• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuştuğum çocuğun sevgilisi olduğunu öğrendim :( buna rağmen devam....

Bişey öğrendim şu hayatta, söz konusu bir erkek ise ağızdan çıkan sözlere değil , yapılan icraatlere bakacaksın :ssz: zaten hepsi evleniyor, hepsi hayal kuruyor, hepsi çocuklara isim bile buluyor kıza eylül erkeğe bariş misali.. vesselam iş icraate gelince kıllar kıpırdamıyor.. güvenmeyin şu erkek milletine.. belli ki ilişkisinin monotonluğundan azıcık sıkıldı ve sizinle heyecan yaşiyor, farklı geliyorsunuz ona hepsi bu.. :ssz: kendinize saygınız olsun.. aşkmış sevgiymiş boş hepsi.. önce kendinizi sevin.. feriştahı gelse yıkamayacaği prensipleriniz olsun ...

ben evliyim canım.sen evli misin bilmiyorum bizimde eşlerimizin sevgilleri vardı yani ne yapalım erkek kimi severse ona gider onla evlenir .kızın üstüne gelmeniz yersiz bu konuda .evli birine aşığım dese anlarım ama ortada bir sevgilik durumu var .bence 2.kadın değil

sana bişey anlatılmaz bile, yazdım da sildim. yazıklar olsun sizin gibilerin zihniyetinize...

bence değil bu benim fikrim .evli birinle yaşıyorum dese bende öyle derdim ama bu durumda değil .tartışmak istemiyorum benim fikrim bu .

Size saygı duyuyorum. Ama düşünceniz baştan sona yanlış. Bu da benim fikrim, altını çizerek belirtiyorum bana göre ve bu konuyu okuyan birçok kişiye göre yanlış.

madem konu acan ikinci kadin degil, söyle düsünsün o zaman,
kendisi bir erkekle cikiyor ama zaten sevmiyor, ve bu adamada diyorki zaten öylesine cikiyorum sevmiyorum..
simdi bu kiz 2 kisiyi birden idare etmiyormu acba ?

Çok teşekkür ederim olaylara sakince yaklaşıp beni de anlamaya çalıştığın için.
"Burada bu şekilde yüklendiğiniz insanların gerçek hayatlarında ne zorluklar yaşadığını bilemezsiniz"
demek istiyorum ben bu arkadaşlara ne ben sizin hayatınızı biliyorum, ne de siz benim.
Yaşamayan bilemez, daha ne diyeyim ki.

hayır sen sevgilisi çirkin dedin ya ona kızdılar aslında öyle dememeliydin ama neyse kızdığın için dediğini düşünüyorum .neyse sen benim dediğimi yap .sert konuşcaksın ama kandırmasına izin verme .kestirip atsın seni seviyorsa bu bu kadar net yok yapmıyorsa bırak gitsin gencecik kızsın başkaları gelir emin ol .

Arkadaşlar konuştuğum deli gibi aşık olduğum adamın sevgilisi olduğunu öğrendim
aramızda yaş farkı da var zaten önce kestirip attım niye söylemedin bana
dürüstlükten bahseden adama bak beş kuruş etmezmiş fln diye.
Sonra dayanamayıp sakince konuştum, benim kalbimdeki yerin değişmedi
öğrendinde ne oldu hoşuna gittimi fln dedi
benim durumum ortada gidersen seni zorla tutamam ama kalmanı çok istiyorum dedi
bizim ihtiyacımız olan tek şey zamanmış sana söyleyemediğim çok şey var hepsini öğreneceksin yakında
ondan sonra pişman olursun ben seninle konuşmak için neler yapıyorum dedi tatlıya bağladık olayı
sevgilisi güzel bir kız değil yani onu tanıyorum hiç tarzı değil yolda görse bakmaz, ama çıkıyorlar işte yıllar olmuş tanışalı
bana çok güzel sözler söylüyor hatta bazen evlilikten çocuklardan fln konu açılıyor ikimiz üzerine
buluşma tarihi söylüyor sürekli ben bana verdiği değerden kuşku duymuyorum ama o kızla arasındaki ne tam olarak bilmiyorum
ilişkim sallantıda zaten böyle ne kadar devam ederim bilmiyorum dedi
aklıma bin türlü şey geliyor resmen 2.kadın oldum ama vazgeçemiyorum bir türlü vazgeçmek de istemiyorum
doğru bir şey değil biliyorum ama kalp işte dayanmıyor yokluğuna
Ne yapacağım ben şimdi??

Edit: Annemle kardeşim de bu siteye üyeler okusalar akıllarına bile gelmez benim olduğum o derece kopuğuz..

Yerini başkaları alana kadar dibine kadar yaşa aşkını.:ssz:

Nasıl olsa 2.kadın olmayı kabul etmişsin.Elbet birisi alacak senin de yerini.:6:

yüklenenleri aldırma hepimizin kocası sevgilisi eskiden başkalarının sevgilisiydi .2.kadın asla eğilsin çünkü adam evli değil .sen dediğimi yap ama ona gidiyorsada gitsin sakın taviz veerme zorla .

Nasıl ikinci kadın değil illa evli mi olması lazım hayatında başka bir kadın var şu anda eskiden değil yani anlayışınıza hayran kaldım ayakta alkışlamak istiyorum sizi izninizle. O zaman herkesin hayatında 5-10 erkek ve a kadın olsun ama evli olmasın kimse sonuçta kimse kimseyi sevgiliyken aldatmaz sadece evliller aldatır. Bunu da gördüm ya burda artık hiç bir şeye şaşırmam arkadaş. Tabi böyle ibir ilişki tarzı size normal geliyorsa orasını biz bilemeyiz.:37:

Son düzenleme:
Size saygı duyuyorum. Ama düşünceniz baştan sona yanlış. Bu da benim fikrim, altını çizerek belirtiyorum bana göre ve bu konuyu okuyan birçok kişiye göre yanlış.
olabilir bana ilişkiler pek sağlam gelmiyor .uzun süreli ilişkileride pek sağlıklı bulmam zaten .u benim düşüncem .

Nasıl ikinci kadın değil illa evli mi olması lazım hayatında başka bir kadın var şu anda eskiden değil yani anlayışınıza hayran kaldım ayakta alkışlamak istiyorum sizi izninizle. O zaman herkesin hayatında 5-10 erkek ve a kadın olsun ama evli olmasın kimse sonuçta kimse kimseyi sevgiliyken aldatmaz sadece evliller aldatır. Bunu da gördüm ya burda artık hiç bir şeye şaşırmam arkadaş.:37:

hayır çocuk aldatıyor kızı ama bu kız 2.kadın değil .17 yaşındaki bir kızı bu şekilde yargılamanız çok saçma .ortada zoraki bir durum yok madem bu çocukcağız çok seviyor o kızı o zaman başkasınla görüşmeyecek .burda bu kız suçlu değil asla .oa seviyor olabilir bide öle düşünün .alkışlamanıza luzum yok ayrıca .

berrakz seni gibi kızları parçalayasım geliyor .Nasıl kendine yakıştırıyorsun 2. kadın olmayı .Bir de utanmadan o kız güzel değil diyorsun :51: en azından içi ,senin kadar çirkin değildir kızın .

Son düzenleme:
olabilir bana ilişkiler pek sağlam gelmiyor .uzun süreli ilişkileride pek sağlıklı bulmam zaten .u benim düşüncem .

Önemli olan kısa ya da uzun olması değildir. Ortada kandırılan bir kadın var ya! Yazık gerçekten, susayım diyorum susamıyorum bu yorumlar karşısında! Yani sizde bir kadınsınız, kocanız var. Yakıştırabilirmiydiniz evlenmeden önce sizi aldatmasını, başkasıyla görüşmesini?

Yapmayın nolur, bu kızın yaptığı bariz ayıp ve aptallık. Kandırılıyor sizde duygularını onaylıyorsunuz.

Buna aşk denmez. Aşk bu kadar basit değil.

hayır çocuk aldatıyor kızı ama bu kız 2.kadın değil .17 yaşındaki bir kızı bu şekilde yargılamanız çok saçma .ortada zoraki bir durum yok madem bu çocukcağız çok seviyor o kızı o zaman başkasınla görüşmeyecek .burda bu kız suçlu değil asla .oa seviyor olabilir bide öle düşünün .alkışlamanıza luzum yok ayrıca .

Kız bunu bilmese haberi olmasa elbbte dediğiniz doğru o adama söylenecek laf yok zaten böyle bir adama tenezzül edilmesi de o adamın hep işine gelecek yine biz kadınlar böyle admların ekmeğine yağ sürüyoruz.

onu seviyor ama aldatıyor henüz evli bile değil bence o kızın o çocuktan derhal kurtulması gerekiyor .nazıl bir zihniyetiniz var pes diyorum .birini seven başkasıyla konuşmaz net .

Eğer bir kişi için sadakat duygusu önemliyle, karakteri sağlamsa aldatmaz. Bir erkek severken de onu aldatabilir. Neler duyup görüyoruz... Belki bunun adı doyumsuzluktur.

Önemli olan kısa ya da uzun olması değildir. Ortada kandırılan bir kadın var ya! Yazık gerçekten, susayım diyorum susamıyorum bu yorumlar karşısında! Yani sizde bir kadınsınız, kocanız var. Yakıştırabilirmiydiniz evlenmeden önce sizi aldatmasını, başkasıyla görüşmesini?

Yapmayın nolur, bu kızın yaptığı bariz ayıp ve aptallık. Kandırılıyor sizde duygularını onaylıyorsunuz.

Buna aşk denmez. Aşk bu kadar basit değil.

iyide ben kocamla evlenirken kaaç tane testen geçirdim yani o kızında gözü açık olsun belki biliyor aldatıldığını ona rağmen devam ediyor .şimdi ypan evlenince daha çok yapar.

Umarım olur canım
Sadece snav için mi ayrıdınız ?

evet canım. ilerde birbirimizi suçlamak istemiyoruz. arkadaşça görüşüyoruz arada bir o kadar. 2 yıl çıktık ve arada bir sorunlar yaşıyorduk. sınav zamanı bu sorunlarla uğraşmak istemiyorum açıkçası... sen nereleri yazdın tercihlerine?

Back
X