Konuşmak istemediğiniz insanlarla aranıza nasıl mesafe koyarsınız?

Konu sahibinin ne kadar ustune gidilmis ya hayretle okudum bazi yorumlari. Kadin makul bir soru sormus kimseyi elestirmemis kinamamis sadece hayat tarzina uygun olmayan aktvitelerde bulunmak istemedigini ama bunun bir sekilde is iliskelerine yansidigini belirtmis ve bundan rahatsizlik duymus. Yerden yere vurmussunuz konu sahibini kendini eve kapat o zaman ne demek ya. Is ortami profesyonellik gerektirir konu sahibi is disindaki aktivitelere katilmiyor diye sordugu sorulara yarim agiz cevap veriliyorsa sitem etmekte hakli. Kimse kimsenin sosyal hayatina ortak olmak zorunda degil ama is ortaminda herkes saygi cercevesi icerisinde isini yapmak ve birbiriyle yine saygi cercevesi icerisinde iletisim halinde olmak zorunda. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek.

Ben de biraz önce sizinkine benzer bir yorum yaptim. Burda yapilan yorumlara hayret ettim. Ben muhafazakar degilim, nisanlida degilim, gece cikmaya imkanimda var ama sevmiyorum ben de öyle bir ortami. Heleki is arkadaslariyla cok samimi olmaya gece disarilara cikmaya gerek yok yani. Is yerinde bir kisi bu tür aktivitelere katilmiyor diye de dislamazdim onu.

Ben de muhafazakarim ve sadece kiz arkadaşlarımla takılırım.ve çok da eğleniriz.

Tüm insanlar kızlı erkekli arkadaş grubu ile takılmıyor yani.illa vardır size uygun arkadas

Ben de muhafazakarim ve sadece kiz arkadaşlarımla takılırım.ve çok da eğleniriz.

Tüm insanlar kızlı erkekli arkadaş grubu ile takılmıyor yani.illa vardır size uygun arkadas
Ayrıca gece çıkabilen Bi insanım belirli şartlar çerçevesinde. Daha önce kız kıza çıktık. Pat ay ben bunu çağırayım ay ben bunu arayayım oldu rahatsız oldum. Keşke dediğiniz gibi olsa

Geceleri korkunca ara, evde yalnız istediğini yaparsın lafları kızlı erkekli yer meselesi değil yalnız. Bunu nişanlı evli bekar hiçbir kadına söyleyemezler mesafe koymak değil direkt taciz diye şikayet etmeniz lazım. Aşırı derecede rahat insanların olduğu ortamlarda tv sektöründe çalışıyorum böyle birşey duymadım.

O kadar güzel anlatmışsın ki seni çok iyi anladım. Bu türlü ortamlarda seviye çok önemlidir. Eğer cıvımaya müsait tipler varsa ve sen bu gruplara ayak uydurmuyorsan benim gözümde sıradan biri olmazsın, ben derim ki bu kız arkadaş ve ortam konusunda seçici. İnsanlar hadlerini bilmiyorlar.. ama aynı iş yerinde olunca tamamen soyutlanmak da olmuyor, kimseyle sosyalleşmek zorunda değilsin asla. Duruşunu sevdim ben senin. Bu konuyı nabızlarına göre şerbet vererek çözebilirsin, yada topu nişanlına ailene at sorunlu insanlar olsunlar ve sen çıkama mesela geceleri .

Ayrıca gece çıkabilen Bi insanım belirli şartlar çerçevesinde. Daha önce kız kıza çıktık. Pat ay ben bunu çağırayım ay ben bunu arayayım oldu rahatsız oldum. Keşke dediğiniz gibi olsa
Yine karşıt fikirlere saygısız yorumlar gelmiş, kızlı erkekli takılmayan yobaz mı oluyor yani, tercih meselesi bunu ve aksini kimse kötüleyemez! İnsanlar özgür, saygısızlık yapma hakkınız yok seçimleri için.

Evet yani normal olanda budur. Birey olarak insan olarak herkes birbirinin tercihine saygi duymali. Siz kisisel olarak tercih etmediginiz icin boyle ortamlara katilmamakta ne kadar ozgurseniz konu sahibide dini degerlerinden veya baska turlu manevi degerlerinden dolayi katilmamakta bir o kadar ozgur. Digerleride katilmakta ayni sekilde ozgur. Kimsenin kimseyi direkt olarak veya dolayli olarak baskilamaya veya dislamaya hakki yok.

Yargılamayan ve az da olsa aynı durumu yaşamış olan insanlardan tavsiye almaya yönelik açılan bir konuydu. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? Herkesin beraber takıldığı zaman geçirdiği ortamlara girmemeyi tercih edip iş yerinizdeki bu soyutlanma tavrını engelleyebilen var mı aranızda?

Çok saçma. İş başka arkadaşlık başka. Böyle bir şeyi de ilk defa duydum.
Ben de sevmem kimseyle samimi olmayı, hep mesafeliyimdir ama hiç anlattığınız gibi bir muamele görmedim.
İş ortamını değiştirme ihtimaliniz var mı? Tayin gibi.

Yuh yaaa!!!!
Bu tip konuşanların ağzına terlikle vurmak lazım. Cidden çok kibarmışsınız. Tersleyin bu tip manyakları. Hatta ses kaydı falan alıp tehdit edin.

Toplum olarak her şeyin b.kunu çıkarmaya meraklı olduğumuz için kadın erkek muhabebetlerinin de b.konu çıkarmışız.
Erkekler kadınlarla nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor kadınlar da erkeklerle..
Bunlar nasıl muhabbetler?

İş arkadaşlarınızla aynı frekansta degılsınız ortaya bu cıkıyor. Yanı yapılacak olan sey bellı kızlı erkeklı cıkmak ıstemıyorsanız cıkmazsınız. Bende yanımda esım olmadan arkadaslarım ve eslerı yanındayken dısarı cıkıyorum yemek yıyıp kahkaha atıyoruz fakat bugune kadar parmagımda yuzuk olsun yada olmasın kımsenın de yan baktıgını muhabbetı farklı yone cektıgını bel altı vurup konuyu saptırdıgını gormedım. Sız kapalı bır sehırden geldıgınız ıcın oranın dınamıgıne ayak uyduramamıssınız madem kı gorusmeyın cunku ıs yerınızı degıstırsenız bıle uc asagı bes yukarı gıdecegız dıger ıs yerlerındede kızlı erkeklı gruplarla mesai bitimi aynı ortamlar olusacak

Kimse kimseyi zorla içkili ortamlara götürmez bunun için de insan dışlanmaz benim 12 yıldır çalıştığım ortam da herkes sigara alkol kullanmadığımı gece hayatını sevmediğimi bilir sevgilimin kıskanç olduğunu bilip bana göre ayarlarlar kendilerini hiç dışlandığımı hatırlamıyorum olay içten olmak dürüst olmaktan geçiyor kızlarla muhabbet esnasında nişanlınızın rahatsız olduğunu durumunuzu anlatıp size göre ortamlarda onlarla vakit geçirmekten mutlu olacağınız anlatabilirseniz insanlar anlarlar ha yok ben kimseyle samimiyet dahi kurmak istemiyorum derseniz dışlanmaya alışmanız gerekir

Aynen ya ben muhafazakar da değilim ama hayat tarzım farklı sevgilimle yaşıyorum ve akşamları onsuz bir yere gitmemden hoşlanmaz kukuman kuşu gibi kapılarda beni bekler :) işin aslı bende gece hayatını sevmem alkol midemi bulandırır sigara içilen ortamda boğulcak gibi oluorum akşam bahçede miss gibi çay içmek varken e napıyorum arkadaşlarımı davet ediyorum evimize ya da haftasonları kahvaltıları yapıyoruz dışarda bir kaç arkadaşım ve eşleri çocukları biz tatile çıktık bu yaz kimsenin beni dışladığı yok valla

Illa o ortamlara girmiyorum diye dislicaklarsa önemli degil zaten. Sonucta insanlarin eglence anlayisi farkli olabilir, ben de sevmiyorm. Is yerinde de ortamlara katilmayan biri olsa is yerinde o kisiyle normal arkadasligimi yine sürdürürüm

Sizin çevrenizde sizin gibi düşünen, arkadaşlık kurabileceğiniz kimse yoksa evden çıkmayın.
Ben bekarken geç saatlere kadar çıkar gezerdim kız arkadaşlarımla. Nişanlım hiç çıkamayacak durumdaydı mesleği ve bölgeden dolayı. O dışarı çıkamadığı İçin bende kendimi eve kapatıyordum. Çünkü çıksam o da gelmek isteyecek ve hiç Güvenli değil onun İçin. Hiç çıkmadım.Kimse de beni dışlamadı. Evi daha çok seviyorum dışarı çıkmak istemiyorum diyebilirsiniz

Benim ailemde çok muhafazakar sizi o yönden anlıyorum.
Ama erkekler benle konuşmak istiyor falan demeniz, normal gelmedi.
Acaba siz çok kapalı bir çevrede büyüdüğünüz için konuşmaları yanlış mı algılıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…