- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
Evet gerçekten en kızgın anında bile beni çok kıracak bir davranışı sözü olmamıştır . Değer verdiğini hissedebiliyorum. Ama işte çekilmez kısmı var
AhahahHep siz konuşuyorsunuz adam alismistir dinlemeye napsin sgsgssg
Bir sey hakkında konuşunca senin fikrin ne?
Gibi uzun cevaplar verebilecegi soru sorun
Yani direkt sende konuş diye degil de mesela bi film izlerken o kisinin davranisi hakkında konuşun onun da fikirlerini sorun
Bana da hadi konus dese birileri bende konusamam galiba direkt oyle denilince
Ayyy inanamıyorm. Ürkmedim değil. Huyları böyle demekkievet çekilmez kısmı çok fazla ,
evlendikten sonra muahbbet olsun diye soru sorunca bile sorguya çekmiş gibi hissediyorlar kendilerini ,
lan ozaman sen kendin anlat diyorsun 5 kelımeli 2 cümle kuruyor , o konuyla alakalı baska bir zaman başka konulara şahit oluyorsun neden anlatmadın diyorum , beni sorguya çekme aklıma geldikçe anlatırım zaten diyor ,
cumartesi akşamı yaptıgımız kavga sebebimiz , 14 sene oldu evleneli
gerisini sen düşün
Ahahahyok öyle değil tabiki
Sürekli fikrini sorarım her konuda. Kısa kısa cevaplar verir. Uzun uzun anlattığı bir şey olmaz.
mesela konuyla ilgili bir şeyler sorup cevabını aldıktan sonra konuyu devam ettirir sorular sormaya devam edersem öperek susturuyor beni
Ama benim daha çok hırslanmama sebep olduğunu anlamıyorOperek susturuyorsa demek ki isine gelmiyor bi seyler bende yapiyorum arada sgsgahah
Herkesle boyle mi erkek arkadaslariyla da
Eger oyleyse demek ki karakteri oyle
Iliskinizin suresi nedir
Bir de ellerini başına götürüp kafam kaldırmıyor coffee kaldırmıyor diyor sanırsın 70 yaşındaOperek susturuyorsa demek ki isine gelmiyor bi seyler bende yapiyorum arada sgsgahah
Herkesle boyle mi erkek arkadaslariyla da
Eger oyleyse demek ki karakteri oyle
Iliskinizin suresi nedir
Bir de ellerini başına götürüp kafam kaldırmıyor coffee kaldırmıyor diyor sanırsın 70 yaşında
Yolculuğa çıktık ya işte orda tanıdım gibi bir şeyIs yogunlugu cok fazla yazmissiniz ama o yuzden de olabilir
Kadinlarin sesi bir de ince mesela annem konusunca cidden bazen benim de kafam kaldirmiyor tiz ve hizli konustugu icin shajaj
Tatile cikarsaniz anlasilir aslinda huyu mu oyle yoksa yorgunluktan mi
Valla o dönem çok hızlı gelişti ama o zaman da aynıydı tabi ilk günlerde farkedememiştimeee hani sevgili olmadan bir yakınlaşma dönemi olur ya o zaman nası konuştu bu arkadaş
o zaman çenebaz mıydı
yoksa siz mi tavladınız?
Hadi yaa üfffbu hayatta çok şükür herşeyin en güzeli yaşadım bekarkende ailemle yedim içtim gezdim giydim
kimsenın birşeyini kıskanmadım ama
tek kıskandıgım şey , KONUŞAN ERKEK , UZUN UZUN BİRŞEY ANLATAN KOCA ,
BİRŞEYLER ANLATIRKEN GÜLEN ADAM ,
evet çok iyi bir koca ama o içimdeki boşluk hep var olacak sohbet boşluğu
Evet bende çalışıyorumsiz çalışıyor musunuz ?
O zaman hiç yoktan iyiKavga ederken susmuyor çok ,cevap verıyor. Buna sevınır oldum
Gündem değişiyor ne güzel fena mı?Ortalık yıkılıyor sen bunu mu dert ediosun şu anda?????
Gündem değişiyor ne güzel fena mı?
İnsanlar derdini bir kenara mı koysunlar. Hayat hala akıp gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?