• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuştuğum çocuğun sevgilisi olduğunu öğrendim :( buna rağmen devam....

ablacım liseli aşığı mı kalmış bu işin. sevgilimin de benim de üniversite sınavımız var diye ayrıldık. arkadaş biraz derslerine yoğunlaşsa keşke

Canım liseli aşık derken masum demek istemiştim
Bunlar çok karmaşık 17 yaşında biri için
17 yaşı bırak,kaç yaşında olursa olsun adamın başka ilişkisi var,başka bi açıklamaya gerek yok
Bu arada bende bu sene sınava girdim,19 yaşındayım,istediğin yerler oldu mu ?

Fazla acımasız davranmıyor musunuz? Ben herkesi düşündüğüm için en çok acıyı kendim çekiyorum zaten binlerce kez.
Eğer o kıza konuştuklarımızın tek birini söylesem zaten ayrılırlar ama yapmıyorum, yapmam.
Gurursuz falan da değilim arkadaş gibi davranmaya çalışıyorum üzüldüğünde sırtını dayayabileceği bir omuz olsun bunu bilsin istiyorum
bir iyi geceler demesiyle mutlu oluyorum içimdeki duygular kirli değil kirlenmeyecek de..

17 yasındaymışsın, daha çocuksun. Senin çocuksu duygularınla oynuyor canım benim, seni kandırıyor.

Dost acı söylermiş, kırılacaksın, üzüleceksin biliyorum ama açık açık söylemek istiyorum. Salak yerine koyuyor seni.

Evde durumlar kötü demişsin, muhtemelen ilgisine,davranışlarına kandın sen.

Aklını başına topla, çocuksun daha, çoğu erkek bu yaşlarda lay lay lom peşinde olur.

Toysun, bilgisiz, tecrübesizsin.

Burada herkes ne sıkıntılarla boğuşuyor, ne dertlerle uğraşıyor. Aşık oldum diyorsun ya, burada insanlar ne aşk acısı çekiyor, oyüzden aşığım ölüyorum filan deme.

Git ayrıl o adamdan. Merak etme, dakikasında kendine başka bir omuz dayanacak, sığınacak liman bulur.

Kullandırma kendini, çok pişman olursun.

bak eğer onu gerçekten istiyorsan resti çek .ya benimle ol yada onla de .gençsin bu avantajını kullan .bırak git demiyeceğim çünkü urda güçlü olan sensin .burdakiler bana kızabilir ama seviyorsan bunu yap .benle olmak istiyorsan ondan hemen ayrılıcaksın de böle kararlı konuş .eğer bırakırsa seni seçmiş demektir ama bırakmazsa salla gitsin neler çıkıcak karşına .bunuda de ona 17 yaşındayım hayatımda neler çıkıcak karşıma sen kaybedersin de ki öle gerçektende .o kızı sevdiğini sanmıyorum belki alışkanlıktır seven biri başkasıyla olmaz çünkü .senle konuşuyor sonuçta .

Diğer sevgilisiyle yıllardır çıkıyorlar. Ayrılmadığına göre onu seviyor, ona bağlı ve evlilik hayallerini onunla kuruyor.

Demişsin ya yıllardır çıkıyorlar. Uzun süreli ilişkisi monotonlaşınca hayatına biraz heyecan katmak istemiş. Onu da seninle bulmuş. Sana: "Benim durumum ortada gidersen seni zorla tutamam ama kalmanı çok istiyorum." demiş. Senin onu sevdiğinden, bu duruma rağmen onu kabul edeceğinden o kadar emin ki böyle bir cümle kurmuş. Eğer sen bu durumu öğrenince affetmen için yalvarsaydı barışmak için sevgilisiyle ayrılmasını isteyecektin. Adam da işini biliyormuş!

Yaşının 17'ymiş. Daha çok küçüksün. Adam seni kullanıyor duygu sömürüsü yaparak. Eninde sonunda seni terk edecek. Zaten o diğer sevgilisini seçmemiş mi sana ikinci kadın olmayı teklif ederek! Kullandırtma kendini. Önüne çok daha düzgün insanlar çıkacak. :19:

onu seviyor ama aldatıyor henüz evli bile değil bence o kızın o çocuktan derhal kurtulması gerekiyor .nazıl bir zihniyetiniz var pes diyorum .birini seven başkasıyla konuşmaz net .

Heeee kız çirkinse o ayrı zaten!
Neden bunu ilk başından söylemedin ki?
Çocukceğiz çirkin kızı ne etsin di mi sen varken?
Hiç bir şey demiyorum sana! 17 de olsan 16 da yaşın küçük değil 2. kadın olduğunun altını çizen de sensin.
Demek ki böyle mutlusun,devam et!

yüklenenleri aldırma hepimizin kocası sevgilisi eskiden başkalarının sevgilisiydi .2.kadın asla eğilsin çünkü adam evli değil .sen dediğimi yap ama ona gidiyorsada gitsin sakın taviz veerme zorla .

Canım liseli aşık derken masum demek istemiştim
Bunlar çok karmaşık 17 yaşında biri için
17 yaşı bırak,kaç yaşında olursa olsun adamın başka ilişkisi var,başka bi açıklamaya gerek yok
Bu arada bende bu sene sınava girdim,19 yaşındayım,istediğin yerler oldu mu ?

ay bende abla demiştim :52:
yok ben bu sene gircem biz 2 ay öncesinden ayırdık yolları :50: hukuk fakültesi istiyorum inşallah olur

yüklenenleri aldırma hepimizin kocası sevgilisi eskiden başkalarının sevgilisiydi .2.kadın asla eğilsin çünkü adam evli değil .sen dediğimi yap ama ona gidiyorsada gitsin sakın taviz veerme zorla .

Çok teşekkür ederim olaylara sakince yaklaşıp beni de anlamaya çalıştığın için.
"Burada bu şekilde yüklendiğiniz insanların gerçek hayatlarında ne zorluklar yaşadığını bilemezsiniz"
demek istiyorum ben bu arkadaşlara ne ben sizin hayatınızı biliyorum, ne de siz benim.
Yaşamayan bilemez, daha ne diyeyim ki.

sevgilisi güzel bir kız değil yani onu tanıyorum hiç tarzı değil yolda görse bakmaz, ama çıkıyorlar işte yıllar olmuş tanışalı

bu ne biçim laf..k.bakma çirkin olan sensin madem sevgilisi var yol vermeyi bileceksin

Nasıl 2.kadın değil ya
Karşısındakini aldatmak için illa adamın evli mi olması lazım

nasıl ya, sen sevgililerini genelde başkasının elinden mi alıyosun?

17 yaşındaki kıza verdiğin tavsiyeye bak, maşallah sana belle.

Sana o kadar çok kızdım ki.

Bu ne bağlılığı, aklını başına al. Kaba konuşmak istemiyorum ama senin sarsılmaya ihtiyacın var.

Bu tip hataya düşen kadınların ağzında hep aynı laf. O kadar da güzel değil.

Huyu güzel olsun önce ya ne bu begenmemezlik. Sorun bakalım o aldatılan kadınlara, kaç tanesi ilişkisi olan ya da evli olan adamlarla beraber olmuş?

Seni itham etmiyorum hiçbir şeyle, çocuksun çünkü belli , o yüzden saçmalıyorsun böyle.

Tepkilerimiz gayet normal hatta az bile, çoğumuz evli burda, çoğumuzun sevgilisi var.

İnsan kendini düşünüyor deliriyor haliyle.

O adam 5 para etmez, seni de cepte görüyor. Onun gözünde 2. kadın olmayı göze alan, gurursuz biri olmuşsun resmen.

Aklını başına topla. Şimdi hemen ayrıl, bir daha da görüşme sakın.

Nasıl 2.kadın değil ya
Karşısındakini aldatmak için illa adamın evli mi olması lazım

arada resmi birşey yok nişan yok söz yok .çocuk belkide kafası karşışık bu tarafa ilgisi var belli.zaten aldatıyorsa sevmiyordur diğerini .şimdi bu kız çekilcek çocuk hemen ona mı dönücek sanıyorsunuz .2.kadın olması için erkeğin evli olması gerek evet ben öle düşünüyorum benim fikrim bu .

burda bunca güzel nasihatlarda bulunan, sana gercegi söyleyen anlatan insani
hala anlayamiyorsan, bir derdim var bölümünde senin konumunda konu acan cok kiz kadin var,
ben 2. kisiyim ama zaten o 1. kisi güzel degil.. diyen kisilerin sonunda ne olduklarina bak bence..
senin iyiligini isteyen sana gercekleri acida olsa söyleyendir...

Çok teşekkür ederim olaylara sakince yaklaşıp beni de anlamaya çalıştığın için.
"Burada bu şekilde yüklendiğiniz insanların gerçek hayatlarında ne zorluklar yaşadığını bilemezsiniz"
demek istiyorum ben bu arkadaşlara ne ben sizin hayatınızı biliyorum, ne de siz benim.
Yaşamayan bilemez, daha ne diyeyim ki.

Doğru!
Yaşamayan bilemez.
2. kadın olmayan bizler ancak böyle yargılarız di mi?
Vaaay terbiyesiz bizler vaaay!

Gayette 2. kadın. İlla evli olmak gerekmiyor 2. kadın olmak için. Demişsiniz ya hepimizin kocası, sevgilisi eskiden başkalarının sevgilisiydi diye. Adı üzerinde eskiden. Bunun elle tutulur bir yanı yok.

nasıl ya, sen sevgililerini genelde başkasının elinden mi alıyosun?

17 yaşındaki kıza verdiğin tavsiyeye bak, maşallah sana belle.

ben evliyim canım.sen evli misin bilmiyorum bizimde eşlerimizin sevgilleri vardı yani ne yapalım erkek kimi severse ona gider onla evlenir .kızın üstüne gelmeniz yersiz bu konuda .evli birine aşığım dese anlarım ama ortada bir sevgilik durumu var .bence 2.kadın değil

Gayette 2. kadın. İlla evli olmak gerekmiyor 2. kadın olmak için. Demişsiniz ya hepimizin kocası, sevgilisi eskiden başkalarının sevgilisiydi diye. Adı üzerinde eskiden. Bunun elle tutulur bir yanı yok.

bence değil bu benim fikrim .evli birinle yaşıyorum dese bende öyle derdim ama bu durumda değil .tartışmak istemiyorum benim fikrim bu .

erkeklerin fix yalanları o kızın dunyadan haberi yok zavallım ya kendimi onun yerine koydumda biran bugun bunu ona yapan adam yarında sana yapar bu devran boyle surup gider

Son düzenleme:
Back
X