Bunu öğrenince suratına tükürüp gitmek varken oturup ağlak yalancı,serefsiz sadakatsiz adamı dinlemek daha mı mantıklı?????bi anda guzel giden iliskinizde karsi tarafin nisanlisi oldugunu ogrenmeniz sizin icin cok normal karsilaniyo herhalde
herkesin bu kadar fazla yargilayici modunu acmasina bende cok sasirdim gidipte konusucam ayiricam onlari dedigim falan yok benj kendine bagladigi icin kopmam hemen olmuyo metreslik bi durum tabiki yok konusmayi da kesicem zaten ya seve seve ya zorla bende dogru bisi olmadiginin farkindayimBu kadar acımasız yorum yapmsyın ya hoş değil.Konu sahibi daha 19 yaşında ve benim gözümde çocuk.Zaten aklı başında olsa olgun düşünebilse ne yapıcam diye konu açar mı?
Hala konuşuyor musun?herkesin bu kadar fazla yargilayici modunu acmasina bende cok sasirdim gidipte konusucam ayiricam onlari dedigim falan yok benj kendine bagladigi icin kopmam hemen olmuyo metreslik bi durum tabiki yok konusmayi da kesicem zaten ya seve seve ya zorla bende dogru bisi olmadiginin farkindayim
haklisiniz ama yorum atanlar genelde karsi tarafi suclamak yerine beni suclamayi tercih etmis metreslik yapiyosun diyen bile var olayi yeni ogrendim basindan bilsem tabiki konusmazdim uzun zaman sonra birine guvenmisken yari yolda bırakılmak sudan cikmjs baliga döndürüyo18 yasindayken internetten 27 yasinda biriyle tanismistim(yas farki ayni ) adma sonra sorun sende degil bende deyip beni engellemisyi, meger evliymis karisi hamileymis ondan ayrilmis, cocuk olmasa devam edecek pedofil manyak. Simdi geriya bakinca o yasta birinin 18 yasinda cocukla konusmasi korkunc bir sey
Yoo, karşı tarafa bin tane hakaret edildi. Ayrıl ondan sonra yine sudan çıkmış balığa dönersinhaklisiniz ama yorum atanlar genelde karsi tarafi suclamak yerine beni suclamayi tercih etmis metreslik yapiyosun diyen bile var olayi yeni ogrendim basindan bilsem tabiki konusmazdim uzun zaman sonra birine guvenmisken yari yolda bırakılmak sudan cikmjs baliga döndürüyo
konusmuyorum tabiki engelledim bu seferde aramalardan ariyo kizdan ayrilcagini falan soyluyo pisman oldugunu soyluyo bilmiyorum ne onu ne de beni kaybetmek istemiyo ilgi bagimlisi olmus diye düşünüyorumHala konuşuyor musun?
evet ayrildim bitirdim zaten bu seferde kendisi ilgi bagimlisi oldugu icin bitirmemek icin cabaliyoYoo, karşı tarafa bin tane hakaret edildi. Ayrıl ondan sonra yine sudan çıkmış balığa dönersin
Bırak ne yaparsa yapsın, asla tek bir aramaya bile dönme, tek bir mesajı bile cevaplama. Onun amacı belli, yaşın küçük anlık sinirle ya da duygu yoğunluyla tek bir dönüş bile yapma.evet ayrildim bitirdim zaten bu seferde kendisi ilgi bagimlisi oldugu icin bitirmemek icin cabaliyo
Böyle birine mı kaldın, dünyada 4 milyar erkek var. Sana daha kimler kimler çıkar. Okuyor musun çalışıyor musun?konusmuyorum tabiki engelledim bu seferde aramalardan ariyo kizdan ayrilcagini falan soyluyo pisman oldugunu soyluyo bilmiyorum ne onu ne de beni kaybetmek istemiyo ilgi bagimlisi olmus diye düşünüyorum
başından beri nisanli oldugunu bilmiyodum yazdiginizi anladiginiza emin misiniz gidipte konusucam ayiricam onlari dedigim falan yokSiz de mi evli ya da nişanlı biriyle görüşüyorsunuz?
İnanma hepsi yalan kesin ayrılır evli bile olabilir zaten kendinden nerdeyse 10 yaş büyük biriyle bi işin yokkonusmuyorum tabiki engelledim bu seferde aramalardan ariyo kizdan ayrilcagini falan soyluyo pisman oldugunu soyluyo bilmiyorum ne onu ne de beni kaybetmek istemiyo ilgi bagimlisi olmus diye düşünüyorum
okuyorum üniversite turk dili ve edebiyatiBöyle birine mı kaldın, dünyada 4 milyar erkek var. Sana daha kimler kimler çıkar. Okuyor musun çalışıyor musun?
Konunun sadece şurasını okudum. Olmaz! Neredeyse 10 yaş fark var arada. Sen daha ergenlikten yeni çıkmışsın, hiç olur mu be güzelim?! Adam seni kolay lokma sanıp kandırır,.seni kullanır sonra da çeker gider. Başlıktaki o nişanlısı ile de evlenir. Yapmayın gözünüzü seveyim kendinize bunu. Önüne çok daha iyileri, seni hak edeni çıkacak. Bu adama mı kaldın?ben 19 yasindayim bu şahısta 28 yasinda
Eee elin zibidisi ile ne işin var, okulda bulursun. Davul bile dengi dengine.okuyorum üniversite turk dili ve edebiyati
Konuştuğum kişi nişanlı olsaydı ilk işim ayrılmak olurdu, nişanlısını bulmak değil. Siz konuşmaya devam bile etmişsiniz kendi kararlarınızı sorgulayın önce.başından beri nisanli oldugunu bilmiyodum yazdiginizi anladiginiza emin misiniz gidipte konusucam ayiricam onlari dedigim falan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?