yanlış anlamayın tartışmak için yazmıyorum da. "seven erkek aldatmaz" dediniz. sevgilisini sevmeyen erkek adam gibi adamsa o kızdan ayrılır ve hoşlandığı kızla çıkmaz mı? o kızdan ayrılmamasının nedeni kızı yan cebine koymak istemesi değil mi? bir kızla aşk yaşarken diğer kızla karakterli bir erkek niye çıkar ki? ben de size katılıyorum şu konuda: seven erkek aldatmaz.
17 yaşındaki biz kızı böyle bir savaşın içine sokmamak gerekir diye düşünüyorum. zaten ortada savaşılcak bir durum yok. o kişi karakterli olsaydı zaten böyle bir şey yapmazdı. konu sahibi yaşça büyük değil ben de ona yardımcı olmaya çalışıyorum ama. konu sahibinin kendisi için bu ilişkiye son vermesi gerekiyor...
bir de güçlü olan konu sahibi değil. bir şey anlatayım sınıf arkadaşım (ben 18 yaşındayım) 23 yaşında biriyle çıktı. meğer çocuğun yıllardır çıktığı sevgilisi varmış benim arkadaşımın da bundan haberi varmış. neyse işte çocuğun sevgilisi bu ilişkiyi öğrendi. çocuk "yatmak için çıktım günübirlikti" demiş. kızın okulda adı çıktı. o çocuğun sevgilisi de faceden arkadaşımın abisini bulup ona mesaj atıp anlatmış. kız dünyanın dayağını yedi
dertsiz başına bela açma konu sahibi. lütfen
ben git çocukla birlikte ol demiyorum ki o yanlış tabi yaşı çok küçük .ama seviyorsa diğer kızı bıraksın sana gelsin madem diyorum bunu yapana kadar görüşme .aa yapmadı mı ok o zaman sende yoluna git diyorum bunda birşey yok .seven erkek asla aldatmaz diğer kızı hiç sevmiyor bence .evlenseler ne olucak gönül eğlendirir ona döner evlenir mutlu olurlar sende kalırsın öle yazmışlar yaa çok güldüm .bu adam daha şimiden aldatıyor yaaa evlenince neler yapar .