- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi Angelicasinensis
-
Aynen yaa ben de o kısmını anlamadım.iş dışında görüşmüyor diye, dışlananı ilk defa gördüm...gerçekten bu kadar mı değişti hayat ve insanlar...
İlk zamanlar arkadaşlık kurma niyetindeydim kafaların uyuşmadığını anlayınca vazgeçtim. Fakat sanırım iş arkadaşlarım tamamen Bir samimiyet olmayınca bunu iş hayatına yansıtıyorlar. Omu demek istedimBu kısmı tam olarak anlamadım.
Ben de biraz önce sizinkine benzer bir yorum yaptim. Burda yapilan yorumlara hayret ettim. Ben muhafazakar degilim, nisanlida degilim, gece cikmaya imkanimda var ama sevmiyorum ben de öyle bir ortami. Heleki is arkadaslariyla cok samimi olmaya gece disarilara cikmaya gerek yok yani. Is yerinde bir kisi bu tür aktivitelere katilmiyor diye de dislamazdim onu.Konu sahibinin ne kadar ustune gidilmis ya hayretle okudum bazi yorumlari. Kadin makul bir soru sormus kimseyi elestirmemis kinamamis sadece hayat tarzina uygun olmayan aktvitelerde bulunmak istemedigini ama bunun bir sekilde is iliskelerine yansidigini belirtmis ve bundan rahatsizlik duymus. Yerden yere vurmussunuz konu sahibini kendini eve kapat o zaman ne demek ya. Is ortami profesyonellik gerektirir konu sahibi is disindaki aktivitelere katilmiyor diye sordugu sorulara yarim agiz cevap veriliyorsa sitem etmekte hakli. Kimse kimsenin sosyal hayatina ortak olmak zorunda degil ama is ortaminda herkes saygi cercevesi icerisinde isini yapmak ve birbiriyle yine saygi cercevesi icerisinde iletisim halinde olmak zorunda. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.
Herkese merhaba arkadaşlar. Fikirleriniz benim için önemli dert değil ama gerçekten merak ediyorum.
Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum şehir biraz kapalı bir şehir. Aile yapım da muhafazakar. Ben de yapı olarak ciddi, durgun, boş sohbet etmeyi çok sevmeyen Bi insanım. Az ama öz arkadaşlarım vardır. Tanımadığım insanlarla mecburiyet dışında muhabbet etmeyi sevmem.
Birkaç aydır çalışmak için daha rahat, hareketli bir şehre geldim ve iş yerim de bu yönde. Ama gelin görün ki ortama asla uyum sağlayamıyorum. İnsanlarla arama mesafe koymak istiyorum. Kadın çalışma arkadaşlarımla muhabbet kurduğumda hemen aaa şuraya gidelim bunu yapalım diyip kızlı erkekli bir ortama davet ediyorlar, gece geç saatlerde aktivite planı yapılıyor. Reddedince de karşı taraf direkt başlamayan arkadaşlığı bitiriyor. Haklı mı evet haklı. Ama ben böyle ortamlarda olmak istemiyorum. Nişanlıyım parmağımda yüzük var, erkekler ilgi göstermeye çalışıyor. (asla kendimi övmek için söylemedim.lütfen yanlış anlamayın) İlgi göstermese bile bir erkeğin bir kadınla olan muhabbetini bana göre aşan konuşmalar başlıyor ve ben bunla karşılaşmak istemiyorum. Arkadaşlık kurmak için illa gece eğlenip kızlı erkekli gezip tozup sabahlamak mı gerekiyor? Hadi Burda kafama göre birini bulamam diyip arkadaşlık kurmaktan vazgeçtim. Bu mesafe koyma işi benim çalışmamı da engelliyor. İş için yapmam gereken konuşmaları yapamıyorum, dışlanıyorum.
Sormak istediğim aranızda bu dengeyi kurabilen var mı? İşinizi aksatmayacak şekilde çalışma arkadaşlarınızla nasıl iletişim kuruyorsunuz?
Ayrıca gece çıkabilen Bi insanım belirli şartlar çerçevesinde. Daha önce kız kıza çıktık. Pat ay ben bunu çağırayım ay ben bunu arayayım oldu rahatsız oldum. Keşke dediğiniz gibi olsaBen de muhafazakarim ve sadece kiz arkadaşlarımla takılırım.ve çok da eğleniriz.
Tüm insanlar kızlı erkekli arkadaş grubu ile takılmıyor yani.illa vardır size uygun arkadas
Geceleri korkunca ara, evde yalnız istediğini yaparsın lafları kızlı erkekli yer meselesi değil yalnız. Bunu nişanlı evli bekar hiçbir kadına söyleyemezler mesafe koymak değil direkt taciz diye şikayet etmeniz lazım. Aşırı derecede rahat insanların olduğu ortamlarda tv sektöründe çalışıyorum böyle birşey duymadım.Her yorumu okudum. Herkesin tercihleri farklı kimse kimseye karışamaz. Gayet güler yüzlüyüm, yardım severim. Kimsenin yaşam tarzına müdahale etmem. Her zaman kibar bir şekilde reddettim. Ben gece çıkmıyorum ya, yarın öğlen bir şeyler içeriz yada haftasonu bir şeyler yaparız gibi cevaplar verdim. Bunlar üst üste olunca da benim bile yeni yeni farkına varacağım şekilde iş hayatıma yansıdı. Sorduğum sorular suratsız bir ifadeyle yarım yamalak cevaplanmaya başlandı. Yan odada olup baş hekimin geldiğini duymasam herkesin birbirini idare ettiği yerde bilmiyoruz ki nerde diye zor durumda bırakıldım.
Asılma mevzusuna gelince asla çok güzelim bana asılıyorlar demedim. Yazma şeklimden bir erkek selam verdiğinde kıllanan tiplerden olduğumu düşünmüş olabilirsiniz. Fakat kimseye durup duruken bu bana asıldı diyecek kafada Bi insan olmadım. Bana göre parmağında yüzük olan insana "tek mi kalıyorsun, sıkılmıyor musun, geceleri korkunca arayabilirsin, ne güzel istediğini yaparsın evde nişanlın nerde, ohhooo çok uzakmış Burda evlensen ruhu bile duymaz" tarzı cümleler kurulmaz. Yanlışsam yanlışsın diyin eleştiriye açığım.
Konu da mesafe koyamıyorum yardım edin gibi bir konu değil. Sosyal akvitilere sınırı koyup hem de iş ilişkisini devam ettirmek nasıl bir denge ister diye açılmış bir konuydu dini boyuta getiren sizlersiniz.
O kadar güzel anlatmışsın ki seni çok iyi anladım. Bu türlü ortamlarda seviye çok önemlidir. Eğer cıvımaya müsait tipler varsa ve sen bu gruplara ayak uydurmuyorsan benim gözümde sıradan biri olmazsın, ben derim ki bu kız arkadaş ve ortam konusunda seçici. İnsanlar hadlerini bilmiyorlar.. ama aynı iş yerinde olunca tamamen soyutlanmak da olmuyor, kimseyle sosyalleşmek zorunda değilsin asla. Duruşunu sevdim ben senin. Bu konuyı nabızlarına göre şerbet vererek çözebilirsin, yada topu nişanlına ailene atHer yorumu okudum. Herkesin tercihleri farklı kimse kimseye karışamaz. Gayet güler yüzlüyüm, yardım severim. Kimsenin yaşam tarzına müdahale etmem. Her zaman kibar bir şekilde reddettim. Ben gece çıkmıyorum ya, yarın öğlen bir şeyler içeriz yada haftasonu bir şeyler yaparız gibi cevaplar verdim. Bunlar üst üste olunca da benim bile yeni yeni farkına varacağım şekilde iş hayatıma yansıdı. Sorduğum sorular suratsız bir ifadeyle yarım yamalak cevaplanmaya başlandı. Yan odada olup baş hekimin geldiğini duymasam herkesin birbirini idare ettiği yerde bilmiyoruz ki nerde diye zor durumda bırakıldım.
Asılma mevzusuna gelince asla çok güzelim bana asılıyorlar demedim. Yazma şeklimden bir erkek selam verdiğinde kıllanan tiplerden olduğumu düşünmüş olabilirsiniz. Fakat kimseye durup duruken bu bana asıldı diyecek kafada Bi insan olmadım. Bana göre parmağında yüzük olan insana "tek mi kalıyorsun, sıkılmıyor musun, geceleri korkunca arayabilirsin, ne güzel istediğini yaparsın evde nişanlın nerde, ohhooo çok uzakmış Burda evlensen ruhu bile duymaz" tarzı cümleler kurulmaz. Yanlışsam yanlışsın diyin eleştiriye açığım.
Konu da mesafe koyamıyorum yardım edin gibi bir konu değil. Sosyal akvitilere sınırı koyup hem de iş ilişkisini devam ettirmek nasıl bir denge ister diye açılmış bir konuydu dini boyuta getiren sizlersiniz.
Yine karşıt fikirlere saygısız yorumlar gelmiş, kızlı erkekli takılmayan yobaz mı oluyor yani, tercih meselesi bunu ve aksini kimse kötüleyemez! İnsanlar özgür, saygısızlık yapma hakkınız yok seçimleri için.Ayrıca gece çıkabilen Bi insanım belirli şartlar çerçevesinde. Daha önce kız kıza çıktık. Pat ay ben bunu çağırayım ay ben bunu arayayım oldu rahatsız oldum. Keşke dediğiniz gibi olsa
Evet yani normal olanda budur. Birey olarak insan olarak herkes birbirinin tercihine saygi duymali. Siz kisisel olarak tercih etmediginiz icin boyle ortamlara katilmamakta ne kadar ozgurseniz konu sahibide dini degerlerinden veya baska turlu manevi degerlerinden dolayi katilmamakta bir o kadar ozgur. Digerleride katilmakta ayni sekilde ozgur. Kimsenin kimseyi direkt olarak veya dolayli olarak baskilamaya veya dislamaya hakki yok.Ben de biraz önce sizinkine benzer bir yorum yaptim. Burda yapilan yorumlara hayret ettim. Ben muhafazakar degilim, nisanlida degilim, gece cikmaya imkanimda var ama sevmiyorum ben de öyle bir ortami. Heleki is arkadaslariyla cok samimi olmaya gece disarilara cikmaya gerek yok yani. Is yerinde bir kisi bu tür aktivitelere katilmiyor diye de dislamazdim onu.
Çok saçma. İş başka arkadaşlık başka. Böyle bir şeyi de ilk defa duydum.İlk zamanlar arkadaşlık kurma niyetindeydim kafaların uyuşmadığını anlayınca vazgeçtim. Fakat sanırım iş arkadaşlarım tamamen Bir samimiyet olmayınca bunu iş hayatına yansıtıyorlar. Omu demek istedim
Yuh yaaa!!!!Bana göre parmağında yüzük olan insana "tek mi kalıyorsun, sıkılmıyor musun, geceleri korkunca arayabilirsin, ne güzel istediğini yaparsın evde nişanlın nerde, ohhooo çok uzakmış Burda evlensen ruhu bile duymaz" tarzı cümleler kurulmaz. Yanlışsam yanlışsın diyin eleştiriye açığım.
Herkese merhaba arkadaşlar. Fikirleriniz benim için önemli dert değil ama gerçekten merak ediyorum.
Doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum şehir biraz kapalı bir şehir. Aile yapım da muhafazakar. Ben de yapı olarak ciddi, durgun, boş sohbet etmeyi çok sevmeyen Bi insanım. Az ama öz arkadaşlarım vardır. Tanımadığım insanlarla mecburiyet dışında muhabbet etmeyi sevmem.
Birkaç aydır çalışmak için daha rahat, hareketli bir şehre geldim ve iş yerim de bu yönde. Ama gelin görün ki ortama asla uyum sağlayamıyorum. İnsanlarla arama mesafe koymak istiyorum. Kadın çalışma arkadaşlarımla muhabbet kurduğumda hemen aaa şuraya gidelim bunu yapalım diyip kızlı erkekli bir ortama davet ediyorlar, gece geç saatlerde aktivite planı yapılıyor. Reddedince de karşı taraf direkt başlamayan arkadaşlığı bitiriyor. Haklı mı evet haklı. Ama ben böyle ortamlarda olmak istemiyorum. Nişanlıyım parmağımda yüzük var, erkekler ilgi göstermeye çalışıyor. (asla kendimi övmek için söylemedim.lütfen yanlış anlamayın) İlgi göstermese bile bir erkeğin bir kadınla olan muhabbetini bana göre aşan konuşmalar başlıyor ve ben bunla karşılaşmak istemiyorum. Arkadaşlık kurmak için illa gece eğlenip kızlı erkekli gezip tozup sabahlamak mı gerekiyor? Hadi Burda kafama göre birini bulamam diyip arkadaşlık kurmaktan vazgeçtim. Bu mesafe koyma işi benim çalışmamı da engelliyor. İş için yapmam gereken konuşmaları yapamıyorum, dışlanıyorum.
Sormak istediğim aranızda bu dengeyi kurabilen var mı? İşinizi aksatmayacak şekilde çalışma arkadaşlarınızla nasıl iletişim kuruyorsunuz?
Aynen ya ben muhafazakar da değilim ama hayat tarzım farklı sevgilimle yaşıyorum ve akşamları onsuz bir yere gitmemden hoşlanmaz kukuman kuşu gibi kapılarda beni bekler :) işin aslı bende gece hayatını sevmem alkol midemi bulandırır sigara içilen ortamda boğulcak gibi oluorum akşam bahçede miss gibi çay içmek varken e napıyorum arkadaşlarımı davet ediyorum evimize ya da haftasonları kahvaltıları yapıyoruz dışarda bir kaç arkadaşım ve eşleri çocukları biz tatile çıktık bu yaz kimsenin beni dışladığı yok vallaHah ne guzel anlatmissiniz iste bu.
Konu sahibi “gece cikmiyorum” cumlesi “sizin hayatinizi onaylamiyorum” anlamina geliyor bu noktada. Onun yerine “gece cikamiyorum ben,ama haftasonu bir yerlere kahvaltiya gidelim,yuruyus yapalim ustune birer kahve icelim mi”deseydiniz kimse sizi yanlis anlamazdi ,arkadasligini da bitirmezdi.
Aynen ya ben muhafazakar da değilim ama hayat tarzım farklı sevgilimle yaşıyorum ve akşamları onsuz bir yere gitmemden hoşlanmaz kukuman kuşu gibi kapılarda beni bekler :) işin aslı bende gece hayatını sevmem alkol midemi bulandırır sigara içilen ortamda boğulcak gibi oluorum akşam bahçede miss gibi çay içmek varken e napıyorum arkadaşlarımı davet ediyorum evimize ya da haftasonları kahvaltıları yapıyoruz dışarda bir kaç arkadaşım ve eşleri çocukları biz tatile çıktık bu yaz kimsenin beni dışladığı yok valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?