- 27 Ağustos 2014
- 863
- 375
- 323
- Konu Sahibi Morbidanqel
-
Bende aynı soruyu soracaktımAskeri erbaş diye meslek mi varmis? Askerligini yapan genclere er /erbaş denmiyor muydu
Uzman erbaş demek istedi benceAskeri erbaş diye meslek mi varmis? Askerligini yapan genclere er /erbaş denmiyor muydu
Esim asker evet bi doğudayız bi batıda evet görevlere cikio Ewet hasretlik cok oluo ama ben eşimle sonuna kadar gurur duyuyorum ve gerçekten seviorum başa dönsek bu yaşayacaklarını bilsek yine evlenirdim doğusundan batısına onunla birlikte heryere yine giderdimanneme dedim huylandı. doğudan gelemiyolarmış. bu gerçekten korkutucu bir meslek mi? 1 yıl Tunceli görevini tamamlamıs 4 yıl doğu görevi varmıs. Annem doğudan gelemiyolar diyor.Bu meslek hakkında bilgi verebilir misiniz sosyal hayatı var mı çatışmaya gider mi vb.
Türkçeyi de güzel kullansak tam olacak. ^^Esim asker evet bi doğudayız bi batıda evet görevlere cikio Ewet hasretlik cok oluo ama ben eşimle sonuna kadar gurur duyuyorum ve gerçekten seviorum başa dönsek bu yaşayacaklarını bilsek yine evlenirdim doğusundan batısına onunla birlikte heryere yine giderdimsevgi emek istior fedakarlık istior.... gururlu bi meslek yapan adamın eşiyim ne mutlu bana
HayırUzman cavus herhalde. 4 yil dogu gorevi bittikten sonra batiya gelir 8-10 yil batida kalir tekrar doguya gider. Jandarma veya ozel harekat degilse.
Batida yasayinca ne oluyor ben de bunu anlamiyorum. Seviyorsan doguda da mutlu olursun batida da
Iki çocuğa tek basıniza bakıyorsanız ve doğudaysanız oturup noktasına virgülüne kadar dikkat edemem kusura bakmayin... yazının tarzı degil anlatmak istediğime odaklanirsaniz sevinirim...Türkçeyi de güzel kullansak tam olacak. ^^
Asil onlar catismaya gider canim en cok sehit verenler malesef onlaranneme dedim huylandı. doğudan gelemiyolarmış. bu gerçekten korkutucu bir meslek mi? 1 yıl Tunceli görevini tamamlamıs 4 yıl doğu görevi varmıs. Annem doğudan gelemiyolar diyor.Bu meslek hakkında bilgi verebilir misiniz sosyal hayatı var mı çatışmaya gider mi vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?