• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuştuğum çocuğun sevgilisi olduğunu öğrendim :( buna rağmen devam....

yanlış anlamayın tartışmak için yazmıyorum da. "seven erkek aldatmaz" dediniz. sevgilisini sevmeyen erkek adam gibi adamsa o kızdan ayrılır ve hoşlandığı kızla çıkmaz mı? o kızdan ayrılmamasının nedeni kızı yan cebine koymak istemesi değil mi? bir kızla aşk yaşarken diğer kızla karakterli bir erkek niye çıkar ki? ben de size katılıyorum şu konuda: seven erkek aldatmaz.

17 yaşındaki biz kızı böyle bir savaşın içine sokmamak gerekir diye düşünüyorum. zaten ortada savaşılcak bir durum yok. o kişi karakterli olsaydı zaten böyle bir şey yapmazdı. konu sahibi yaşça büyük değil ben de ona yardımcı olmaya çalışıyorum ama. konu sahibinin kendisi için bu ilişkiye son vermesi gerekiyor...

bir de güçlü olan konu sahibi değil. bir şey anlatayım sınıf arkadaşım (ben 18 yaşındayım) 23 yaşında biriyle çıktı. meğer çocuğun yıllardır çıktığı sevgilisi varmış benim arkadaşımın da bundan haberi varmış. neyse işte çocuğun sevgilisi bu ilişkiyi öğrendi. çocuk "yatmak için çıktım günübirlikti" demiş. kızın okulda adı çıktı. o çocuğun sevgilisi de faceden arkadaşımın abisini bulup ona mesaj atıp anlatmış. kız dünyanın dayağını yedi
dertsiz başına bela açma konu sahibi. lütfen

ben git çocukla birlikte ol demiyorum ki o yanlış tabi yaşı çok küçük .ama seviyorsa diğer kızı bıraksın sana gelsin madem diyorum bunu yapana kadar görüşme .aa yapmadı mı ok o zaman sende yoluna git diyorum bunda birşey yok .seven erkek asla aldatmaz diğer kızı hiç sevmiyor bence .evlenseler ne olucak gönül eğlendirir ona döner evlenir mutlu olurlar sende kalırsın öle yazmışlar yaa çok güldüm .bu adam daha şimiden aldatıyor yaaa evlenince neler yapar .

Ya daha kucuksuun bu ne boyle sanki dunyanin yuku uzerinde gibi konusuosun. hayatta ask acisindan daha agir acilar var. Sanki dunyanin sonu gibi dusunme.

Ben olsam kizardim ve gorusmezdim bidaha sonucta sevdigim dedigin insan sana yalan soyluo. Bunlari birak sen tatilin keyfini cikart sonra ders ders dersssss

Ha bide bi insanla sadece guzel die evlenilmez. Senin gormedigin bisey gormustur belki o kizda

Birilerinin daha sakin yaklaşacağını düşünmüştüm yanılmışım ;)

Yok öyle konu acıp yorum beğenmediğinde içerik silmek. Duyarlı üyeler var da alıntılamışlar yazdıklarını!

Arkadaşlar konuştuğum deli gibi aşık olduğum adamın sevgilisi olduğunu öğrendim
aramızda yaş farkı da var zaten önce kestirip attım niye söylemedin bana
dürüstlükten bahseden adama bak beş kuruş etmezmiş fln diye.
Sonra dayanamayıp sakince konuştum, benim kalbimdeki yerin değişmedi
öğrendinde ne oldu hoşuna gittimi fln dedi
benim durumum ortada gidersen seni zorla tutamam ama kalmanı çok istiyorum dedi
bizim ihtiyacımız olan tek şey zamanmış sana söyleyemediğim çok şey var hepsini öğreneceksin yakında
ondan sonra pişman olursun ben seninle konuşmak için neler yapıyorum dedi tatlıya bağladık olayı
sevgilisi güzel bir kız değil yani onu tanıyorum hiç tarzı değil yolda görse bakmaz, ama çıkıyorlar işte yıllar olmuş tanışalı
bana çok güzel sözler söylüyor hatta bazen evlilikten çocuklardan fln konu açılıyor ikimiz üzerine
buluşma tarihi söylüyor sürekli ben bana verdiği değerden kuşku duymuyorum ama o kızla arasındaki ne tam olarak bilmiyorum
ilişkim sallantıda zaten böyle ne kadar devam ederim bilmiyorum dedi
aklıma bin türlü şey geliyor resmen 2.kadın oldum ama vazgeçemiyorum bir türlü vazgeçmek de istemiyorum
doğru bir şey değil biliyorum ama kalp işte dayanmıyor yokluğuna
Ne yapacağım ben şimdi??

Edit: Annemle kardeşim de bu siteye üyeler okusalar akıllarına bile gelmez benim olduğum o derece kopuğuz..

Kesinlikle kaçmadım kaçmam da;)
Yarın buluşuyoruz ve ya onu ya beni seçmesini istiyorum
Onu seçerse ben yine arkadaşı olarak devam edeceğim
çünkü en zor anlarımda o ayakta tuttu beni, yolumu bulmamı sağladı.
Anlamıyorsunuz, anlamayacaksınız da. Devam edin..

sevgilisi güzel bir kız değil yani onu tanıyorum hiç tarzı değil yolda görse bakmaz

senin neyine baktı ki acaba. sen hattin olmadan Yaradanımı yargılıyorsun. genişliğin daniskası. kendinin kabullendiği şeylere bak sen içinin çirkinliğine. kimsede yok 17 yaşında küçük müçük yargılamayın falanda demesin. herşeye akkılları yetiyor kendini bilmedikten sonra isterse 30 olsun. bundan sonra başına ne gelirse emin ol hakedeceksin etmelisinde... acımıyorum bile sizin gibi 2. kadınlara 3. 4. 5. olma yolunda başarılar...

Konu içeriğini silmek yasak ve uyarı alma sebebidir, içeriği sildiğiniz için uyarı aldınız ve konunuz yorumlara kapatıldı.

Lütfen Sitede açtığınız konuların, yazdığınız mesajların, fotoğraf, resim vb. materyallerin silinmeyeceğini, silemeyeceğinizi bilerek paylaşımda bulununuz....

Back
X