- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
Işte zaten sorunda tamamen şu bakış açısıTabi ki değil. Ama özel durumumuz var. Ben ayrı bi şehirde yalnızım yeni yeni ortam yapmaya çalışıyorum. Ailem de uzakta ve benim için fazlasıyla zor bunlar.. Konuşmak istemiyorum cümlesi kulaga ve kalbe agır geliyo. İstemeyebilir ama bu şekilde dile getirmesi benim şartlarımdan çok kendi ruh haline odaklandıgını gosteriyo. Bi de 2 aydır görüşemedik buna ragmen ben her şeyde telefona sarılırken onun boyle demesi kırdı beni
Konuyu sündürdüğün şeyi tartışmıyoruz. Herkes anlamak istedigi yöne çekiyo. He hepimiz ilgi delisi prensesleriz, zulmediyoruz karşıya, onlar insan değil. Nasıl bi rahatlama geldi mi? Bu ilgi seviyesine beni alıştıran, aramayınca niye aramadın diyen hep haber bekleyen kendisi. Ben onun beklentilerine ve ilişkimize azami dikkat ederken onun aynı özeni göstermemesi sorun. Anlamadın sen.Işte zaten sorunda tamamen şu bakış açısı
"benim şartlarımdan çok kendi ruh haline odaklandıgını gosteriyo"
Ruh halimizden her zaman kendimiz sorumluyuz kimseye bu sorumluluğu yıkamayız .
Evet çünkü ailemle degilim bu şehirde yeniyim kimsem yok her insan gibi benim de paylaşım gibi bi şeye ihtiyacım oluyo. Eğer bunu düşünemiyosa gidip başkalarıyla paylaşmalıyım hayatımı ve sonra o neden benle paylaşmıyosun dememeliSevgiliniz/nişanlınız/eşiniz sizinle o an konuşmuyor diye hemen başkasıyla konuşmak zorunda mısınız? Bunu illa karşı cins için söylemiyorum.
Keyfi her an konuşmak için uygun olmayabilir bunu düzgünce belirttikten sonra üzerine gitmeyin adamın.
Kesinlikle katılıyorum, bunu hep savunmuşumdur. Ama bizim ilişki dinamiğimiz boyle değildi en başından beri. Her şeyde haberleşmeye ve paylaşıma dayalı bi ilişkimiz var. Özgürlük alanı istiyosa bunu baştan beri sağlamalıydık zaten. Ya da ben yapınca hoşuna gitmeyeceği şeyi yapmamalı. Ben yapsam kesinlikle hoşuna gitmez, çünkü benle ilgili her şeyden haberdar olmak istiyoBaşkasıyla konuşun. Yani eşiniz de insan sonuçta, 7 24 sizin emrinizde telefonun diger ucunda güzin abla gibi sizin dertlerinizi dinleyip akıl vermek zorunda değil sevgisinde eksiklik yoksa sorun yapmayın ailenizden birileri ile konuşun illa konuşma ihtiyacınız var ise....
konu sahibinin nikahı olmuş sanırım =)Ben hiçbişey anlamadım?
Eşim demişsiniz
Sevgilim demişsiniz?
Nişanlım demişsiniz?
Haftaya evleniyorsunuz , uzaktan bi sevgiliniz var ve bu konuyu eşinizle konuşmak istiyorsunuz?
Kaç kişi ile evleniyorsunuz hanım efendi?
Lütfen yazımı düzeltin beynim cayır cayır yandı.
Bu kadar kötü bir insan olmak mı sizi hayatta tutuyo?Ama bu gidişat eski nişanlı
Eski sevgili ve eski eş olarak önümüzdeki hafta açılacak konuya bakar canım
Nikahı olmuşsa niye hala nişanlı?konu sahibinin nikahı olmuş sanırım =)
Sizde onun hosuma gitmeyeceği gibi davranın o halde buna zorunlu hissetmeyin kendinizi. Ama bu anlattığınız olayı sorun etmeyin düğüne ne kalmış şunun şurasında.Kesinlikle katılıyorum, bunu hep savunmuşumdur. Ama bizim ilişki dinamiğimiz boyle değildi en başından beri. Her şeyde haberleşmeye ve paylaşıma dayalı bi ilişkimiz var. Özgürlük alanı istiyosa bunu baştan beri sağlamalıydık zaten. Ya da ben yapınca hoşuna gitmeyeceği şeyi yapmamalı. Ben yapsam kesinlikle hoşuna gitmez, çünkü benle ilgili her şeyden haberdar olmak istiyo
Nikahı olmuşsa niye hala nişanlı?
Hadi herkes eşine sevgilim diyebilir, sevgili kelimesi ok da. Eş nereee
Nişanlı nireeee
Sevgililik nirere
Sağolun ben stresini hep minimum tutmaya çalıştım. Daha az stresli geçmesi için düğün istemedik mesela ama her şeye rağmen stres oluyor ne yazık ki.Erkeklerin hepsi aynı stres artınca gerilimleri artıyorYansıtma şekilleri üzücü oluyor ama tabiki yuvayı dişi kuş yapıyor Şimdiden mutluluklar dilerim
Evet ben de biraz kendimi geri çekmeyi düşünüyorum. Bu sefer de onun ilgisizlikten yakınacagından o kadar eminim kiSizde onun hosuma gitmeyeceği gibi davranın o halde buna zorunlu hissetmeyin kendinizi. Ama bu anlattığınız olayı sorun etmeyin düğüne ne kalmış şunun şurasında.
Sağolun ben stresini hep minimum tutmaya çalıştım. Daha az stresli geçmesi için düğün istemedik mesela ama her şeye rağmen stres oluyor ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?