Konuştuğum çocuğun sevgilisi olduğunu öğrendim :( buna rağmen devam....

Onu diye bahsettiğiniz kişi başka bi bayan farkında mısın bilmem
Bi eşya yada mal değil,nasıl bu kadar kendi duygularınla kör olabiliyosun
Kadın kadının düşmanı diye boşa dememişler
Belki senden başkalarıda vardır,ne dersin ?

Ya sen şimdi öteki kızı neden kötüledin yok çirkin yok dönüp bakmaz,böyle yapınca seni ondan daha mı üstün yaptı ..yok sorunları varmış da,yok bilmem ne ikinizi de parmağında oynatıyor adam,böyle iğrenç bir durumun olduğu yerde aşktan bahsetme lütfen..
Hiç mi kadınlık gururun yok senin,bu ilişki baştan yanlış,en masum olan kişi ONUN ÇİRKİN SEVGİLİSİ..
İnşallah o kız bu durumu öğrenir onu terkeder de,tencere kapak birlikte olursunuz ve inşallah öteki kızı hiç unutamaz seninleyken onu düşünür..

o duygu sömürüsünü basmış sen de afiyetle yemişsin ! şunu bil burdan sana kimse çıkıp da devam et doğru yoldasın demeyecek boşa debelenip o adamı aka çıkarmaya çabalama

böle kızlara ancak acıcaksın zaten o vaziyetteler unutmayın siz 2.kadınlar hep 2. olarak kalcaksınız ilk olmak size yakısmaz

Sen hayatından memnunsan ikinci kadın olmak gururunu filan incitmiyorsa niye buraya gelip konu açıyorsun ben de buna anlam veremedim bize ne yani aferin bravo aşkının peşinden gidiyorsun diye alkışlamamızı mı bekliyorsunuz?

Son düzenleme:

Fazla acımasız davranmıyor musunuz? Ben herkesi düşündüğüm için en çok acıyı kendim çekiyorum zaten binlerce kez.
Eğer o kıza konuştuklarımızın tek birini söylesem zaten ayrılırlar ama yapmıyorum, yapmam.
Gurursuz falan da değilim arkadaş gibi davranmaya çalışıyorum üzüldüğünde sırtını dayayabileceği bir omuz olsun bunu bilsin istiyorum
bir iyi geceler demesiyle mutlu oluyorum içimdeki duygular kirli değil kirlenmeyecek de..

Duygu somurusune bak sen. Derdini acamiyor, yapisi bu ama iki kisiyi idare ediyor ve bunu da soyluyor.

Bak guzelim, eger seninle ciddi dusunseydi asla diger kizla iliskisi oldugunu sana soylemezdi. Kaybetmekten korkardi. İmkanin olsa da diger kizin seni bilip bilmedigini ogrensen. Kesinlikle bilmiyordur, ogrenmesine asla izin vermez sevgilin cunku.

Ask acisindan kimseye bisey olmadi merak etme.

Bu tertemiz ve masum duygularini seni gercekten hakeden biriyle paylasmani dilerim.

Yani söylemeyerek iyilik mi yapmış oluyosun aklınca
Bide 17 yaşındasın,içinde bulunduğun duruma bak
Senin yaşındakiler için genelde liseli aşıklar falan denilir,yazık ne diyelimki başka

Acımasız mı ? öteki kızın yerine kendi koy sadece 2.dk,sevgilin seni başka bir kızla aldatsa seni kötülese,sen her şeyin iyi olduğunu düşünürken..Bu saçmalıktan vazgeç,güzelce yoluna git,yoksa burda o kızın adına çok kişinin duasını alacaksın,sevgilin olduğunda aynı şey başına gelecek,açıkcası gelsin de,o zaman anlarsın..

Son düzenleme:

17 yaşındayım, 18 olacağım.

belanı mı arıyosun arkadaşım?
ben de 18 yaşındayım.
24 yaşındaki bir erkek bizim yaşlarımızda bir kızla ciddi bir beraberlik için adım madım atmaz. onun yaşındaki kızlar yetişkin ve çevresinde yetişkin birileri varken 17 yaşındaki bir kıza bakmazlar arkadaşım. genelleme yapmak istemiyorum ama öyle bir şey varsa amaçları bellidir.
evlilikmiş çocukmuş bu ne ya. daha lise öğrencisisin sen de benim gibi :S kendine yazık etme

neden biliyor musun?
bir erkek bir kızla "yıllarca" çıkıyorsa onu gerçekten seviyodur/alışmıştır/bağımlıdır. sen koy adını. sonuçta o kızdan vazgeçebilseydi onu terkeder seninle çıkardı. zorunlu durumu sebepleri filan olamaz. kız boğazına bıçak mı dayamış? yoksa kızın elinde sevgilinin çıplak görüntüleri mi varmış? neden ayrılamıyormuş???

ayrıca o kız bunu öğrenirse ki yıllarca çıktığına göre bir kaç aya kadar bir tuhaflık sezip sevgilini yakalar ne olur biliyo musun? o çirkin dediğin kız sevgilisini rezil etmeden önce gelir seni rezil rüsva eder, okulunda adını çıkarır, hırsını alamazsa da gider ailene söyler.
bak çevremde örneğini görmeseydim bunları yazmazdım. ne olur kendine yazık etme. buraya yazıp bu konuyu bir sorun olarak gördüğüne sevindim. çöz şu sorunu bırak şu çocuğu. çok yaş farkı var. bak 23 yaşındaki bir bayanla 30 yaşındaki bir erkeğin ilişkisi garip olmaz, ama sizinki dönemine göre çok fazla...

17 yaşındayım, 18 olacağım.

Yani söylemeyerek iyilik mi yapmış oluyosun aklınca
Bide 17 yaşındasın,içinde bulunduğun duruma bak
Senin yaşındakiler için genelde liseli aşıklar falan denilir,yazık ne diyelimki başka

ablacım liseli aşığı mı kalmış bu işin. sevgilimin de benim de üniversite sınavımız var diye ayrıldık. arkadaş biraz derslerine yoğunlaşsa keşke

Diğer sevgilisiyle yıllardır çıkıyorlar. Ayrılmadığına göre onu seviyor, ona bağlı ve evlilik hayallerini onunla kuruyor.

Demişsin ya yıllardır çıkıyorlar. Uzun süreli ilişkisi monotonlaşınca hayatına biraz heyecan katmak istemiş. Onu da seninle bulmuş. Sana: "Benim durumum ortada gidersen seni zorla tutamam ama kalmanı çok istiyorum." demiş. Senin onu sevdiğinden, bu duruma rağmen onu kabul edeceğinden o kadar emin ki böyle bir cümle kurmuş. Eğer sen bu durumu öğrenince affetmen için yalvarsaydı barışmak için sevgilisiyle ayrılmasını isteyecektin. Adam da işini biliyormuş!

Yaşının 17'ymiş. Daha çok küçüksün. Adam seni kullanıyor duygu sömürüsü yaparak. Eninde sonunda seni terk edecek. Zaten o diğer sevgilisini seçmemiş mi sana ikinci kadın olmayı teklif ederek! Kullandırtma kendini. Önüne çok daha düzgün insanlar çıkacak.

Ayy yıne komık bır topık valla ben bu gıbı konulara her yorum yaptıgımda edıtor abladan kırmızı kart yıyorum ahahahahahha ama işte şeytan durmuyor yıne yaz dıyor sonra 3 gun uzaklastırılıyorumHer neyse of lu damarım tuttu yazmadan duramıyacam...Bak canım bırkere konuyu acıyorsan her yoruma saygı duymalısın bırkere sana karsıkı kızın cırkın cıkılmaya degmez bırı oldugu kanaatıne varamazsın bu senın haddıne degıl cırkın olsa ne gezer baksana adam kımın yanındaYARADILANI SEVMEK LAZIM YARADANDAN ÖTÜRÜ..neyse sen ıkıncı kadın olmayı kendıne yakıstırıyorsan buyur dukkan senın ama sakın unutma asla adamın gozunde vefakar cefakar sevgısıne aşkına sahıp cıkmıs kadın karakterıne gıremezsın kendını sakın kandırma sen daha bekle bu adamın ne pıslıklerı cıkacak ortaya ozamanda bakalım aşk meşk dıyebılecenmı yazıık valla yazıkk lutfen kadınlar kulubunde boyle onursuzca davranma bırak gıtsın sen sarkılar soyle ardından...SEVGİYLE KAL canım....

17 yaşındaki kızların ortak derdi.

bir adamdan hoşlanır. Aşık olduğunu zanneder. Hayatının merkezine koyar.

Kız güzel değil diyorsun ama bir de onun gözüyle bakmak lazım. Belki de adam ona "aşık" öyle olmasa uzun yıllar çıkmazdı kızla

Gözünü aç

"Düşündüm ve bunu yapamayacağıma karar verdim. Sen benden sonra da eski hayatına devam edersin zaten. Şuan da da devam ettiğin gibi" de ayrıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…