yok.Usenmedim baktim,2 defa kizli erkekli ortam demissiniz. O ortamlara girmek istemezseniz siz de haremlik selamlik takilan gruplara dahil olursunuz. O tarz yasayan da cok insan var. Kadin erkek ayri oturup dini sohbetler ediyorlar mesela. Secim sizin.
Ben kizli erkekli ortamlari seviyorum. Evliyim cocuk sahibiyim, kimse yanasmaya calismiyor. Cok cirkinim sanirim
Farkli goruslerdeki insanlar aslinda gayet iyi de anlasabilir. Demek ki siz beden dilinizle,konusmanizla arkadaslarinizin gonlunu kazaniyorsunuz ne mutlu. İste herkes oyle olamiyor konudaki orneklerde gordugumuz gibi.Aynen ya ben muhafazakar da değilim ama hayat tarzım farklı sevgilimle yaşıyorum ve akşamları onsuz bir yere gitmemden hoşlanmaz kukuman kuşu gibi kapılarda beni bekler :) işin aslı bende gece hayatını sevmem alkol midemi bulandırır sigara içilen ortamda boğulcak gibi oluorum akşam bahçede miss gibi çay içmek varken e napıyorum arkadaşlarımı davet ediyorum evimize ya da haftasonları kahvaltıları yapıyoruz dışarda bir kaç arkadaşım ve eşleri çocukları biz tatile çıktık bu yaz kimsenin beni dışladığı yok valla
Konu sahibinin ne istediği önemli aslında ne istediğini bilmior gibi iş ve özel hayatı ayrı tutmak isteyebilir bunu birçok insan yapıyor malesef güvenilecek insan kalmadı artık fakat iş ortamında sohbet edilebilir dertler paylaşılabilir yardımlaşılır ne biliyim salla başını al maaşını gibi de olmuyor zaten 10 seneden sonra artık ailenden fazla gördüğün insanlarla konuşmadan durmak da mümkün olmuyor konu sahibi kimseyle arkadaşlık yapmak istemiyorsa ona kimse karışamaz ama gece dışarı çıkmıyor diye insanların ona tavır aldığını dışladığını hiç sanmıyorumFarkli goruslerdeki insanlar aslinda gayet iyi de anlasabilir. Demek ki siz beden dilinizle,konusmanizla arkadaslarinizin gonlunu kazaniyorsunuz ne mutlu. İste herkes oyle olamiyor konudaki orneklerde gordugumuz gibi.
Ne kadar kabasınız. Haremlik selamlıkla ne ilgisi var açtığım konunun? Yanlış anlaşılmamayı ümit ederek yazdım ama konuyu güzellik çirkinliğe getirmişsiniz. Ben bir erkekle gece geç saatte içkili bir ortamda olmayı tercih etmem. Siz edebilirsiniz. Elbette kadın erkek normal Bi ortamda oturabilir. Çay, kahve, yemek VS. Bunların hepsini yaptım ama defalarca böyle ortamlarda olmak istemediğimi belirttiğim için iş yerindeki çay, kahve muhabbetleri de bitti ve şikayetim bu yönde.
Kaba bir insan olsam secim sizin demezdim. Tekrar soyleyeyim
Secim sizin. Ya onlarla arkadaslik edersiniz ya da baskalariyla edersiniz. İstemediginiz tarzda yasiyorlarsa siz size gore yasayanlari bulursunuz. Haremlik selamlik onermemin sebebi de kizli erkekli kizli erkekli diye uzerine basarak soylemeniz. Kizli erkeklinin zit anlamlisi haremlik selamlik cunku
Ben de diger herkes gibi fikrimi soyluyorum. Bize ne ise o zaman forumun amaci nedir? Soru sorup cevap aliyoruz,her cevabi begenme zorunlulugumuz da yok.Gayet de kabasınız.İlk mesajınız oldukça itici.Arkadaş erkeklerle gece sabahlara kadar eğlenmek istemiyor bunu tatlı dille nasıl halledebilirim diyor.Siz aklınızca laf sokmaya çalışıyorsunuz.Size ne?Siz ne yaparsanız yapın demek ki konu sahibinin tercihi böyle.Çözüm önerceğinize yargılamaya çalışıyorsunuz.Dedim ya 'aklınızca' bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz işte...birçok kk üyesi gibi
Rahatsizlik verici diyaloglara sadece gece eglencelerinde mi maruz kaliyorsunuz? Gunduz isyerindeyken bir sey olmuyor mu onu merak ettim. Cunku tacizci her yerde tacizcidir,gece-gunduz fark etmez. Sizi taciz eden kisiler gunduz de edebiliyorlardir yani. Sonucta gunduz erkeklerle beraber de calisiyoruz,hangi isyeri full kadinlardan olusuyor ki?Çok garipsiniz hanımlar gerçekten yani böyle bir durumum olmasa ve iş il sosyal hayatı ayırmak için elimden geleni yapmasam zaten buraya bu konuyu açmazdım. Erkekler ilgi gösteriyor demedim, birkaç tane asılmaya çalışan insan oldu ve asılmak ile normal kadın erkek muhabbetini ayırabilecek yaşta ve kafadayım. Kimse bana kötü davranmıyor ama kimse de aa sen bizim yaptığımız gece programlarına katılmıyorsun, yalnızca kadınlarla yakın arkadaşlık kurmak istiyorsun demek ki demiyor. Ben sadece bu ayrımı insanlara kabul ettirmek için nasıl bir yol izlemek lazım gibi bir soru sormak istedim.
Bir erkeğin bir kadına hele de nişanlı bir kadına asılmaya çalışmasına inanmayanlar da bana garip geldi. Konuda bahsettiğim rahatzılık verecek diyaloglara gerçekten parmağındaki yüzüğü görmüyor musunuz diye karşılık verdim şaştı kaldı beni ne ilgilendirir git alyans tak neden tektaş takıyorsun dedi.
Kendimi yeterince anlatamadım sanırım. Yorum yapan herkese yine de teşekkür ederim.
Başlığa istinaden istemediğim biriyle görüşmem.Herkese merhaba arkadaşlar. Fikirleriniz benim için önemli dert değil ama gerçekten merak ediyorum.
Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum şehir biraz kapalı bir şehir. Aile yapım da muhafazakar. Ben de yapı olarak ciddi, durgun, boş sohbet etmeyi çok sevmeyen Bi insanım. Az ama öz arkadaşlarım vardır. Tanımadığım insanlarla mecburiyet dışında muhabbet etmeyi sevmem.
Birkaç aydır çalışmak için daha rahat, hareketli bir şehre geldim ve iş yerim de bu yönde. Ama gelin görün ki ortama asla uyum sağlayamıyorum. İnsanlarla arama mesafe koymak istiyorum. Kadın çalışma arkadaşlarımla muhabbet kurduğumda hemen aaa şuraya gidelim bunu yapalım diyip kızlı erkekli bir ortama davet ediyorlar, gece geç saatlerde aktivite planı yapılıyor. Reddedince de karşı taraf direkt başlamayan arkadaşlığı bitiriyor. Haklı mı evet haklı. Ama ben böyle ortamlarda olmak istemiyorum. Nişanlıyım parmağımda yüzük var, erkekler ilgi göstermeye çalışıyor. (asla kendimi övmek için söylemedim.lütfen yanlış anlamayın) İlgi göstermese bile bir erkeğin bir kadınla olan muhabbetini bana göre aşan konuşmalar başlıyor ve ben bunla karşılaşmak istemiyorum. Arkadaşlık kurmak için illa gece eğlenip kızlı erkekli gezip tozup sabahlamak mı gerekiyor? Hadi Burda kafama göre birini bulamam diyip arkadaşlık kurmaktan vazgeçtim. Bu mesafe koyma işi benim çalışmamı da engelliyor. İş için yapmam gereken konuşmaları yapamıyorum, dışlanıyorum.
Sormak istediğim aranızda bu dengeyi kurabilen var mı? İşinizi aksatmayacak şekilde çalışma arkadaşlarınızla nasıl iletişim kuruyorsunuz?
Ben de diger herkes gibi fikrimi soyluyorum. Bize ne ise o zaman forumun amaci nedir? Soru sorup cevap aliyoruz,her cevabi begenme zorunlulugumuz da yok.
Soyledigim gibi,yorumlarimi begenme zorunlulugunuz yok. Erkekli kizli kelimelerini kullanan konu sahibi de bana hos olmayan seyleri cagristirdi mesela. Erkekli kizli ortam sevmeyen insanlar sadece kadinlarla bir arada bulunmalidir ki bu ortamin ismi de haremlik selamliktir. Bunu belirttim,siz neden kafaya taktiniz anlayamadim.Hayır bakın siz haremlik selamlık ve ben çirkinim! gibi iğnelemelerde bulunuyorsunuz.Yardımcı olmaya çalışsanız anlardım.Ama ben erkekli ortamlarda bulunuyorum bana asılmıyorlar demek ki ben çirkinim ya da haremlik selamlık yerler var oraya gidin...Bu cümleler gerçekten güzel bir iletişim güzel bir fikir alışverişi mi?Siz arkadaşa yardımcı olmaya çalışmamışsınız yaralamaya çalışmışsınız.Bunu bariz görüyorum.
Soyledigim gibi,yorumlarimi begenme zorunlulugunuz yok. Erkekli kizli kelimelerini kullanan konu sahibi de bana hos olmayan seyleri cagristirdi mesela. Erkekli kizli ortam sevmeyen insanlar sadece kadinlarla bir arada bulunmalidir ki bu ortamin ismi de haremlik selamliktir. Bunu belirttim,siz neden kafaya taktiniz anlayamadim.
Saygisizlik yaptigimi dusunmuyorum,siz de fikirlerinizi size gore aciklar soylersiniz,ben ona gelemiyorum diye size hesap sorma hakkina sahip degilim,burada bin cesit insan bin cesit fikir var,iyi ki de var,gercekten bilincli insan burayi okuyarak hatalarini da gorebilir.Yorumlarınızı beğenip beğenmeme durumunda değilim.Ama ben nedense saygısız konuşmalara yaralayan konuşmalara gelemiyorum.Erkekli,kızlı ortamı her ortam olarak belirtmediğini sadece geceleri içerek onlarla sabahlamayı uygun bulmadığını söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?