• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuştuğum çocuğun sevgilisi olduğunu öğrendim :( buna rağmen devam....

iyide ben kocamla evlenirken kaaç tane testen geçirdim yani o kızında gözü açık olsun belki biliyor aldatıldığını ona rağmen devam ediyor .şimdi ypan evlenince daha çok yapar.

Suçlu bulundu;aldatılan kız
Ne günlere kaldık

Bu zamanda erkek olmak vardı.
Anahtar kelime "evlilik" . Önce anahtar kelimeyi kullan , sonra da rahatlıkla kızı :34:
Er ya da geç herkes ettiğini bulur bu hayatta..
O aldatılan kızcağıza da edilenin kısa zamanda bulunacağından şüphem yok.. :34:

Aldatan bir erkek,aldatılan bir kız.

Araya giren yine bir kız.

Onu destekleyen de evli barklı bir kadın.:42:

Bugüünleri de gördük be...

Erkeklerin hiç suçu yok,kadınlar bunları layık görüyorlar kendine.:6:

Suçlu bulundu;aldatılan kız
Ne günlere kaldık

hayır suçlu demedim buda olabilir dedim .bana göre suçlu adam .iki kızıda idare ediyor bir şekilde .ama seninde gözün açık olucak adamın karekterini görüceksin .benim bir arkadaşım 7 yıl çıktı birinle sürekli aldatıyordu kızı kız yinede evlendi bunla şimdi boşanıyor yani artık dayanamıyor gözünün içine baka baka aldatıyor çocuk çünkü .bence kıza çok yüklenmeyin resti çek dedim ben sadece bunda birşey yok .üçü içinde en iysi .zaten o kızı seviyorsa ona gider yani .sıkıntı yok .

hayır suçlu demedim buda olabilir dedim .bana göre suçlu adam .iki kızıda idare ediyor bir şekilde .ama seninde gözün açık olucak adamın karekterini görüceksin .benim bir arkadaşım 7 yıl çıktı birinle sürekli aldatıyordu kızı kız yinede evlendi bunla şimdi boşanıyor yani artık dayanamıyor gözünün içine baka baka aldatıyor çocuk çünkü .bence kıza çok yüklenmeyin resti çek dedim ben sadece bunda birşey yok .üçü içinde en iysi .zaten o kızı seviyorsa ona gider yani .sıkıntı yok .

Bu konu sahibide durmadan aldatılacak zaten,o konuda sıkıntı yok

Aldatan bir erkek,aldatılan bir kız.

Araya giren yine bir kız.

Onu destekleyen de evli barklı bir kadın.:42:

Bugüünleri de gördük be...

Erkeklerin hiç suçu yok,kadınlar bunları layık görüyorlar kendine.:6:

canım anlamıyorsun destek vermiyorum ki .diyorum resti çek kimi istiyorsa ona gitsin .illa peşinden git tamam devam et demiyorum .anlamıyorsunuz ya .bence en iyisi bu .böylelikle bu kızda diğerleride yoluna devam eder .bu şekilde gitmez demek istedim .

hadi sen onu söküp atamıyorsun diyorsun ki çok sevdim.o neden 1.kadını söküp atamıyor,demek ki o da çok sevmiş.uzun ilişki olduğu için evlenmeden arada bir çapkınlık da yapayım derdinde belli ki.iyi eğlendir gönlü geçsin bu tiplerden sonra sevdiğine döner evlenirler nasılsa.

yanlış anlamayın tartışmak için yazmıyorum da. "seven erkek aldatmaz" dediniz. sevgilisini sevmeyen erkek adam gibi adamsa o kızdan ayrılır ve hoşlandığı kızla çıkmaz mı? o kızdan ayrılmamasının nedeni kızı yan cebine koymak istemesi değil mi? bir kızla aşk yaşarken diğer kızla karakterli bir erkek niye çıkar ki? ben de size katılıyorum şu konuda: seven erkek aldatmaz.

17 yaşındaki biz kızı böyle bir savaşın içine sokmamak gerekir diye düşünüyorum. zaten ortada savaşılcak bir durum yok. o kişi karakterli olsaydı zaten böyle bir şey yapmazdı. konu sahibi yaşça büyük değil ben de ona yardımcı olmaya çalışıyorum ama. konu sahibinin kendisi için bu ilişkiye son vermesi gerekiyor...

bir de güçlü olan konu sahibi değil. bir şey anlatayım sınıf arkadaşım (ben 18 yaşındayım) 23 yaşında biriyle çıktı. meğer çocuğun yıllardır çıktığı sevgilisi varmış benim arkadaşımın da bundan haberi varmış. neyse işte çocuğun sevgilisi bu ilişkiyi öğrendi. çocuk "yatmak için çıktım günübirlikti" demiş. kızın okulda adı çıktı. o çocuğun sevgilisi de faceden arkadaşımın abisini bulup ona mesaj atıp anlatmış. kız dünyanın dayağını yedi
dertsiz başına bela açma konu sahibi. lütfen

Back
X