- 3 Şubat 2018
- 25.768
- 110.867
- 598
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
Evet sevmiyorum sanal da sadece yazıyorum yazmak güzel bazen kağıda birşeylerde yazarım bu konuşmayı sevdiğim anlamına mı geliyoraz önce yine annem bişey sordu ağzımı açmadım
20 yaşındayım
Evet AslındaNe mutlu size ki kendini guzelce ifade eden bir kardeşiniz varilgi görmek icin kendini ordan oraya atmıyor saldirganlaşmıyor. Kötü davranişlar sergilemiyor. Ama bu gidişle ileride buna da başlar. Ilgi göstermek zorundasınız. Ondan kacmak yerine ona zaman ayırın. Gunde 1 2 saati kaliteli geçirseniz yeter zaten.
Ne gibi bir sorunum olabilir ki yapım bu ne yapayım.Bence normal bir durum degil. Kardesden büyük sorunlariniz var.
Canım bunlar normal. Sıkılıyor demek ki. Ona güzel aktiviteler bulun. Eglenmesine imkan verin. Yasına uygun oyuncaklar alin. Bambu çubuklardan öneririm. Cocuklar cok egleniyor. Google yaz bak. Boyama seviyor ise dev boyama kagitlari var 5 metrelik. Duvara yapistiriliyor. Bunlardan alip duvara yapistirin boyasin. Yapbozlar da bu yaşın ilgisini cekecektir. Evde yapabileceginiz basit deneyler arastirip yapin. Emin ol sen bile egleneceksinEvet Aslında
Ama çok yapışkan bi çocuk annemede yapışıyor sürekli otururken bile gidip annemin tepesinde oturuyor saçıyla başıyla uğraşıyor yatacagımız zaman annemin yatağına gidiyor annem kendi yatağına git diyor ama gitmek istemiyor illede senle yatıcam diyor
Hiçbir şey yapmıyorum oturuyorum..Onunla oynamaktan ve konuşmaktan daha kıymetli olan ne. Ne yapıyorsunuz hayır dedikten sonra
Oyuncak oynamayı sevmiyor ama yapboz filan olabilir tabii☺Canım bunlar normal. Sıkılıyor demek ki. Ona güzel aktiviteler bulun. Eglenmesine imkan verin. Yasına uygun oyuncaklar alin. Bamboo çubuklardan öneririm. Cocuklar cok egleniyor. Google yaz bak. Boyama seviyor ise dev boyama kagitlari var 5 metrelik. Duvara yapistiriliyor. Bunlardan alip duvara yapistirin boyasin. Yapbozlar da bu yaşın ilgisini cekecektir. Evde yapabileceginiz basit deneyler arastirip yapin. Emin ol sen bile egleneceksin
İlk çocuğu becerememişler, çuvallamışlar da ikincide neyse ki başarılı olmuşlar ebeveynlerin. %50 fena bir oran değil.E ne yapayım o çok konuşuyor bense tam tersi hiç konuşmam günde toplasan 2 cümle ya kurarım ya kurmam
Sevmiyorum konuşmak yapım bu
20 yaşında bir gence bu denir miİlk çocuğu becerememişler, çuvallamışlar da ikincide neyse ki başarılı olmuşlar ebeveynlerin. %50 fena bir oran değil.
Yani çok kıymetli birşey yapmıyorsunuz çocukla oynayin sıkılır yazık arkadaşi da çok yoksa zorlanır tatilde. Vücudu o enerjiyi bir şekilde atmalı. Sizde yardımcı olun kitaplar okuyun beraber. Hoplayıp zıplayin. Sonra bu zamanlar için pişman olmayin diye söylüyorumHiçbir şey yapmıyorum oturuyorum..
Sizi beceremeyen ailede suç aramıyorum...İlk çocuğu becerememişler, çuvallamışlar da ikincide neyse ki başarılı olmuşlar ebeveynlerin. %50 fena bir oran değil.
Ureyebilme hakkinizi lütfen kullanmayin, rica ediyorum.
Evet cidden öyle oluyor okiycam canım çok sağolBenim küçük kardesimle aramda 11 yaş var. Ama zamanında onunla konuştum ilgilendim diye şimdi arkadaş gibiyiz bazen uzun uzun sohbet ediyoruz saatler geçiyor. Ben de öyle çok konuşmayı sevmem yanlış anlama. Ama insan anlaştığı kişilerle konuşabiliyor. Bunun için de emek vermen lazım işte. İnsanlar farkında değiller mi bilmiyorum ama araya seviye girdikçe giriyor sonra aşılamayacak hale geliyor. Instagram'da bir kız vardı Küçükanne diye onun yazılarını da okumanı tavsiye ederim canım eminim faydası olacaktır
Siz demeyin20 yaşında bir gence bu denir mi
Benimkiler çok güzel becermiş valla, canım kendim ve diğer kardeşlerim...Sizi beceremeyen ailede suç aramıyorum...
BelliBenimkiler çok güzel becermiş valla, canım kendim ve diğer kardeşlerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?