Konuşmayı sevmeyen Sevgili

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Merhabalar ,

Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Erkek arkadaşımla İkimizde 28 yaşındayız. Şöyle ki gün içinde iş yoğunluğumuzdan çok fazla mesajlaşamıyoruz. Bir kaç kez telefonda konuşuyoruz. Oda kısa kısa rutin konuşmalar oluyor.

buluşunca da mutlaka bir şeyler yapıyoruz ama ben muhabbet açmazsam konuşma olmuyor.Ve çok hızlı yemek yediği için yemek esnasında da konuşamıyoruz :)

Her seferinde ben konuşmayı sevmiyorum yapım böyle sessiz sakinim diyor. ilk görüşmeye başladığımız zaman onun işi sebebiyle hemde gezeriz vakit geçiririz diye günübirlik bir şehire gidip gelmiştik . yaklaşık 6-7 saat araba kullandı. Bende onu konuşturucam diye açmadığım konu kalmadı . En son kızdım bende biraz

genel olarak baktığımda ben dışa dönük kıpır kıpır sürekli konuşuyorum bişeyler anlatıyorum vs o içe dönük yaşlı dede misali hayattan bezmiş gibi sürekli .
Dinlemeyi çok seviyor.

şimdi bu virüs muhabbetine tabiki bir yere de gidemiyoruz. Bu ara Yaptığımız tek şey sarılıp film izlemek.

Eşi , sevgilisi böyle konuşmayı sevmeyen sessiz sakin olanlar varsa fikir almak istiyorum. Bu durum zamanla aşılır mı yoksa problem haline mi gelir

eski sevgilimde öyleydi.. Hiç konuşmazdı nerdeyse bense çok konuşurdum. Alışırsınız zamanla birbirinize

Eşim sevgiliyken de az konuşurdu. Evlendik yine az konuşur ailesine karşıda öyledir yapı meselesi hiçte değişmedi.
Bazen kizdigimda duvara konuşuyor hissi oluyor ama ben onu böyle seviyorum çok konuşana bi dinleyen lazım

Eşimde böyle.. bende hiç susmam, çok zorlaniyorum konuşmayı sevmeyen insanlar dertlerinide paylaşmıyor haliyle zor oluyor herşey. Evlenmeden önce iyi düşünün bir ömür böyle zor.. yaşadığım için biliyorum

Ama bazen sinirleniyorum bir konuş be adam diyesim geliyor ne konuşucam sor söyliyim diyor

Evet dertlerini de paylaşmıyor. Çok doğru
İçine atıyor. Kızdığım zamanda gelip beni gıdıklıyor

Evet dertlerini de paylaşmıyor. Çok doğru
İçine atıyor. Kızdığım zamanda gelip beni gıdıklıyor
Şimdi sevginin heyecanlı güzel dönemleri, evlenince insan gerçekten kendi kendine konuşuyor gibi oluyor. Kavga ederken cevap yok, sohbet bile sınırlı. Bazen diyorum tartışırken, utanıp duvarlar cevap vericek artik bana diye

eski sevgilimde öyleydi.. Hiç konuşmazdı nerdeyse bense çok konuşurdum. Alışırsınız zamanla birbirinize
O bana alıştı da ben alışmak istemiyorum yaa konışturcam diye saçmalıyorum bazen

Benim böyle bi eski sevgilim vardı beni hayattan soğutmustu. Ben de konuşmayı seven kıpır kıpır biriyim bu dede gibi. Evden zor çıkar, adam gibi aramaz etmez, mesajlaşma zaten üç beş satır anca. İşten gelirdi ben çok yoruldum yarın mı buluşsak, yorgundum aşkım uyuyakalmisim. Yolda bir yere gideriz çıt çıkmaz. Ayh cidden içim sismisti anlatırken bile sinir oldum.

Niye aramıyor acaba sıkıldı mi, niye görüşmek istemiyor hiç mi özlemedi diye kendimi yiyordum salak salak. Seninki nasıl bilmiyorum ama benimki arkadaşlarıyla buluşurdu hiç üşenmezdi mesela. Maç olurdu koşa koşa giderdi. Ayrıldım sonra bir anda deli divane aşık oldu, sensiz yapamamlar sabah akşam aramalar. Neyse bitti gitti tabi dönmedim geri. Düzeleceğini sanmıyorum onun karakteri bu. Sessiz biri sonradan açılıp neşeli olamaz ama günden güne senin modunu düşürüp içine kapanmana sebep olabilir

Kavga ederken susmuyor çok ,cevap verıyor. Buna sevınır oldum

Konuşmayın koklasın bunu slogan yapalim. Çünkü benim ki de hiç konuşmaz ama iş başka şeylere gelince isteğini çok güzel dile getirir işlerine gelmiyor işlerine

Yok görüşme buluşma konularında allahtan öyle değil. Ama diğer konularda aynı malesef. Bilemiyorum bende umarım öyle olmaz

Konuşmayın koklasın bunu slogan yapalim. Çünkü benim ki de hiç konuşmaz ama iş başka şeylere gelince isteğini çok güzel dile getirir işlerine gelmiyor işlerine
Evet başka konularda benimki de sessiz kalmıyor nedense öyle mi dersiniz

Olmaz o iş. Biz çok konuşuruz eşimle. Dedikodu bile yaparız yeri boyutlar arası geçiş tartışması yaşarız, yeri gelir uzaylılar var mı diye konuşuruz. Konuşmayan adamla ömür mü geçer?

Olmaz o iş. Biz çok konuşuruz eşimle. Dedikodu bile yaparız yeri boyutlar arası geçiş tartışması yaşarız, yeri gelir uzaylılar var mı diye konuşuruz. Konuşmayan adamla ömür mü geçer?
Bende bunu düşünmüyor değilim

onu o şekilde kabul edeceksen evlen yoksa bu hayat sana çekilmez olur ,
ben bu kadar oldgunu bilmioyrdum ama evlendik kısmetmiş ,
ama bazen kalbim sıkışıyor susmaktan ,

iyi tarafı sessiz adam çok kavga etmeyıde sevmez sakin dingin bir evliliğin olur , huzur verir insana ,

Evet gerçekten en kızgın anında bile beni çok kıracak bir davranışı sözü olmamıştır . Değer verdiğini hissedebiliyorum. Ama işte çekilmez kısmı var

Hep siz konuşuyorsunuz adam alismistir dinlemeye napsin sgsgssg

Bir sey hakkında konuşunca senin fikrin ne?
Gibi uzun cevaplar verebilecegi soru sorun

Yani direkt sende konuş diye degil de mesela bi film izlerken o kisinin davranisi hakkında konuşun onun da fikirlerini sorun

Bana da hadi konus dese birileri bende konusamam galiba direkt oyle denilince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…