konuştuğum kişi askeri erbaş

Morbidanqel

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
863
375
323
anneme dedim huylandı. doğudan gelemiyolarmış. bu gerçekten korkutucu bir meslek mi? 1 yıl Tunceli görevini tamamlamıs 4 yıl doğu görevi varmıs. Annem doğudan gelemiyolar diyor.Bu meslek hakkında bilgi verebilir misiniz sosyal hayatı var mı çatışmaya gider mi vb.

İşi ülkeyi müdafaa etmek olan bir insanın, zor ve tehlikeli şartlar altında hayatını sürdürdüğünü biliyor olmalısınız herhalde. Çatışmaya gider mi demeniz enteresan. Onu bulunduğu bölgenin şartları ve komutanları belirler. Biz bilemeyiz. Siz neleri göze alabilirsiniz, neleri kaldırabilirsiniz, onları düşünün.

Anneniz mi evlenecekmiş? Arkadaşım gerekirse doğuya gidersin savaşa da gidersin mühim olan sevmek yanında olmak dayanak olmak ülkeye vatana millete faydası olduğu için gurur duyacağınız biriyle birlikte olmak var bi de sürekli şikayet ederek yaşamak. Korkunuz başına bir iş gelmesiyse ölümün kazanın ne zaman nerde insanın başına geleceği hiç belli olmaz istanbulda da gelebilir bodrumda da trabzon da belki fransa da... bilemeyiz ki.

Siz bence sevip sevmediginize karar verin burda annesine yemeğe gitti diye boşanan yapamayan kadınlarda var kocasi ve çocuklarıyla şehir şehir gezip tayin bekleyen de üç ay görmeyen de batı da doğu da kuzey de oturanda. Mühim olan sevgi anlayış Allah korkusu merhamet. Böyle şeyleri düşünün karşınızda ki kişiye değer verme aşamasında.

Esim asker evet bi doğudayız bi batıda evet görevlere cikio Ewet hasretlik cok oluo ama ben eşimle sonuna kadar gurur duyuyorum ve gerçekten seviorum başa dönsek bu yaşayacaklarını bilsek yine evlenirdim doğusundan batısına onunla birlikte heryere yine giderdim sevgi emek istior fedakarlık istior.... gururlu bi meslek yapan adamın eşiyim ne mutlu bana

Uzman cavus herhalde. 4 yil dogu gorevi bittikten sonra batiya gelir 8-10 yil batida kalir tekrar doguya gider. Jandarma veya ozel harekat degilse.
Batida yasayinca ne oluyor ben de bunu anlamiyorum. Seviyorsan doguda da mutlu olursun batida da

Bence boşverin.İçinizde en ufak şüphe varsa ciddi yola girilmemeli.

Türkçeyi de güzel kullansak tam olacak. ^^

Zor bence düzenli aile hayatından hoşlanan biriyseniz anneniz haklı. Anksiyete hastası biri olarak asker-polis eşi olmayı hayal bile edemiyorum.

Uzman cavus herhalde. 4 yil dogu gorevi bittikten sonra batiya gelir 8-10 yil batida kalir tekrar doguya gider. Jandarma veya ozel harekat degilse.
Batida yasayinca ne oluyor ben de bunu anlamiyorum. Seviyorsan doguda da mutlu olursun batida da
Hayır
Türkçeyi de güzel kullansak tam olacak. ^^
Iki çocuğa tek basıniza bakıyorsanız ve doğudaysanız oturup noktasına virgülüne kadar dikkat edemem kusura bakmayin... yazının tarzı degil anlatmak istediğime odaklanirsaniz sevinirim...

Asil onlar catismaya gider canim en cok sehit verenler malesef onlar
Sosyal hayat doguda yok isleri cok agir ayrica bazi bolgelere ailede goturulmuyo
Sık sık ayri kalabilirsiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…