Ama bazen sinirleniyorum bir konuş be adam diyesim geliyor ne konuşucam sor söyliyim diyorEşim sevgiliyken de az konuşurdu. Evlendik yine az konuşur ailesine karşıda öyledir yapı meselesi hiçte değişmedi.
Bazen kizdigimda duvara konuşuyor gibi hissi oluyorama ben onu böyle seviyorum çok konuşana bi dinleyen lazım
Evet dertlerini de paylaşmıyor. Çok doğruEşimde böyle.. bende hiç susmam, çok zorlaniyorumkonuşmayı sevmeyen insanlar dertlerinide paylaşmıyor haliyle zor oluyor herşey. Evlenmeden önce iyi düşünün bir ömür böyle zor.. yaşadığım için biliyorum
Şimdi sevginin heyecanlı güzel dönemleri, evlenince insan gerçekten kendi kendine konuşuyor gibi oluyor. Kavga ederken cevap yok, sohbet bile sınırlı. Bazen diyorum tartışırken, utanıp duvarlar cevap vericek artik bana diyeEvet dertlerini de paylaşmıyor. Çok doğru
İçine atıyor. Kızdığım zamanda gelip beni gıdıklıyor
O bana alıştı da ben alışmak istemiyorum yaa konışturcam diye saçmalıyorum bazeneski sevgilimde öyleydi.. Hiç konuşmazdı nerdeyse bense çok konuşurdum. Alışırsınız zamanla birbirinize
Kavga ederken susmuyor çok ,cevap verıyor. Buna sevınır oldumŞimdi sevginin heyecanlı güzel dönemleri, evlenince insan gerçekten kendi kendine konuşuyor gibi oluyor. Kavga ederken cevap yok, sohbet bile sınırlı. Bazen diyorum tartışırken, utanıp duvarlar cevap vericek artik bana diye
Yok görüşme buluşma konularında allahtan öyle değil. Ama diğer konularda aynı malesef. Bilemiyorum bende umarım öyle olmazBenim böyle bi eski sevgilim vardı beni hayattan soğutmustu. Ben de konuşmayı seven kıpır kıpır biriyim bu dede gibi. Evden zor çıkar, adam gibi aramaz etmez, mesajlaşma zaten üç beş satır anca. İşten gelirdi ben çok yoruldum yarın mı buluşsak, yorgundum aşkım uyuyakalmisim. Yolda bir yere gideriz çıt çıkmaz. Ayh cidden içim sismisti anlatırken bile sinir oldum.
Niye aramıyor acaba sıkıldı mi, niye görüşmek istemiyor hiç mi özlemedi diye kendimi yiyordum salak salak. Seninki nasıl bilmiyorum ama benimki arkadaşlarıyla buluşurdu hiç üşenmezdi mesela. Maç olurdu koşa koşa giderdi. Ayrıldım sonra bir anda deli divane aşık oldu, sensiz yapamamlar sabah akşam aramalar. Neyse bitti gitti tabi dönmedim geri. Düzeleceğini sanmıyorum onun karakteri bu. Sessiz biri sonradan açılıp neşeli olamaz ama günden güne senin modunu düşürüp içine kapanmana sebep olabilir
Evet başka konularda benimki de sessiz kalmıyor nedenseKonuşmayın koklasın bunu slogan yapalim. Çünkü benim ki de hiç konuşmaz ama iş başka şeylere gelince isteğini çok güzel dile getirir işlerine gelmiyor işlerine
Bence öyle. Çünkü başka şey esnasında bülbül oluyorda kendileriEvet başka konularda benimki de sessiz kalmıyor nedenseöyle mi dersiniz
Bende bunu düşünmüyor değilimOlmaz o iş. Biz çok konuşuruz eşimle. Dedikodu bile yaparızyeri boyutlar arası geçiş tartışması yaşarız, yeri gelir uzaylılar var mı diye konuşuruz. Konuşmayan adamla ömür mü geçer?
Yok yine de çok bülbül olduğu söylenemezBence öyle. Çünkü başka şey esnasında bülbül oluyorda kendileri
Evet gerçekten en kızgın anında bile beni çok kıracak bir davranışı sözü olmamıştır . Değer verdiğini hissedebiliyorum. Ama işte çekilmez kısmı varonu o şekilde kabul edeceksen evlen yoksa bu hayat sana çekilmez olur ,
ben bu kadar oldgunu bilmioyrdum ama evlendik kısmetmiş ,
ama bazen kalbim sıkışıyor susmaktan ,
iyi tarafı sessiz adam çok kavga etmeyıde sevmez sakin dingin bir evliliğin olur , huzur verir insana ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?