Konuşmayı Sevmeyen Eş

Konuşmayan adam sevmem ben.
Ama bazı erkeklere hak veriyorum. Adamlar sürekli komşu dedikodusu dinlemek istemiyor.
Siz de böylesinizdir demiyorum ama böyle olup "eşim benimle konuşmuyor" diyen çok kadın var.
Ya da bazı erkeklerin tek ilgi alanı futbol oluyor, eşiyle konuşacak bir şey bulamıyor.

Siz genelde ne üzerine konuşmak istiyorsunuz mesela? Ortak ilgi alanlarınız yok mu hiç?
Mesela biz birimizin okuduğu bir şey üzerine konuşuruz ya da film, dizi izleyip onların kritiğini yaparız. İşle ilgili konuşuruz. Bazen sadece boş muhabbet yaparız.

Eğer izlemiyorsanız beraber yabancı bir diziye başlayın. Hem telefon olayına da ara vermiş olur.

Hepinize cevaplarınız için teşekkürler kızlar❤ Görüyorum ki bu dertten muzdarip olan tek ben değilmişim.
Evet bu mesajdan sonra ben de futbolla ilgili biraz bilgi sahibi olmaya karar verdim. Benim zerre ilgimi çekmeyen şey eşimin en büyük ilgi alanı😐

Benim eşim dedikodu da sevmez ya. Boşver milletin hayatını konuşup ne yapcaz der😒
Ben de buna inanmayı tercih edeceğim sanırım🙂
Benim eşim de çok konuşkan biri değildir ben de baktım nelere ilgisi var diye erkeklerin geneli gibi futbolu seviyor ben de sizin düşündüğünüz gibi yaptım hiç ilgilenmediğim halde eve di.. türk aldım. Sonuç ; şu an ben daha fazla izliyor ve takip ediyorum hatta maç kritiği yapar hale geldik ki hatta beraber maçlara bile gidiyoruz. Gayet de zevkli oluyormuş diyorum şu an :KK71:

Back
X