- 7 Ocak 2016
- 10.350
- 49.944
- 598
- Konu Sahibi AfetiDevran34
-
okul bitti Üniye hazırlanıyorum şu an okuldada böyleydim yani heryerde böyleyim20 yaşında kazık kadar kızın yapım bu konuşmayı sevmem diyerek sorulan soruya bile cevap vermemesi anormal bir durum yalnız. Okulda, çalışıyorsanız işyerinizde de böyle susup oturuyor musunuz yoksa bu tavrınız ailenize mi özel?
Oh icim rahatladı, umarim.... umarim....Hayır zaten öyle bir şey aklımın ucundan geçmedi hiç
Ama size ne pardonda? Benim ürememden
Aslinda size de kizamiyorum bir taraftan, aileniz size nasil davranmissa onu benimsemissiniz ve oyle davraniyorsunuz. Sevgi dolu ve deger gordugunuz bir ailede yetisseydiniz inaniyorum ki farkli bir tavriniz olurdu.okul bitti Üniye hazırlanıyorum şu an okuldada böyleydim yani heryerde böyleyim
bak, sen ne yap biliyor musun? yaratıcı drama kursuna, okulunda varsa tiyatro kulübüne katıl. doğaçlamayla problem çözme, kendini daha iyi ifade etme, duygudaşlık kurma konusunda çok şey katar insana. bu imkanlar yoksa da bir yolunu bulup bu yapının başını ez, teslim olma buna. diren yani nasıl biri olmak istiyorsan öyle olmak için çaba göster. bu üzerine yapışırsa kurtulman zor olur.E ne yapayım o çok konuşuyor bense tam tersi hiç konuşmam günde toplasan 2 cümle ya kurarım ya kurmam
Sevmiyorum konuşmak yapım bu
BelkideAslinda size de kizamiyorum bir taraftan, aileniz size nasil davranmissa onu benimsemissiniz ve oyle davraniyorsunuz. Sevgi dolu ve deger gordugunuz bir ailede yetisseydiniz inaniyorum ki farkli bir tavriniz olurdu.
Belli ki siz de çocukken sordugunuz sorulara cevap alamamis, istediginiz ilgiyi ve sicakligi gorememissiniz.kalbim parçalandi.
Kardesiniz umarim döngüyü kirar.
Urememe konusunda keskin tavrinizin devam etmesini diliyor iyi geceler diyorum.
Deniycem çok sağolunbak, sen ne yap biliyor musun? yaratıcı drama kursuna, okulunda varsa tiyatro kulübüne katıl. doğaçlamayla problem çözme, kendini daha iyi ifade etme, duygudaşlık kurma konusunda çok şey katar insana. bu imkanlar yoksa da bir yolunu bulup bu yapının başını ez, teslim olma buna. diren yani nasıl biri olmak istiyorsan öyle olmak için çaba göster. bu üzerine yapışırsa kurtulman zor olur.
okul bitti Üniye hazırlanıyorum şu an okuldada böyleydim yani heryerde böyleyim
Konuşmaktan nefret etmenin bı sebebi olmaliSöylemek kolay çok konuşuyor bende konuşmaktan nefret ediyorum
Canım sen ben buyum, konuşmayı sevmem, yapım bu diye yanlış bir hareketi normalleştirmek çalışıyorsun. Konuşmayı sevmiyorum annem bir şey sordu cevap vermedim demişsin, diğer yazdıklarını da birleştirince senin kardeşinden daha büyük sorunlarının olduğunu düşündüm. Soylediklerimize kulak ver ve bugünden itibaren doğru kişilik gelişimin için değiş. Ben sen de sıkıntı gördüm.Ne gibi bir sorunum olabilir ki yapım bu ne yapayım.
Vallaha lisede başarılıydım s8navlarım iyi gelirdi ünidede böyle olur yaniKimseyle konuşmadan üniversite okuyup kimseyle konuşmadan iş hayatında başarılı olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz?
Niye 20 yaşında yaşıtlarınız ikinci sınıfı bitirmişken siz daha başlayamadınız o zaman?Vallaha lisede başarılıydım s8navlarım iyi gelirdi ünidede böyle olur yani
Kardeşim erkekValla bu hanım kızımız bi acayip onu kabul ettim ama aynı zamanda hak verdim de. Anası babası ilgilensin. Çocuk bu kadar ilgiye hasret kaldığına göre git ablanla oyna diyip başlarından savıyorlar herhalde.
20 yaşında birinin 9 yaşında biriyle gündemi farklıdır. Ben de sevmem çocuklarla oyun falan oynamayı.
Kalk kız sen de başka etkinlik yap al kardeşini avm falan gezin işte. Kız ise yapacak bişeyler var, erkek kardeşse ben de bilmiyorum. :)
Bu kadar yaş farklı iki çocuk yapılır mı ya annenin babanın da kafası götürmüyodur yaşları çok genç değilse
Nasıl yapıcam pekiCanım sen ben buyum, konuşmayı sevmem, yapım bu diye yanlış bir hareketi normalleştirmek çalışıyorsun. Konuşmayı sevmiyorum annem bir şey sordu cevap vermedim demişsin, diğer yazdıklarını da birleştirince senin kardeşinden daha büyük sorunlarının olduğunu düşündüm. Soylediklerimize kulak ver ve bugünden itibaren doğru kişilik gelişimin için değiş. Ben sen de sıkıntı gördüm.
İyi geceler
Küçük kardeşim daha 9 yaşında bazen yanıma gelip benimle konuşmaya çalışıyor bense konuşmayı sevmiyorum
Sürekli soru soruyor bende çoğu zaman sorma bana diyorum yada dinlemiyorum ama sabrım taşıyor bazen çok bağırıyorum
Oyun oynayalım diyor sürekli oyun oynamak için peşimde dolanıyor hatta bazen oyun oynamak için ne istersen yaparım diyor bazen para teklif ediyor
Yani rahatsız oluyorum nasıl başımdan savarım şu çocuğu kovuyorumda olmuyo
Sizinle zaman geçirmek istemesi aslında çok güzel.9 yaş diyorsunuz ama oturup gerçekten sohbet etmeye çalışsanız hayal gücüne, mantığına, düşüncelerine şaşırırsınız.Hayata dair farkındalığın başladığını yaşlardır.Sıkılıyor ve ilgi istiyor demek ki.Belli program dahilinde zaman gecirseniz belki size de zor gelmez.Saatlerinizi harcamadan kaliteli zaman geçirmeye çalışsanız hem kardeşiniz mutlu olur,hem bu paylaşımlar kardeşlik ilişkinizi pekiştirir.Şu an sizin için sıkıcı bir çocuk belki ama ilerde sizin de ona ihtiyacınız olacaktır.Arkadaşı yok mu çevresinde.Çocuk nasıl sıkılıyorsa para ile oyun teklif ediyor.Daha anlayışlı olun .İstemeden psikolojisi olumsuz etkilenir.Çok üzülürsünüz.Aile evinde kardeşlerle geçirilen an lar öyle kıymetlidirki bunu yıllar sonra anlayabilirsiniz.Bugun onu şaşırtıp mutlu edin ,siz onunla birşey yapmak isteyin.Bu süreci siz yönetirseniz sizin için daha kolay olabilir.İyi geceler
Küçük kardeşim daha 9 yaşında bazen yanıma gelip benimle konuşmaya çalışıyor bense konuşmayı sevmiyorum
Sürekli soru soruyor bende çoğu zaman sorma bana diyorum yada dinlemiyorum ama sabrım taşıyor bazen çok bağırıyorum
Oyun oynayalım diyor sürekli oyun oynamak için peşimde dolanıyor hatta bazen oyun oynamak için ne istersen yaparım diyor bazen para teklif ediyor
Dışarıya çıkıyor sabahtan akşama kadar oynuyor arkadaşlarıylaSizinle zaman geçirmek istemesi aslında çok güzel.9 yaş diyorsunuz ama oturup gerçekten sohbet etmeye çalışsanız hayal gücüne, mantığına, düşüncelerine şaşırırsınız.Hayata dair farkındalığın başladığını yaşlardır.Sıkılıyor ve ilgi istiyor demek ki.Belli program dahilinde zaman gecirseniz belki size de zor gelmez.Saatlerinizi harcamadan kaliteli zaman geçirmeye çalışsanız hem kardeşiniz mutlu olur,hem bu paylaşımlar kardeşlik ilişkinizi pekiştirir.Şu an sizin için sıkıcı bir çocuk belki ama ilerde sizin de ona ihtiyacınız olacaktır.Arkadaşı yok mu çevresinde.Çocuk nasıl sıkılıyorsa para ile oyun teklif ediyor.Daha anlayışlı olun .İstemeden psikolojisi olumsuz etkilenir.Çok üzülürsünüz.Aile evinde kardeşlerle geçirilen an lar öyle kıymetlidirki bunu yıllar sonra anlayabilirsiniz.Bugun onu şaşırtıp mutlu edin ,siz onunla birşey yapmak isteyin.Bu süreci siz yönetirseniz sizin için daha kolay olabilir.
Berbat bir ablasin 24 saatinin 30 dakikasını ayirsan yeter sen hiç çocuk olmadın mı 2 soruyu cevaplasan ölmezsin kardeşine sen para ver beni rahatsız etme diyeİyi geceler
:)Benim en küçük kardeşimle aramda 23 yaş fark var o da çok konuşur hep soru sorar ama ben asla onun konuşmasını kısıtlamam oyun oynamak istediğinde oynarım hatta kendim oyuncak alır o oyuncaklarla oyun başlatirimValla bu hanım kızımız bi acayip onu kabul ettim ama aynı zamanda hak verdim de. Anası babası ilgilensin. Çocuk bu kadar ilgiye hasret kaldığına göre git ablanla oyna diyip başlarından savıyorlar herhalde.
20 yaşında birinin 9 yaşında biriyle gündemi farklıdır. Ben de sevmem çocuklarla oyun falan oynamayı.
Kalk kız sen de başka etkinlik yap al kardeşini avm falan gezin işte. Kız ise yapacak bişeyler var, erkek kardeşse ben de bilmiyorum. :)
Bu kadar yaş farklı iki çocuk yapılır mı ya annenin babanın da kafası götürmüyodur yaşları çok genç değilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?