Konuşmayı sevmeyen Sevgili

Ne kadar zamandır birliktesiniz. Sevgilim konuşkandır da ben çok sessizim normalde her ortamda öyleyim sevgilimle de ilk başlarda öyleydim biraz zaman geçince alıştım şimdi uzun zamandır birlikteyiz ve en sevdiğim şey onun yanında saçmalamak başkalarıyla birlikteyken çok konuşkan değilim ama başbaşayken onunla her şeyi konuşmayı çok seviyorum. Belki sizinki de zaman ilerledikçe alışır

Anlasamazsiniz. Mutsuz olursunuz

Evet değişmez

Böyle sessiz biri çekilmez ya da ideal eş adayı demek doğru olmaz. Önemli olan sizin aranızdaki uyum. Benim erkek arkadaşım da sessizdir bana göre. Ama ben bu durumdan şikayetçi değilim. Başlarda daha sessizdi, utangaçtı. Utangaçlık hissinden kurtulunca eskisine kıyasla daha konuşkan. Çoğunlukla konu açan taraf, etkinlik planları yapan taraf ben oluyorum

Mesleği ne acaba?Bazı ağır mesleklerde yoğun oldukları için pek konuşma fırsatı olmuyor insanların

Evliyim eşimle hic konuşamıyoruz kavga biel edemiyorum cunku cevap vermiyor konuşmuyor. Yukarıda bir arkadaş yazmış sizinde modunuzudüşürür aşağı çeker cidden öyle bende içime kapandım neşeli cocuk gibi deli dolu ben nineye döndüm. At gitsin başından yav bari benim icin yap kendi ı dusunmiyorsan

Ne güzel işte başta ağritmaz şaka bir yana iki taraftà aynı olunca olmuyor aslında dengeliyorsunuz birbirinizi.
Bizim evde de en çok konuşan benim eşim bana göre daha sakin yapılı biri ama çok severim eşim beyi mis gibi adam ,ben kızınca cevap verene kadar tüfek gibi dirdir yaparım ve hep ben kazanırim
Evlenince hiç sorun etmeyeceğinden emin olabilirsin

Bizde pek konuşmayız... TV bak dizi bak Mecbur kalmayınca konuşmuyoruz. Bende konuşmam çoğu zaman. Arada sırada çenem açılır.. Onunda arada sırada çenesi açılır. Şikayetci olmuyorum 9 yıl oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…