- 22 Ocak 2022
- 1.051
- En iyi cevaplar
- 1
- 1
- 18
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
NedenIlerde ona bunu yaptiginiza pisman olacaksiniz..
Farkındayım ama içimden gelmiyor yani konuşayım diyorum sabrım yok konuşmak işkence gibi geliyorYaaa üzüldüm şuan
İlgi istiyor,sevgi gosterseniz olmaz mı
Cidden hiç sabrım yok konuşmak istiyor sürekli ama bende tam tersi konuşmayı hiç sevmem işkence gibi geliyorAblasısınız, daha çocuk yaşta ilgilenin kardeşinizle. Bir yerde sizin de sorumluluklarınız var ona karşı. Bağırıp itip kakmayın. Biz kardeşimle beraber büyüdük ne güzel günlerdi diyorum.
Yaş farkı olduğu içindir.Farkındayım ama içimden gelmiyor yani konuşayım diyorum sabrım yok konuşmak işkence gibi geliyor
Oyun oynuyorum arada bir
Söylemek kolay çok konuşuyor bende konuşmaktan nefret ediyorumE ilgilen biraz. Ozluyordur seni
Yok yaakardeşinize kötü davranıyorsunuz
E ne yapayım o çok konuşuyor bense tam tersi hiç konuşmam günde toplasan 2 cümle ya kurarım ya kurmamAferin böyle devam
Kardeşim büyüdüğü zaman neden benimle konuşmuyor, neden iletişim kopukluğumuz var diye düşünüp durursun artık. Ayrıca bu davranışın onun gelişimini de olumsuz etkiler.
Cocuklarin psikolojisi bunlardan cok etkilenir...hepsinin belirtisini ilerde malesef goreceksiniz.. yasantilar psikolojiyi olusturuyor sizin icin basit siradan onemsiz bisey belki ama onun dunyasinda cok onemli..
E ne yapayım diye bir şey yok ablası olarak üstüne düşeni yapmak zorundasın. Günde 1 saatini ona ayırmak hiç zor değil. İkinizin ortak konuşabileceği konulardan aç. Sıkılsan da bunalsan da zevkle dinliyormuş gibi yap. Az sabret. İlerde bugünlerin meyvesini toplayacaksınE ne yapayım o çok konuşuyor bense tam tersi hiç konuşmam günde toplasan 2 cümle ya kurarım ya kurmam
Sevmiyorum konuşmak yapım bu
Farkındayım ama içimden gelmiyor yani konuşayım diyorum sabrım yok konuşmak işkence gibi geliyor
Oyun oynuyorum arada bir
Cidden hiç sabrım yok konuşmak istiyor sürekli ama bende tam tersi konuşmayı hiç sevmem işkence gibi geliyor
Arada bir oyun oynuyorum ama
Söylemek kolay çok konuşuyor bende konuşmaktan nefret ediyorum
pek konuşmayı sevmeyen biri gibi durmuyorsunuz buradan bakınca halbuki :) eğer tahammülsüz hissediyorsanız buna neden olan şey ne onu genel olarak bulmanız gerek ki bu durum sosyal hayatınızda karşınıza sıkıntı çıkarmasınE ne yapayım o çok konuşuyor bense tam tersi hiç konuşmam günde toplasan 2 cümle ya kurarım ya kurmam
Sevmiyorum konuşmak yapım bu
Evet sevmiyorum sanal da sadece yazıyorum yazmak güzel bazen kağıda birşeylerde yazarım bu konuşmayı sevdiğim anlamına mı geliyorpek konuşmayı sevmeyen biri gibi durmuyorsunuz buradan bakınca halbuki :) eğer tahammülsüz hissediyorsanız buna neden olan şey ne onu genel olarak bulmanız gerek ki bu durum sosyal hayatınızda karşınıza sıkıntı çıkarmasın
yaşınız küçük sanırım kardeşinize yaptığınız şeyin farkında bile olamayacak düşünemeyecek kadar genç olduğunuzu düşünüyorum haliyle de bu kadar genç yaşta bu tahammülsüzlük neden olsun... bu durum bence sizi de mutlu etmiyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?