Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir erkek neden 1 yıl telefonu aradığında açar ve kendide arar ama konuşmaz evet arkadaşlar sadece herkesin yorumunu bekliyorum.
ya daha acik yazsana ben anlamadim:26:
genellikle öyle yaparlar,sanki kızlar onun peşinde koşuyormuşta,o yüz vermiyormuş gibi kendilerini birşey sanarlar :) bu sebeple onlar aradıklarında merhaba nasılsın gibi kısa cümleler
kurarlar sadece.ama siz aradığınızda onunla ilgilendiğiniz için çeneleri düşer...
uff ne fenalar bu erkekler hiç mi sıkılmıyolar peki dile kolay bu kadar zaman. nasl ders vermek gerek peki??![]()
sende pek ilgilenmezsen,kafasına dank eder merak etme aramaya başlar :) yalnız çok boşta bıraktın mı tamamen soğuyabilir,tatlı sert yapacaksın
tabi senin hayatın sevgilini en iyi sen tanıyorsun,ona göre davran derim canım.
canımm işte çalışırken arayamıyordum çok yoğundum sonrasında anlayamadğım için boş bıraktım ama yinede bırakmadı o beni bende o yüzden zaten burnunu sürttürecem filan demişti. ne o beni aramadan durabiliyo ne ben. yaptım tatlı serti şimdi ise hiç aramıyorum. ama suskunluğu hala aklımı kurcalıo emin olmak istediği cevapları varmış buda olabilir mi kızlar? evlenmeyi istiomuş benimle ama ne tepki vereceğimden korkuomuş güven ver ver nereye blmiyorum.
şimdi belki o da olabilirde bunları susarak halledemez ki,sana açıkça sorması lazım.zaman en iyi ilaç bekle bakalım elbet açılır.
zaman geçmiyo ki bu sürede aramıyorum onun aramasını bekliyorum. o arayınca konuşuyorum ve bekliyorum. bu süreçte yapabileceğim başka birşey yok demi![]()
bence ona sor
cevabı onda :44:
cevabı alana kadar da sen onunla konuşma
böyle gitmez ki..
yok gibi gözüküyor canım mecburen bekleyeceksin,bu arada dün özel mesaj atmışsın canım,100 mesajı doldurmadan özel mesaj atamıyorum bilgin olsun...