Konusmalımıyım Saklamalımıyım

Karısının soyadı aynı demişsiniz boşandılarsa o nasıl oluyor
Kurum kartında ayniydi ben de oncesinde akrabası mi diye dusundum sonra konustukca işi vs hepsi o kişiyle aynı dediği doğruysa kurum kartını degistirmemisse aynı görünebilir belkide akraba evliliği falanda olabilir biliyorum

Birde insan istemezse onla kimse iletişim kuramaz istemedim aradı yok .Öyle birşey yok bunu gecelim.Bundan sonra yok diyelim
Soyle soyleyim 1 ayı geçtik tek bir kere mesaj atmadım aramadim ha kotu bitmedi diye bi terlemek de olmamıştı bu son olaya kadar ama aradığında yada yazdiginda hic bi sskildevolmayacagini fikrimi degistirmeyecegimi de net olarak söylüyordum kendisine

Adamı tekrar arayıp hesap sormak neden? Kafayı mı yediniz?? Zaten ilerisini düşünmemiş adamı beğenmemiş silmişsiniz.....Hesap sorunca ne geçti elinize adamla tekrar muhattap olunca rahatladınız mı???Zaten karaktersizin tekiymiş ne duymayı beklediniz????

Normalde görüşmeyi kestik ama ara ara belki vazgecerim niyetiyle yazıp yolluyorum hem yaptığını bildiğimi bilsin istedim hem de ofkeliydim bi daha ararsa yazarsa cok buyuk tepkiler vereceğimi bilsin istedim çünkü ben olmayacagini söylesem de ha bire ısrarla arayıp mesaj atıyordu iş yerimde sıkıntılar yaşamıştım nasil oldun gelip seni alayim dolaşalım mı diye yolluyorum en azindan bununda onu kesilsin numaramı da sil dedim ama sildi mi duruyor mu bilmiyorum

Hiç bir şekilde sizinle iletişim kurmasına müsaade etmeyecektiniz o niyette olmasanızda, azda olsa iletişim kurmayı başarması karşı tarafta nazlanıyor hissi verir.Bitmişse bitmiştir, arada derede muhabbet hiç doğru değil,hele hesap sormak tam bir fiyasko....

Bu konuda napacağınızı bilemem ama bundan sonra konu açarken yazım kurallarına dikkat etmelisiniz. Mıyım / miyim soru eklerini ayrı yazmalısınız. Ben anlamıyorum ki bu kadarcık bilgiyi bilmeyen biri nasıl memur oluyor

Çalışan kadın yetim aylığı alabiliyor mu?
Kurumlar farklıysa alıyor. Yani kuzenim bekar ssklı özelde çalışıyor babasından da emekli sandığı maaşı geliyor.
Konu sahibi siz karışmayın ama yine de SGK ya ihbar edin. Böyle uyanıklar resmen hak yiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…