Eğer bir kişi için sadakat duygusu önemliyle, karakteri sağlamsa aldatmaz. Bir erkek severken de onu aldatabilir. Neler duyup görüyoruz... Belki bunun adı doyumsuzluktur.
hayır seven erkek aldatmaz .kendimizi kandırmaylım .bena göre böyle .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer bir kişi için sadakat duygusu önemliyle, karakteri sağlamsa aldatmaz. Bir erkek severken de onu aldatabilir. Neler duyup görüyoruz... Belki bunun adı doyumsuzluktur.
iyide ben kocamla evlenirken kaaç tane testen geçirdim yani o kızında gözü açık olsun belki biliyor aldatıldığını ona rağmen devam ediyor .şimdi ypan evlenince daha çok yapar.
Birilerinin daha sakin yaklaşacağını düşünmüştüm yanılmışım![]()
Suçlu bulundu;aldatılan kız
Ne günlere kaldık
İçerik boşaltmak yasak
Evet yanıldın,ama devam et sen nasıl olsa yarın öbür gün sende aldatılırsın,çokta güzel olur
hayır suçlu demedim buda olabilir dedim .bana göre suçlu adam .iki kızıda idare ediyor bir şekilde .ama seninde gözün açık olucak adamın karekterini görüceksin .benim bir arkadaşım 7 yıl çıktı birinle sürekli aldatıyordu kızı kız yinede evlendi bunla şimdi boşanıyor yani artık dayanamıyor gözünün içine baka baka aldatıyor çocuk çünkü .bence kıza çok yüklenmeyin resti çek dedim ben sadece bunda birşey yok .üçü içinde en iysi .zaten o kızı seviyorsa ona gider yani .sıkıntı yok .
Aldatan bir erkek,aldatılan bir kız.
Araya giren yine bir kız.
Onu destekleyen de evli barklı bir kadın.
Bugüünleri de gördük be...
Erkeklerin hiç suçu yok,kadınlar bunları layık görüyorlar kendine.![]()
Bu konu sahibide durmadan aldatılacak zaten,o konuda sıkıntı yok
Birilerinin daha sakin yaklaşacağını düşünmüştüm yanılmışım![]()
Bu konu sahibide durmadan aldatılacak zaten,o konuda sıkıntı yok
Ben ne yaptım şimdi ? :26::44:
onu bilemezsin .
Yanlıs yazmıssım canım ya :) konu sahibi kıza diyorum .
Belki şu an bile aldatılıyor.![]()
Görünen köy kılavuz istemez
Bugün 2.kadın olduğunu bilen birini neden adam aldatmasın
Pekala aldatır,he konu sahibine iyide olur
hayır suçlu demedim buda olabilir dedim .bana göre suçlu adam .iki kızıda idare ediyor bir şekilde .ama seninde gözün açık olucak adamın karekterini görüceksin .benim bir arkadaşım 7 yıl çıktı birinle sürekli aldatıyordu kızı kız yinede evlendi bunla şimdi boşanıyor yani artık dayanamıyor gözünün içine baka baka aldatıyor çocuk çünkü .bence kıza çok yüklenmeyin resti çek dedim ben sadece bunda birşey yok .üçü içinde en iysi .zaten o kızı seviyorsa ona gider yani .sıkıntı yok .