Konuşmaya Sabrım yok

Bence normal bir durum degil. Kardesden büyük sorunlariniz var.

Evet Aslında
Ama çok yapışkan bi çocuk annemede yapışıyor sürekli otururken bile gidip annemin tepesinde oturuyor saçıyla başıyla uğraşıyor yatacagımız zaman annemin yatağına gidiyor annem kendi yatağına git diyor ama gitmek istemiyor illede senle yatıcam diyor

Canım bunlar normal. Sıkılıyor demek ki. Ona güzel aktiviteler bulun. Eglenmesine imkan verin. Yasına uygun oyuncaklar alin. Bambu çubuklardan öneririm. Cocuklar cok egleniyor. Google yaz bak. Boyama seviyor ise dev boyama kagitlari var 5 metrelik. Duvara yapistiriliyor. Bunlardan alip duvara yapistirin boyasin. Yapbozlar da bu yaşın ilgisini cekecektir. Evde yapabileceginiz basit deneyler arastirip yapin. Emin ol sen bile egleneceksin

Oyuncak oynamayı sevmiyor ama yapboz filan olabilir tabii☺
Çok teşekkürederim

E ne yapayım o çok konuşuyor bense tam tersi hiç konuşmam günde toplasan 2 cümle ya kurarım ya kurmam
Sevmiyorum konuşmak yapım bu
İlk çocuğu becerememişler, çuvallamışlar da ikincide neyse ki başarılı olmuşlar ebeveynlerin. %50 fena bir oran değil.

Hiçbir şey yapmıyorum oturuyorum..
Yani çok kıymetli birşey yapmıyorsunuz çocukla oynayin sıkılır yazık arkadaşi da çok yoksa zorlanır tatilde. Vücudu o enerjiyi bir şekilde atmalı. Sizde yardımcı olun kitaplar okuyun beraber. Hoplayıp zıplayin. Sonra bu zamanlar için pişman olmayin diye söylüyorum

Benim küçük kardesimle aramda 11 yaş var. Ama zamanında onunla konuştum ilgilendim diye şimdi arkadaş gibiyiz bazen uzun uzun sohbet ediyoruz saatler geçiyor. Ben de öyle çok konuşmayı sevmem yanlış anlama. Ama insan anlaştığı kişilerle konuşabiliyor. Bunun için de emek vermen lazım işte. İnsanlar farkında değiller mi bilmiyorum ama araya seviye girdikçe giriyor sonra aşılamayacak hale geliyor. Instagram'da bir kız vardı Küçükanne diye onun yazılarını da okumanı tavsiye ederim canım eminim faydası olacaktır

Evet cidden öyle oluyor okiycam canım çok sağol

Herzama 9 yaşında kalacak değil ya
Birgün genç biri olduğunda da o sizi dinlemez hatta tinlamaz diyeyim .
Küçükken kardeşimle iletişimim iyi olduğu için şimdi arkadaş gibiyiz .
9 yaş hatirlayacağı yaslar onu herzaman kirmayin 3 kere diyorsa 1 defasında dinleyin oynayın birşey kaybetmezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…