Konustugum cocugun nisanlisi varmis..?

okuyorum üniversite turk dili ve edebiyati
Ve bula bula bu hırtı mı buldun??? Adam eldeki kuş varken teldeki kuş avına çıkmış,sizde oturup ağlak ağlak yalvarmasını dinlemişsiniz.Bu tarz erkekler için özel önemli değilsiniz avsınız kolay kandırılan safsınız.Şu an bu laflara ikna olmuyorsunuz ama böyle devam ederseniz en acı deneyimle öğreneceksiniz, üzgünüm.....

Aynen canım sen de farkında olmuşsun zaten durumun.Düzgün biri olsa nişanlıyken başkasıyla görüşmez.Ki evli de olabilir.Üniversite okuman gereken yaştasın.Eğitimine odaklan.

konusmuyorum tabiki engelledim bu seferde aramalardan ariyo kizdan ayrilcagini falan soyluyo pisman oldugunu soyluyo bilmiyorum ne onu ne de beni kaybetmek istemiyo ilgi bagimlisi olmus diye düşünüyorum
Yani her istediğinde size hâlâ ulaşabiliyor,sizde onu dinliyorsunuz . Şu yazdıklarından sonra adam yalandan ayrılsa gelse tüm ihaneti unutup affedecek potansiyel var sizde....

konusmuyorum tabiki engelledim bu seferde aramalardan ariyo kizdan ayrilcagini falan soyluyo pisman oldugunu soyluyo bilmiyorum ne onu ne de beni kaybetmek istemiyo ilgi bagimlisi olmus diye düşünüyorum

Ondan vazgeçse sizin için sorun yok yani?
Ve bu adam hala neden sizinle bu şekilde konuşuyor? Demek ki sizde onunla birlikte olacağına dair ışık görüyor.

altı üstü dil uygulaması engelle gitsin şunun için kafa patlatmak ne alaka ya

Bu arada videoya güldüm çok cringe ya. Ya sizi kimler çekemiyoor hayatta ki en büyük başarısı...
Çek bebeksi tenimi çeeekkk ordan çek burdan çek.
N nerminis misin nesin oto b,ka beğenmedim atma garezin var bana galiba o metres muhabbettinden beri şikayet ederim seni sürekli birine sistematik beğenmedim atmakta kabahat peşimi bırak yorumlarım hoşuna gitmiyorsa göz ardı et qq rahatsız olmaya başladım.

Valla ikna edecek gibi hissediyorum ayrilcam diye oyalayacak. Ben olsam heryerden engeller hesabımı bile kapatırım. İnşallah özel şeyler resimler falan atmamıştır.

altı üstü dil uygulaması engelle gitsin şunun için kafa patlatmak ne alaka ya

Dil uygulamasında bizde arkadaşımla birileri ile tanışırdık herşeyleri fake çıktı hahsjsj pandemi de oluşan yalnızlık ve izolasyon çok tehlikeliydi o zamanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…