Konuşmak istemediğiniz insanlarla aranıza nasıl mesafe koyarsınız?

İşte olay bu zaten illa o ortamlara girmiyor diye kimse kimseyi dışlamaz çok dindar arkadaşım da var 5 vakit namazını kılar ama ortamda yaptığı espirilerle günümüze renk katar mesela kişilik anlayış çok önemli bence

Gece katılmamanız tamam da hiç bir aktiviteye katılmamanız normal değil. Nadir de olsa katılmazsanız dışlanırsınız. Ama onun dışında davet ettiklerinde başka planım var, misafirim var, arkadaşıma davetliyim, gibi mazeretler sunabilirsiniz. Zorla ikna etmeye çalışacak değiller. Bir de gece için davet ettiklerinde ,gece dışarı çıkamıyorum nişanlım istemiyor, aramızda Bundan dolayı sorun olsun istemiyorum diyin. Anlayacaklarını düşünüyorum. Bir de nişanlıyken niye ilgi gösteriyorlar garip geldi. Siz mi yanlış anlıyorsunuz acaba

Katiliyorum. İnsanlar ocu degil. Abartmaya gerek yok.

Farkli goruslerdeki insanlar aslinda gayet iyi de anlasabilir. Demek ki siz beden dilinizle,konusmanizla arkadaslarinizin gonlunu kazaniyorsunuz ne mutlu. İste herkes oyle olamiyor konudaki orneklerde gordugumuz gibi.

Farkli goruslerdeki insanlar aslinda gayet iyi de anlasabilir. Demek ki siz beden dilinizle,konusmanizla arkadaslarinizin gonlunu kazaniyorsunuz ne mutlu. İste herkes oyle olamiyor konudaki orneklerde gordugumuz gibi.
Konu sahibinin ne istediği önemli aslında ne istediğini bilmior gibi iş ve özel hayatı ayrı tutmak isteyebilir bunu birçok insan yapıyor malesef güvenilecek insan kalmadı artık fakat iş ortamında sohbet edilebilir dertler paylaşılabilir yardımlaşılır ne biliyim salla başını al maaşını gibi de olmuyor zaten 10 seneden sonra artık ailenden fazla gördüğün insanlarla konuşmadan durmak da mümkün olmuyor konu sahibi kimseyle arkadaşlık yapmak istemiyorsa ona kimse karışamaz ama gece dışarı çıkmıyor diye insanların ona tavır aldığını dışladığını hiç sanmıyorum

Çok garipsiniz hanımlar gerçekten yani böyle bir durumum olmasa ve iş il sosyal hayatı ayırmak için elimden geleni yapmasam zaten buraya bu konuyu açmazdım. Erkekler ilgi gösteriyor demedim, birkaç tane asılmaya çalışan insan oldu ve asılmak ile normal kadın erkek muhabbetini ayırabilecek yaşta ve kafadayım. Kimse bana kötü davranmıyor ama kimse de aa sen bizim yaptığımız gece programlarına katılmıyorsun, yalnızca kadınlarla yakın arkadaşlık kurmak istiyorsun demek ki demiyor. Ben sadece bu ayrımı insanlara kabul ettirmek için nasıl bir yol izlemek lazım gibi bir soru sormak istedim.
Bir erkeğin bir kadına hele de nişanlı bir kadına asılmaya çalışmasına inanmayanlar da bana garip geldi. Konuda bahsettiğim rahatzılık verecek diyaloglara gerçekten parmağındaki yüzüğü görmüyor musunuz diye karşılık verdim şaştı kaldı beni ne ilgilendirir git alyans tak neden tektaş takıyorsun dedi.
Kendimi yeterince anlatamadım sanırım. Yorum yapan herkese yine de teşekkür ederim.

iyide onlarla muhabbet etmeyi sevmeyen ve her konuşma başka yöne gidiyor diyen sizsiniz ,

Gayet de kabasınız.İlk mesajınız oldukça itici.Arkadaş erkeklerle gece sabahlara kadar eğlenmek istemiyor bunu tatlı dille nasıl halledebilirim diyor.Siz aklınızca laf sokmaya çalışıyorsunuz.Size ne?Siz ne yaparsanız yapın demek ki konu sahibinin tercihi böyle.Çözüm önerceğinize yargılamaya çalışıyorsunuz.Dedim ya 'aklınızca' bir şeyler yapmaya çalışıyorsunuz işte...birçok kk üyesi gibi

Ben de diger herkes gibi fikrimi soyluyorum. Bize ne ise o zaman forumun amaci nedir? Soru sorup cevap aliyoruz,her cevabi begenme zorunlulugumuz da yok.

Rahatsizlik verici diyaloglara sadece gece eglencelerinde mi maruz kaliyorsunuz? Gunduz isyerindeyken bir sey olmuyor mu onu merak ettim. Cunku tacizci her yerde tacizcidir,gece-gunduz fark etmez. Sizi taciz eden kisiler gunduz de edebiliyorlardir yani. Sonucta gunduz erkeklerle beraber de calisiyoruz,hangi isyeri full kadinlardan olusuyor ki?

Başlığa istinaden istemediğim biriyle görüşmem.
eğer görüşmem mecburiyse içimden gelmeyerek bile gülümseyemıyorum. iş var bırı hiç hoşlanmıyorum ve herkesle tartısan bırı zaten. sadece işle ilgili görüşüyorum konusyorum o kadar. ötesi yok.hatta bazen konusurken suratına bile bakasım gelmıyo. normaldede aksıne gayet espiri insanların modunu yukselten bırıyımdır

Ben de diger herkes gibi fikrimi soyluyorum. Bize ne ise o zaman forumun amaci nedir? Soru sorup cevap aliyoruz,her cevabi begenme zorunlulugumuz da yok.

Hayır bakın siz haremlik selamlık ve ben çirkinim! gibi iğnelemelerde bulunuyorsunuz.Yardımcı olmaya çalışsanız anlardım.Ama ben erkekli ortamlarda bulunuyorum bana asılmıyorlar demek ki ben çirkinim ya da haremlik selamlık yerler var oraya gidin...Bu cümleler gerçekten güzel bir iletişim güzel bir fikir alışverişi mi?Siz arkadaşa yardımcı olmaya çalışmamışsınız yaralamaya çalışmışsınız.Bunu bariz görüyorum.

Soyledigim gibi,yorumlarimi begenme zorunlulugunuz yok. Erkekli kizli kelimelerini kullanan konu sahibi de bana hos olmayan seyleri cagristirdi mesela. Erkekli kizli ortam sevmeyen insanlar sadece kadinlarla bir arada bulunmalidir ki bu ortamin ismi de haremlik selamliktir. Bunu belirttim,siz neden kafaya taktiniz anlayamadim.

Yorumlarınızı beğenip beğenmeme durumunda değilim.Ama ben nedense saygısız konuşmalara yaralayan konuşmalara gelemiyorum.Erkekli,kızlı ortamı her ortam olarak belirtmediğini sadece geceleri içerek onlarla sabahlamayı uygun bulmadığını söylemiş.

Saygisizlik yaptigimi dusunmuyorum,siz de fikirlerinizi size gore aciklar soylersiniz,ben ona gelemiyorum diye size hesap sorma hakkina sahip degilim,burada bin cesit insan bin cesit fikir var,iyi ki de var,gercekten bilincli insan burayi okuyarak hatalarini da gorebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…