• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konuştuğum çocuğun sevgilisi olduğunu öğrendim :( buna rağmen devam....

berrakz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
11
0
36
İstanbul
-

Arkadaşlar konuştuğum deli gibi aşık olduğum adamın sevgilisi olduğunu öğrendim
aramızda yaş farkı da var zaten önce kestirip attım niye söylemedin bana
dürüstlükten bahseden adama bak beş kuruş etmezmiş fln diye.
Sonra dayanamayıp sakince konuştum, benim kalbimdeki yerin değişmedi
öğrendinde ne oldu hoşuna gittimi fln dedi
benim durumum ortada gidersen seni zorla tutamam ama kalmanı çok istiyorum dedi
bizim ihtiyacımız olan tek şey zamanmış sana söyleyemediğim çok şey var hepsini öğreneceksin yakında
ondan sonra pişman olursun ben seninle konuşmak için neler yapıyorum dedi tatlıya bağladık olayı
sevgilisi güzel bir kız değil yani onu tanıyorum hiç tarzı değil yolda görse bakmaz, ama çıkıyorlar işte yıllar olmuş tanışalı
bana çok güzel sözler söylüyor hatta bazen evlilikten çocuklardan fln konu açılıyor ikimiz üzerine
buluşma tarihi söylüyor sürekli ben bana verdiği değerden kuşku duymuyorum ama o kızla arasındaki ne tam olarak bilmiyorum
ilişkim sallantıda zaten böyle ne kadar devam ederim bilmiyorum dedi
aklıma bin türlü şey geliyor resmen 2.kadın oldum ama vazgeçemiyorum bir türlü vazgeçmek de istemiyorum
doğru bir şey değil biliyorum ama kalp işte dayanmıyor yokluğuna

Son düzenleyen: Moderatör:
insan kalbine söz gecirebilecek kapasitededir:ssz:
kalp iste dayanamiyor diyipte kendinizi kandirmayin:19:
belki adam evlidir ve hatta cocukludur:28:
nedense bana öyle geldi yoksa niye ögrenecegin daha cok sey var desin:51:

iyi şeyler yazmak isterdim. bak seni seviyormuş ona karşı bişey de hissetmiyormuş iyi madem devam edin.diye ama gerçekler böyle değil.

o söylediği sözler bir zamanlar senden öncekine de söylenmiştir. öncekinde kapadığı defteri sende açtı ama senin de defterin kapanır.
çünkü çıktığın insanın karakteri böyle.

yolda görse bakmaz da o kızla neden çıktı?

off iki gündür bu tarz konularda

yok kiz güzel degil zaten

yok cocuk dogmasin zaten ayrilacaklar

aramizda yas farki var baya dedigin adam 24 se sende 14-15 misin ?

iyi şeyler yazmak isterdim. bak seni seviyormuş ona karşı bişey de hissetmiyormuş iyi madem devam edin.diye ama gerçekler böyle değil.

o söylediği sözler bir zamanlar senden öncekine de söylenmiştir. öncekinde kapadığı defteri sende açtı ama senin de defterin kapanır.

bir bilsem, sebebi var diyor.
hani sürekli sonunda birleşeceğimize dair şeyler söylüyor
sakladığı bir şeyler var kendisi de söylüyor ama zamanla öğreneceksin bir anda olmaz diyor.

Bugün sizin için başkasını terkeden yarın başkası için sizi terkeder...

Son düzenleme:
Muhtemelen o kisiyle iliskisi ciddi boyutta. Senelerdir berabermis sonucta. senden de hoslaniyordur. Sana evlilikle ilgili soylediklerini gec lutfen. Hic inandirici degil. Hayatinda kal diye soylenen klasik erkek cumlesi.

Kalbe soz geciyor merak etme. 3 gun aglar unutursun.

Kendine saygin bu kadar az olamaz. Soyleyecek cok sey var ama bu kadari yeterli.

Arkana bile bakma.

2.kez göndermiş.

Son düzenleme:
Diğer kız güzel değil,ona layık değil
Hastayım şu avunmalara
Siz 2.olmaktan ileri gidemezsiniz
Adam bi onla bi senle,keyfi yerinde

Son düzenleme:
2. olmak senin için sorun değilse bizim diyeceğimiz bişey yok ayrıca diğer bayan güzel değil falan diyerek sadece kendini avutuyorsun sevgiliyi bırakmak bu derece zor değildir belki de nişanlı ya da evlidir bu arada adam resmen size rest çekmiş sebebi ya bırakırsanız umrunda bile olmayacağından ya da sizin onu bırakamayacağını bildiğinizden ne diyelim geçmiş ola....

..........................

Son düzenleme:
Seni kıracak bir şeyler söylemek istemem inan ama ne yapacaksın biliyor musun konuştuğum çocuk beni terketti bana yalanlar söylüyormuş, onunla da evlenecekmiş diye konu açacaksın buraya!!! Uyan lütfen.
Adamdaki rahatlığa bak ya iki kişiyi hem de birinin haberi varken idare ediyor! Düzgün biri olsa biri varken hayatına birini almaz, utanmadan o hayatındaki kadının arkasından konuşmaz! Kaç aydır birlikte olmuyoruz bile, boşanacağız diyen evli adamlara benziyor.

Yıkılmamışsınız rahat görünüyorsunuz.kalbinize söz geçiremiyorsanız üçünüz gül gibi geçinir gidersiniz ..yarın öbürgün karısı ortaya çıkarsa da aranan dördüncü bulunmuş olur.kusuruma bakmayın düşüncenizde serbestsiniz tabi ki ama ikinci kadınlığı hazmetmeye meyilli olmanıza hem kızdım hem üzüldüm.

Son düzenleme:
Benim için o kadar zor bir durum ki hayatımın aşkı dedim aylarca sonunda öğrendiğim şeye bak.
Söküp atamıyorum bir türlü
onun hayatı da pek iyi değil ailesiyle içinde bulunduğu durum ortada
kaç kez "ben ne için yaşıyorum ki bu dünyada" dedi sürekli birilerinin isteğiyle bir şeyler yapıyor
eğer gerçekten sevse onu tutunacak bir dalı olurdu. ben sana asla sıkıntılarımı açamam karakterim bu diyor.

aynı şey senin başına gelse ne düünürsün ki emin ol uzak değil sana o günler
şimdiden 2.kadın olmayı kabul etmişsin yuh arrtık ne diyim sana
unutma o çocuğu hatta o kızın elinden al evliyse boşat çocuğu varsa öldürt
hahha yaşasın zafer sana çok yakın

Back
X