- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
- Konu Sahibi yaz gecesi
-
sadece anne kelimesini sık sık söyleyen bir oğlum var. ha bide gel mam söyleyebiliyor.
bir çocuk psikiyatriste götüreceğiz ama eşim bi türlü izin alamadı. ben de daha araba kullanamıyorum.....
bu durumu çok kafaya takıyorum. çocuğu olan her insana çocuğunun ne zamna konuştuğunu soruyorum.
ilgili ve bilinçli bir anneyim. sabahtan akşama kadar oğlumu nasıl daha iyi yetiştirebilirm diye araştırıyorum...
bu kadar kafaya takmamalıyım ama tüm günüm bunun üzerine yoğunlaşmış bir şekilde geçiyor....
canım oğlummm. konuş artık....
benim oğlumda 31 aylık hala tam konuşmuo ne sölesek sölüo ama cümle kuramıo bende bekleyip götürcem gerekli yerlere 3 yasını bekliom
Eğer telaffuz edebildiği bir kaç kelime varsa yakında tamamiyle konuşmaya başlayacaktır. Bülbül gibi şakır o merak etmeyin. ya üşeniyordur ya datelaffuz etmekten cekiniyordur.
psikiyatristten ziyade konuşma terapistini öneririm, erkek kardeşim de böyleydi, şimdi maşallahı var hic susmuyor
konuşma terapistini nerden bulabilirim. küçük bie şehirde yaşıyorum. nasıl bir yere başvurmam gerekiyor...
oğlum 25 aylık arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?